Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz neduddki #282 üzenetére
Persze.....a király.
Igen mérföldekkel utánna baktattak..és még mindig ott baktat nagyon sok hangkártya.
Ezért nem cserélem le én sem.
2.1 hez kiváló.
Gyere és halgasd meg
[Szerkesztve]Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
canniball
nagyúr
-
@ngel
tag
válasz neduddki #903 üzenetére
Az is folyamatban van! Most jön az a fázis, hogy végighallgatom a városban az összes fellelhető hangrendszert BOSE-tól M-Audio-ig, Genelec-től Klipsch-ig mindent! Sőt most már az is lehet, hogy egy sztereó erősítő lesz, és két jobb fajta passzív hangfal.... Azt hinné az ember, hogy minnél többet olvas, annál okosabb lesz, pedig pont fordítva van! Minnél többet olvasok, annál inkább bizonytalanodom el, hogy tulajdonképpen mit is akarok pontosan! Fura!
I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
Toncsi
aktív tag
válasz neduddki #909 üzenetére
Hello!
Játékban az égvilágon semmit, ezek profi sztereo (2.0) kártyák. Sztem az Eax-ot nem támogatják. A helyedben még számításba venném az E-mu kártyákat is, mert ár/minőség arányban ők a legjobbak. Hangminőség terén meg kategórián felüli. Az M-Audio-nak e két kártyájának hangminőségéről nem sok jót tudok mondani (ellentétben az elnevezéssel, persze egy Audigynél sokkal jobb), viszont MacOS/Linux alatt is megy (ellentétben az E-mukkal).
A többi kártyát személyesen nem ismerem.
http://www.hitspace.hu/ -n találsz info-t E-mu és M-Audio kártyákról. -
@ngel
tag
válasz neduddki #909 üzenetére
Ez a Juli@ jópofa! Sokat nem tudok segíteni hangkártyával kapcsolatban, de valószínűleg egyik sem szólhat rosszul! Igaz, a Genelec-kel biztos egyből kiderülne a különbség!
1 kérdés: leveleztem egy sráccal, akinek M-Audio LX4-ese volt, és azt mondta, hogy a Genius 5.1 HT is sokkal jobban szól, a Logitech Z-5500-zal meg össze sem lehet hasonlítani! Ezt olvasva teljesen elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán szabad-e ''végfelhasználónak'' studio monitort vennie? Neduddki: te zenét készítesz is, vagy csak hallgatod? Mert ha a studio monitorok nem kifejezetten zenehallgatásra vannak kitalálva, hanem inkább a zene hibáit hozzák ki, akkor nekem elég lenne egy Altec vagy akár egy Genius is! (még a gondolata is fáj, hogy vegyek egy Geniust! )
Szóval mi lehet rossz egy studio monitoron? Nem lehet rajta élvezni a zenét?I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
@ngel
tag
válasz neduddki #922 üzenetére
Köszi!
A Genelec brutál, és ez még csak a legkisebb! Képzelheted a nagyobbakat (pl 1032), huh....
Dynaudio szintén profi, meg is kérik az árát!
Én igazából valami olyasmit keresek, aminek tiszta sztereóképe van és olyan mélyre megy, amennyire csak lehet.... És szeretném mindezt kihozni 100k-ból....
Na most ez a 2 dolog sajnos egyszerre nem megy! Nagyon nem!
Körülnéztem mégegyszer az absolute.hu-n, és találtam egy (talán) ideális jelöltet a Behringer Truth B2030A személyében. Erről vki? Neduddki? Én is inkább ''zenét'' hallgatok, ezért gondoltam rá, hogy jó lesz egy studio monitor is.
P.S.: megnéztem még a Harman-Kardon SoundSticks II-t is, de mikor megláttam, hogy a szatelitek alig több, mint 1/2 kilósak...... Hát inkább nem....
[Szerkesztve]I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
-
gerg007
csendes tag
válasz neduddki #1246 üzenetére
Sziasztok, mi az hogy megszüntették?
Mert én még találtam egy helyet ahol kapni lehet (elvileg):[link]
Ugyanis, én is vásárlás előtt állok, és még nem igazán tudtam dönteni, de van 2 digital kimenetem is, szóval digitálisban gondolkozok. Elég audiophil vagyok, de 35000nél nem nagyon akarok többet kiadni egy rendszerért! szerintetek mi lenne jó? (jah, és szeretem ha szépen ''dorombol'' a mély )
GergőVivat Academia!
-
MegalodonS
őstag
válasz neduddki #1248 üzenetére
Hat igen a Klips szuper minoseg hallottam a baratomnal,nagyon brutal!!
Most azert szerintem a Logitech Z-2300 azert jobb.(nekem is az van )En is klipsh pari voltam de nem tudtam beszerezni es ezert maradtam az utobbinal de nem bantam meg.Nagyon eros melynyomo ''18kg''olyat szol hogy ki sem tudod hasznalni.Batran ajanlom!!!
Link Teszt : [link] -
gerg007
csendes tag
válasz neduddki #1259 üzenetére
hali, olyan szinten vagyok audiophil, hogy zenélek, komoplyzenét, és érzékeny vagyok pl. a recsegésre, vagy az alapzajra. Így értettem az audiophil kifejezést, viszont fiatal is vagyok szóval szeretem a szép egészséges basszust is szóval ha így tudsz segíteni vagy valaki tud segíteni azt megköszönném.
(a 250d-t megkérdezem a lordosoktól hétfőn hogy van-e egyáltalán, vagy csak ki van írva)Vivat Academia!
-
Alex91
félisten
-
MegalodonS
őstag
válasz neduddki #1259 üzenetére
En alairom hogy nem 1 csucs kategoriaban tartozik, de most oszinten 35.000Ft mit varsz el? Neki olcso kell, ez nem HiFi de azert azt se felejtsuk el, akar DVDt akar 1 kisebb hazibulit is meg lehet vele tartani.
Hiannyosagok?
Mutatnal ebben a kategoriaban ar - teljesitmeny,ilyet ami DVD,Gane,Zene felveszi ezzel a Z-2300 a versenyt -
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #1646 üzenetére
HI!
G-network szeritn leglabb 1-2 het a kovetkez szallitmayu es leglabb mar 2 hete elfogyott toluk az utolso db
az ezust karaoki ellenbe van +2.5Kudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
válasz neduddki #1988 üzenetére
THX de 2.1 et szeretnék mert most hifiről tolom és amúgy szép hangja lenne meg ütős de, lent a lábamnál így a bassz jobb és a magas hangok elszálnak. Régebbnen előszedtem a genius sp-g16-ot és azt tettem fell az asztalra és így a 2 eggyszerre tolattam így jó volt csak mind a 2 egyszerre tekergetni meg a hifi ha kikapcsolod vissza esik 8-as a g16 meg ugyan ott marad mert potis . De egyre jobban érdekel az z2300 de lehet reménykedni hogy lejjebb megy?
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #2352 üzenetére
HI!
ha emlekeim nem csalnak 30rugo msot eppen es ami buli benne, hogy a hfp /ha jol tevedek/ szerint a csoves vacak sokkal igenyesebb zajkeltok megzorgetesere i sfolotteb alkalmas
duv
neduddki
p.s. ja:
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest