Aktív témák
-
Freezura
tag
Csá!
Sajnos pontos hibaokot nem tudok mondani, de én a lapra gyanakszom saját tapasztalataim révén.
Történt ugyanis az ASUS CUSL2-C lapommal, hogy a gép nem látta a floppy meghajtót. A LED állandóan égett és indításkor mindig F1 kellett nyomnom, hogy bootoljon a gép. Természetesen ezt meguntam és letiltottam a BIOS-ban a floppyt.
Nem is foglalkoztam vele, de kb. rá két hónapra gép bekapcs, se kép se hang. Szerencsére garis volt a lap, úgyhogy kicserélték egy TUSL2-C-re. De ami érdekes: az ismeretségi körömben 3 ember is így járt, tehát nem volt gáz a géppel csak nem ismerte fel a floppyt és 1-2 hónap múlva a lapuk sorra meg adta magát.
A hiba pontos okát mindmáig nem tudjuk, de nálunk a lapcsere bejött.
Üdv
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest