- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
neeeem, nem úgy értettem, hogy megvan , és rá két percre , már hívok is mindenkit , hogy felvágjak , csak , hogy más legyen mint nekik , "na már neked is"- hogy ilyesmi ne legyen
azért sok egy kissé az ár , mert , ha én venném , minden gond nélkül rádobok még 2k-t , de karácsonyra menne , és miután a bátyám nem túl olcsó telót kért, így nálam kicsit kisebblett a keret
Labtec 485 sokkal rosszabb nála
-
audi100td
nagyúr
Stirbi, neked aztán vannak ötleteid
, de inkább más irányba kéne elindulni.
8 ohm-os passzív hangfalakat rá tudnál kötni, valószínűleg javítana is a hangzáson, csak ez egy bonyolultabb dolog, mivel a vágási frekvenciát nem lehet szabályozni a mélynyomón, tehát nem tudod összehangolni a hangfalakkal és ebből adódóan lehet, hogy nem leszel teljesen megelégedve a hangzással.
Pl. ilyen dobozokat rá tudnál kötni: [link]
-
gooool
őstag
Kösz a gyors választ!Ha meglesz majd teszek fel egy képet róla.
Amúgy gondolom,hogy 8K-ért nem lehet kompromisszummentes hangfalakat venni.Nekem csak arra kell,hogy a Fifa meg a hasonló játékok ne olyan "sima" hangon menjenek,hanem életteli hangzással és normális hangerőn. -
gooool
őstag
Kitaláltad a gondolataimat!
Én is pont ezt nézegettem 3 perccel ezelőtt a PCX oldalán.Ha tényleg ennyire jó,akkor ezt veszem meg.Az meg,hogy kicsi csak pont kapóra jön amíg nem lesz nagyobb asztalom.
Mivel te már láttál ilyet élőben,megmondanád nekem,hogy a hangszórókban mennyi az anyag(nehéz-e).Bár gondolom a Logi termékekben ez a minimum,de eddig nem voltam nagy hangszórófan,ezért ezen a téren nem sokat tudok.
Kösz a választ! -
gooool
őstag
Kösz,én is a Logi-t tartom jobbnak,csak sajnos az a helyzet,hogy nem biztos,hogy lesz rá pénzem,ezért néztem olcsóbb 2.1-eseket is.Esetleg 8K körül is vannak jó Logi hangfalak?(mindegy,hogy 2.0-ás vagy 2.1-es)
Kösz a választ!
UI:Amúgy nem neked szólt a korábbi írásom,hanem mindenki másnak,mivel nem hiszem el,hogy más embereknek nincs hangfalas tapasztalatuk.Te már így is sokat segítettél! -
audi100td
nagyúr
Őszintén szólva ezt nehezen tudom elhinni, akárhány Youtube videót láttam, ahol leszedték, mindenhol ki volt vágva a rács, máshogy tudtommal nem lehet szétszedni és kétlem, hogy ilyen gyengén lenne ragasztva, hogy egy körzőheggyel szét lehet szedni.
Meg egyáltalán miért szeded szét ha garivesztéssel jár? főleg azok után, hogy az első beszart, amikor megvetted, nem értelek.
-
Archer
őstag
Csak azért gondoltam mert több helyen is írták, hogy túl van méretezve az erősítője (mondjuk nem tudom honnan veszik) és elbír komolyabb hangfalakat is. Erősítőt nem akarok venni (most nincs is rá pénz) csak gondoltam megpróbálom ebből a szettből kihozni a maximumot. Magnat Monitorokkal állítólag sokkal jobban szól pedig a 110-esek 50W-osok. Bár lehet hagyom a francba, nem akarom, hogy elszálljon az erősítő. Attól lehet baja ha nagyobbakat teszek rá vagy csak nem szólnak rendesen?
-
nigabiga
csendes tag
Üdv mindenkinek!
creative cuccokról nemsok szó esik errefelé, felteszem azért mert nem a legjobb az ár/teljesítményük viszont stribi ajánlatára is hagyatkozva vannak akik erre esküsznek a minsőégi színvonaluk miatt. 10k környékén sok kompromisszumos megoldásról folyt itt a vita és a t3100as creative cuccot bízok benne h legalább a X230 szintjére lehet helyezni attól eltekintve hogy alacsonyabb a gyártó által meghatározott Watt teljesítménye. Ha az ember max 20ezering gondolkozik akkor se lehet kapni sok erős 60W feletti teljesítményű 2.1es rendszert.
Ezért mivel helyhiányban nem szenvedek a Inspire T6100 típusszámú 5.1es rendszeren ragadtam le mivel kialakításilag a 2.1es társához hasonlít ez miatt bízok benne h hasonlóan stribi ajánlatával jelzettés mások szerint sem a gagyi 5.1es kategóriába tartozik a 17k-s árával és 76W-jával.
-
AMDFan
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy gooool a 2.0-s Geniusokra gondolt (mivel abba a topikba is beírt). Te viszont a 2.1-es Geniusokról írtál véleményt. Csak azért szóltam, mert szerintem elbeszéltetek egymás mellett
Ja meg még annyit hozzáfűznek a vita meg a tisztánlátás kedvéért, hogy ha pl. egy Genius 1250X-et hasonlítunk egy Logitech X-230hoz (kb egy ár), akkor a Logitechnek a sub miatt messze jobbak a mélyhangjai (ki hitte volna
, viszont a Genius sokkal tisztább hangot ad, a mélyek pontosak, nincs értelmetlen dübörgés, stb... Ilyen árban az ember nem talál kompromisszummentes hangszórót, de szerintem a 2.1-eseket azok vegyék akik főleg játszanak és filmeznek, és másodsorban zenét hallgatnak. A 2.0-t pedig azok akik elsősorban zenét hallgatnak, másodsorban film+játék. Persze zenére a legnehezebb hangszórót venni. Ebben az esetben pl. mindenképp kompromisszumot kell kötni. (Logitechnél elmosottabb hangzás, jó mély, Geniusnál tiszta hangkép, gyengébb mély.)
-
mhorvat
senior tag
2 PCI slot van és 1 PCI-E. A PCI-ok közül takar le egyet a PCI-E-s vid.kari, a másikba pedig egy hálókártya van, ami WLAN-os, tehát nem tudom az alaplapit használni helyette. Egy ILYEN alaplapról van szó amúgy, valami Realtek integrált hangkari van rajta, ha jól láttam.
-
Shalala
senior tag
-
Shalala
senior tag
udv.
Ne hagyd hogy szivassanak. Szamtech cegben dolgozom, es nincs olyan hogy logitech raktar. vissza kell vinni ahhoz a disztributorhoz akitol a kisker vette es a legtobb esetben a nagyker 1 heten belul csereli.
Gondolom a hangfaladat vagy elfelejtettek visszavinni garizni, vagy nem akartak csak azt az egyet elvinni es osszevarnak meg par cuccot.Verd az asztalt, hogy ne szorakozzanak veled.
Amugy nekem is z2300-am van, az elso gyari hibas volt azonnal kuldtek helyette ujat, meg mielott visszakuldtuk volna a rosszat. Az uj tokeletes azota is
-
South Velen
addikt
Én szóltam a rövidítéseid miatt, és más topicokban azóta is használsz...
Egyébként ez a hozzászólásod is hemzseg a nyelvtani bukfencektől, de ha mindig így írnál, nem szólnánk érte, és tudnánk rendesen kommunikálni a fórumon keresztül. Ha időt vesz igénybe Nálad, hogy normálisan írj, akkor szánd rá azt az időt.
Ez fórum, és nem chat.
-
audi100td
nagyúr
Ez csak akarat kérdése, szerintem te direkt idegesítesz, most is ilyen idióta módjára válaszoltál.
Még egyszer mondom, nem kimondottan a megfogalmazással van a baj, hanem hogy nem használsz se egész szavakat, se mondatokat, azért ennyit egy 16 évestől el lehetne várni, vagy még egy ovis szintjén vagy? Nem hiszem el
-
audi100td
nagyúr
-
cipy
csendes tag
-
audi100td
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest