- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
''a proci nyáron 60-61 fokos szokott lenni, mostanában csak 50-52''
neharagugy de ez baromi sok..
az én régi 1.2tbm ha 40 fokon ment már sokat mondok (wbk68.epox 8kta3l)
a mostani 1.8 xp 45 fok max 50, ez is a te általad höfok értékek alatt van (nyáron is ennyi most valamivel hűvösebb) szintén wbk68 coolerel ,abit kg7 lapban,
ugy vettem észre az asus hömérök nagyon nem pontosak(msi sem) ugyan arra a procira ami más lapban pl 50 ök 60 fokot is irnak.
a hiba jelenség oka szerintem ram is lehet, noname ramok szoktak hasonlót produkálni(sajnos volt hozzá szerencsém) vagy alaplap :(
mien ramok vannak a gépben? -
Freezura
tag
Csá!
Sajnos pontos hibaokot nem tudok mondani, de én a lapra gyanakszom saját tapasztalataim révén.
Történt ugyanis az ASUS CUSL2-C lapommal, hogy a gép nem látta a floppy meghajtót. A LED állandóan égett és indításkor mindig F1 kellett nyomnom, hogy bootoljon a gép. Természetesen ezt meguntam és letiltottam a BIOS-ban a floppyt.
Nem is foglalkoztam vele, de kb. rá két hónapra gép bekapcs, se kép se hang. Szerencsére garis volt a lap, úgyhogy kicserélték egy TUSL2-C-re. De ami érdekes: az ismeretségi körömben 3 ember is így járt, tehát nem volt gáz a géppel csak nem ismerte fel a floppyt és 1-2 hónap múlva a lapuk sorra meg adta magát.
A hiba pontos okát mindmáig nem tudjuk, de nálunk a lapcsere bejött.
Üdv
Aktív témák
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest