Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimmrody
tag
Kb ezért veszik úgy mint a cukrot most ezt a telefont. Gyönyörűen fotóz. (Nem saját fotók az X7 Ultra fbook csoportjából valóak.)
-
nimmrody
tag
-
addikt
válasz nimmrody #251 üzenetére
Persze, jelenleg mindent összevetve szerintem nincs most jobb telefon a piacon.
Kijelző, kamera, hardver, kinézet, rendszer sebesség/tudás mind topp topp...
Talán a 14 ultra, de még most sem győzött meg hogy váltsak.
Mondjuk egy magic 6 ultimatet is kipróbálnék, bár összességében azt is gyengébbnek érzem.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
nimmrody
tag
válasz Elit3Zotya #253 üzenetére
Közel 100 euróval olcsóbban adja a mai naptól a TS.
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #253 üzenetére
egyik sem ér a közelébe sem.
-
addikt
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #256 üzenetére
hát engem nem győzött meg. a hyper bugosabb mint a miui, az üzemidő gyenge, kamerák meg jók, de nem egy x7 ultra.
-
addikt
Kijelző legalább ilyen jó, de még jobb is szerintem, ha olyan minőségű mint a 13 ultrában lévő.
Miui szerintem nem olyan rossz mint sokan elő adják, csak nem redmi meg poco szintet kell alapul venni(pl13ultra), és az animációk is nagyon jók lettek a hyper-ben, de a color os kicsit jobb szerintem összességében.
Kamera kérdéses, ízlés kérdése, mind a 2 nagyon jó, nem merném így kijelenteni, hogy jobb az x7 ultra míg nem látom a 14 ultrát(13 ultra kegyetlen jó volt)
Kinézet szintén ízlés kérdése, hátlap x7 ultra szebb(bár a kék 14u is nagyon baba), de elölről meg a 14 ultra egyértelműen modernebb/szebb.!
Üzemidő hogy lenne már gyenge.?
Nálam simán kibírt 1 napot a 13 ultra kamerázva mindennel együtt, a 14 ultra meg még egy kicsit jobban bírja, azért mert van egy hajszállal jobb még nem lesz gyenge, számomra biztosan nem, csak bírjon ki egy húzós napot is, az meg egyértelműen menne neki.
Ezeket így végig nézve, mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy közelébe sem érhet.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #259 üzenetére
mindenhol mondják, hogy gyenge az üzemidő.
én nem vagyok elájulva a tesztek alapján a kijelzőtől, még a 15pm is jobban látszódik napsütésben, az s24 meg rommá veri. kamera meg nem rossz, de nem x7 ultra szint szvsz. van ez így, tavaly a honor (mp5) meg a xiaomi (13 u) nagyon betalált, idén nekik annyira nem jött össze. de persze szubjektív. mindegy, így azokon legalább nem kell agyalnom. egyedül az x7 ultra maradt ami böki a csőröm.
-
addikt
Aham mondják, de a tesztek nem ezt bizonyítják, ahogy nézem simán kibírna nálam 1 húzós napot is, nekem csak ez számít, 2 napot meg a 14 pro max sem bírt ki nekem.
még a 15pm is jobban látszódik napsütésben, az s24 meg rommá veri.
Jobban látszódik, de még is gyengébb minőségre a kijelző, nem csak a fényerő számít.
A 24ultra kijelzőjéről inkább nem akarok írni, gyenge minőségű és elavult már sajnos nagyon, de a gorilla üveg tényleg látványos, kár hogy fóliával semmit nem ér.Mindegy szerintem te rosszul közelíted meg a dolgot, de nem vagyunk egyformák.
Az hogy az x7 ultra brutálisan jó, ebben egyet értünk.
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #261 üzenetére
szerintem meg nem rosszul, hanem máshogy
nekem az op 12 meg a vivo kijelzője is gyengébbnek hat a samunál, de még a szifonnál is.
amúgy meg nekem pont nem a fényerő számít.
1 húzós napot nálam csak az iphone meg az op bírt ki eddig gond nélkül, meg neccesen a vivo. de ami a rutin nálam, tehát 1 erősebb és egy lightos, azt már a vivo sem.
mindegy, így legalább azt a 2 telefont nem kell nézegetnem. honor amúgy is olyan fos a lukkal mint a DI miatt a szifon, ha már kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igen mások a szokások és elvárások, én univerzális vagyok minden evő.
Ezek miatt szeretem magam tesztelni, hogy milyen élőben az én szokásaimmal és elvárásaimmal.
És ezt le is írom minden telefonról, nem csak a jót, de a rosszat is.
De ezek alapján, neked valószínűleg az x7 ultra is kevés volna aksiban, pedig ez elég jól bírja, de a 13 ultra is ugyan így kibírt egy napot mint ez, igaz ott kevesebb volt a max fényerő.
Amiben 5 ezres aksi van és legalább egy sd 8 gen 1 plus, az már jó eséllyel simán kibír 1 napot nálam, pedig aki nálam többet fotózik/videózik az festi magát.honor amúgy is olyan fos a lukkal mint a DI miatt a szifon, ha már kijelző.
Pedig annak minden széle le van hajlítva mint a 14 ultrának, ami brutál modern hatású, nem olyan FrédiBéni kőkorszaki mint a 24U/15PM[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
kerobi
senior tag
Hat Guys, en szeretem ennek a keszuleknek a fotoit, de maradok a nyálphone-nál.
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #263 üzenetére
nem olyan FrédiBéni kőkorszaki mint a 24U/15PM
15pm is kanyargós. jó rusnya is. s24 ultra a favorit ebben nálam.
btw egy átlagos napot nálam is bírnak, csak túra, kirándulás, nyaralás alatt lehet kevés. power bank meg van vész esetére, de kerülöm, ha lehet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
Pimpa
tag
-
addikt
-
nimmrody
tag
Ami lemaradt az előbb, hogy internetkapcsolat sem volt az Oppon amivel fizettem.
A másik telefonomban volt az adat sim kártyám amivel videóztam. Tehát teljeskörűen működik ahogyan kell. -
addikt
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
nimmrody
tag
válasz Elit3Zotya #278 üzenetére
Minél többet teszteljük annál többet tudunk.
Ez is érdekes. Oppo X7 Ultra vs S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max kamera teszt.
-
addikt
-
nimmrody
tag
Vettem egy ilyen tokot Alirol de nem nagyon vagyok elszállva tőle. Nem rossz nem rossz de ebben már tényleg féltégla Ha tudnátok esetleg valami más bevált gyártót ajánlani megköszönném.
-
addikt
-
joey04
titán
olvastam fb csoportban, hogy a huawei okos cuccokkal megy egyébként a kapcsolódás.
X7Ultra - Huawei Watch GT3 with Huawei Health Apps, works
Huawei watch ultimate, perfect.
Huawei GT 3 Pro - seamless connection.
Huawei Band works perfectly (Band 8 using Hauwei Health app)
Huawei Watch Fit 2, with Huawei Health app -
addikt
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
starbug82
csendes tag
Valaki meg tudná nekem adni a kezdő lökést, hogyan tudok eljutni a google play áruházig?
A chrome-ot valahogy sikerült feltenni, de gmail-t pl már nem találom. Lehet már csak túl késő van, de nem jövök rá. Előre is köszi. -
beni3d
aktív tag
válasz starbug82 #290 üzenetére
Nem tudom aktuális e még de két iskola van
1. Google play apk Google keresessel a legmegbizhatobbnak tűnő appot le lehet tölteni, telepiteni
2. Superbackup app foltelepitese a régi telefonra, azzal az apk-kat is le lehet menteni és atkuldeni az uj telefonra. Itt magát a superbackup appot is erdemes lementeni és atkuldeni az újra, elég kenyelmesen lehet atkoltozni vele.
-
starbug82
csendes tag
Köszi szépen a tippeket! Végül az 1. megoldás nyert. Nekem nem volt fent a play alkalmazás, de az áruház oldalán megtaláltam a tutorial videókat, plusz egy kedves fórumtárs is megírta, hogy ez lesz, amit keresek. Így már megy minden, legalábbis amit eddig próbáltam.
Elképesztően durva a töltési sebesség, nagyon nem vagyok ehhez szokva
-
starbug82
csendes tag
Fogalmam sincs, de lefőttem, amíg rá nem jöttem, hogyan lehet.
(valami előkészület volt nálam is, mert amit letöltöttem telepítő fájlt, volt a telefonon is egy hasonló, de ezek szerint elfelejtették futtatni)
A lényeg, hogy mindegyik példány alkalmas rá, és ha valaki még járna így, hogy nincs kint az ikon, akkor fentebb a megoldás.[ Szerkesztve ]
-
addikt
[Oppo Find X7 Ultra 14.0.1.540 - Big #ColorOS Update]
Szerintem jelenleg nincs a piacon olyan másik csúcs teló, ami ennyi és hasznos frissítést kapna.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Pimpa
tag
válasz Elit3Zotya #295 üzenetére
Megkapta már a 8K videózási képességet?
Valamint ez a telefon képes úgy videózni, hogy tud váltani az előlapi és hátlapi kamera között menet közben? -
addikt
Egyiket sem tudja.
Bár a 8k-nak szerintem nem sok értelme van, én nem használtam egyik telómon sem.
Túl sokat foglal, cserébe nem nagyon látszik hogy jobb lenne, és még a stabilizálás is minden esetben gyengébb szokott lenni.
Na meg a kamerák között sem lehet váltani olyankor, de lehet valaki kihasználja ezt a elbontást is.
Első kamerára váltást a samsungok tudják, még 4k-ban is.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Pimpa
tag
válasz Elit3Zotya #297 üzenetére
Ja ezt nem tudtam, hogy csak a Samsung tud ilyet.
Szerinted továbbra is az X7 a legjobb vagy a 14 Ultra beelőzött?
-
kerobi
senior tag
En mar lejottem androidrol, de ha megis vennek akkor x7 ultra.
Amilyen kepeket feltoltott Zotya attol leesett az allam.
Ha bejon az AI tamogatta fotozas, akkor a fenykepezogepek letjogosultsaga megkerdojelezodik.
A fuji aps-c szenzoros gepem mogott nem sokkal marad el az Iphone kepe. Nem olyan reszletes. -
addikt
válasz Elit3Zotya #297 üzenetére
Dupla videó módot ez is tud, ez ilyen x7 ultrán. [link] 2:15 nél mutatja.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Pimpa
tag
Nekem is olyan van, X-T30
De azért az elég erős, hogy nem sokkal marad el a képe. Ez maximum jó fényviszonyok között, nem mozgó tárgyra érvényes. De amint belenagyítok abba is, akkor azért látszik a 12 vs 26 MPixel közötti különbség.
Amint csökken a fényerő és mozog a tárgy, máris bemozdulások, életlen részek vannak. Bent teremben fotózva lámpafénynél, meg kb szar az összes telefon. Azért csodákat nem lehet várni ezektől a miniszenzoros optikáktól. -
Pimpa
tag
válasz Elit3Zotya #300 üzenetére
ezt tudja már a Mi 11 Ultra telefonom is
több kamera mód és egyszerre tud 2 kamera képét is akár rögzíteni egyesítve és szétválasztva is
annyi a megkötés hogy csak full HD, a 4K-t nem engedi -
kerobi
senior tag
Nekem X-H1 van es viltrox 23 f1.4-gyel csinaltam fotot utana iphone 14 proval es kozepes fenyviszonyok mogott az iphone nem sokkal marad el reszletekben. Persze belenagyitva.
A frnykepezogep is tud blurry kepeket csinalni vagy ha megemeled az iso-t szemcses lesz mint allat. Persze rossz fenyviszonyok kozt jobb a fuji, de odakint fenyben 60-40 -
Pimpa
tag
Jön az X-T50 májusban elvileg 40 Mpixeles (ami legalább valós, nem mint a telefonok "50" Mpixeles szenzorai, ami szerintem egy hazugság) szenzorral (megkapja az X-T5-sét).
Nagyon kíváncsi leszek rá, lehet beruházok arra inkább mint új telefon hangyányi képminőségjavulással. Kidobott pénz tekintetében kicsit jobban kijövök így legalább (900 euróra tippelik)[ Szerkesztve ]
-
Pimpa
tag
válasz hunhool1979 #32 üzenetére
Megjelent, Vivo X100 Ultra néven, elég durva kamerákkal. És ha ebben is 4 db lenne, akkor lehet ez lenne a csúcs most, mert az a 3 az alap paraméterekben jobb mint az Oppo meg a Xiaomi hasonló kamerái.
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok. Pénteken vagy szombaton nekem is meg jön ez a szépség. Szóval majd biztosan jövök segítségért. Sikerült olcsón megszerezni, ezért gondoltam, hogy belevágok,,meg már amúgy is ideje volt lecserélni a régit.
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
wukodlak
aktív tag
Meg is lenne az első kérdés. Most ránéztem a rendelésre és picit elbizonytalanodtam. Effektíve mi a különbség a globál meg a kínai verzió között? Trading Shenzhenről rendeltem, de most nem emlékszem, hogy esetleg tudtam volna választani.
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
mrszitya
senior tag
válasz wukodlak #307 üzenetére
Nincs global opció belőle, csak kínai, s tervben sincs állítólag, csak a Find X8 széria lesz kiadva talán nemzetközi változatban a csúcssorozatból, ám ez is csak pletykaszintű értesülés.
A kínai ROM a magyar nyelvet nem támogatja, így angolul tudod használni vagy más egzotikus nyelveken, (persze az appok MoreLocale2 appal kényszeríthetőek a rendszertől függetlenül is a magyar nyelvre.)
A 4G-5G frekvenciák nem mindegyikét tudja a telefon, ha minden igaz (B28b / N28b sávot nem), de a B20-at például igen, így ez annyira nem problémás talán.
A Google-keretrendszer alapból nem, csak egy szimpla rendszerbeállítás aktiválása után, illetve a Play Áruház netről való letöltése és telepítése után fog működni. (Ezt az eladó fél előre megteszi, beállítja webshoptól függően.)
A Google helyelőzményei ellenben, valamint a Android Autó opció nem fognak menni. Navigálni lehet a telóval magával ettől független. A Google hangasszisztens sem megy alapból, egy kínai változat van integrálva a rendszerhez. A Google kereső sem jön elő Launcher bal oldaláról, szintén egy helyieknek szánt kereső és widgetek vannak beépítve ott. Másik Launcher-rel ez működésre bírható, vagy egyszerűbb kikapcsolni az opciót.
WearOS rendszerrel működő okosórák valószínűleg nem fognak együttműködni a kínai ROM-mal.
Sok kínai app van telepítve alapból, ezek majd mind törölhetőek, de ADB-vel is lehet vitézkedni velük.
Az értesítések nem gyári appoktól az AOD-ra nem mennek ki (erre elviekben van tweak), illetve alapból is lehetnek problémák az értesítésekkel a szigorú energiagazdálkodási alapbeállítások miatt. Például csak öt külső app indítható automatikusan a rendszerrel.
A kamera miatt én is gondolkodom mindettől függetlenül a beszerzésén. RAW fotó módban szinte MILC szintű képek lőhetőek vele, de gyári módban is az egyik legjobb pillanatnyilag, főleg portrézás terén.
-
Dexter68
addikt
Ezt csak úgy leteszem ide...
Oppo Find x7 ultra 6x zoom VS sony alpha 7III-FE 4(24-105 G OSS
(Köszi, Beni3d)Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
Jól látom-e, hogy a RawMax formátum csak a raw-ból interpolált, digitálisan nagyított cucc, képi információt nem tartalmaz többet?
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Fehercsoki
aktív tag
TradingShenzennél ha UPS szállítást választok, akkor nem kell ÁFÁt vagy vámot fizetni, tehát annyiba kerül összesen a telefon, amennyit a megrendelésnél kifizetek?
-
nimmrody
tag
válasz Fehercsoki #313 üzenetére
Igen. Nincs rá egyéb költség tudtommal. Nekem gond nélkül megérkezett még februárban és annyi volt összesen amennyit ott kifizettél.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest