Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Így már OK!

Kicsit megijesztettél, mert holnap kapok egy 3200-es szabadszorzósat. A lapomban ha 166-ról húzok, valahol a stabilitási határ 192-194-nél van procitól függetlenül. Így már csak a szorzóemelés marad. Annak meg az elvi határa a bios 22.5, gyakorlati meg gondolom 13-14 körül lesz.
Hogy ennél, az új procinál hol lesz az fsb határ, azt nem tudom, mert ez ugye alapból 200-on szalad. A via k600 chip nem a tuningról híres, de szerintem csak az fsb emelésre kényes, a proci szorzójának az emelésére nem. Innentől kezdve szorzó, fesz, hűtés, bátorság
kérdése, (nameg, hogy milyen magot fogtam ki?)! Azért lehet, hogy azzal eljátszom majd, hogy az alap 200 fsb-t visszaveszem 195-re. Igaz így majd a ramok is csak 380-on mennek, de szerintem összességében nagyobb proci frekit tudok kipréselni.
Kérdés: egy ilyen csekély mértékű fsb csökkentésnél (eff 20 mhz), érdemes megpróbálni a ramok időzítését visszavenni kis +fesz mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Sweet.tv - internetes TV
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kérdése, (nameg, hogy milyen magot fogtam ki?)! Azért lehet, hogy azzal eljátszom majd, hogy az alap 200 fsb-t visszaveszem 195-re. Igaz így majd a ramok is csak 380-on mennek, de szerintem összességében nagyobb proci frekit tudok kipréselni.