- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuresz
tag
Hali !
A filmed hibés, vagy előfordulhat, hogy nem is film. Még ezzel megpróbálhatod lejátszani : Bővebben: link
Amúgy honnan szedted a filmet vagy mit?
Üdv : Kuresz -
Kuresz
tag
Hali!
Media player classic?
Bővebben: link
Csövi :
Kuresz -
Flameus
aktív tag
Köszönöm a segítséget - most már értem a frameserver lényegét!
Kicsit nehezen értettem meg,(néha) hogy mire is gondoltok - össze-vissza vannak itten naon'naon' fontos információk. Elég kigobózni mi-mire jó..., de végül a sok innen-onnan elolvasott okosság összeállt.
Köszi mindenkinek - lépjünk tovább. -
suste
veterán
hát én azt hittem elég érthetően írtam
de akkor pontosan mit nem értesz rajta?
megcsinálod a beállításokat amiket véghez akarsz vinni kódólásnál (átméretezés, feliratozás, kitakarás stb, stb), aztán ''file'' menü ''frame server'' sorára rákattintasz (remélem elég öreguras), kijön egy mentési ablak, beírsz egy file nevet (mondjuk a film cime, vagy kezdőbetüje vagy vmi) aztán ezt megjegyzed, és elmented. ekkor megnyílik a frame server ablak (négy sorban betük, idegen nyelven, ha nem baj nem idézem, mellette nullák amik majd késöbb kódólásnál számlálni fognak), ezt nyitva hagyjuk, mert attól hogy elmentettük még így nyitva kell.
Tmpeg megnyit, varázslóval vagy anélkül ezt az elmentett x.vdr file-t nyitjuk meg a ''video source'' résznél.
van még mindíg aki nem érti? -
KovacsUr
addikt
Szóval nem a VobSub/TextSubbal, hanem az Avery Lee-féle Subtitler filterrel csináltad? Töltsd le a friss VSFiltert (2.32: Bővebben: link), csomagold ki a VirtualDub plugins könyvtárába a VSFilter.dll-t, nevezd át VSFilter.vdf-re, és a Subtitler filter helyett használj TextSubot.
-
Kuresz
tag
640x304 helyett 480x576 kéne..
Ha pal rendszerűt akarsz akkor 25fps de ha a film 23-x akkor lassú jeleneteknél olyan mintha kicsit szaggatna mert kipótolja a 23fps-t 1-2 kockával
A cq 60 na semmi bajom a hangot elvileg nem lehet elrontani.
A képméret és a framerate a legzavaróbb ez beleszólhat a lejátszásba ha a lejátszód nem NTSC kompatibilis. Ha tmpg enc vel csinálod a flmet miért nem használsz project wizardot abban van szabvány svcd a jófajtát meg majd megcsinálom ha ráérek és azt is kirakom a netre.
De addig azt javaslom project wizard és maradj a normál svcd-nél.
Üdv Kuresz -
Kuresz
tag
A legtöbb lejátszó leviszi probléma mentesen persze mindig van 1-2 kivétel.
A nagyobb márkák kiköpik néha de ott sem mindegyik Nekem egy yamaha DVd-m van már két éve ő viszi meg a most kapható olcsóbbak egytől egyig
A panasonicok LG-k nem igazán kajolták be de nem teszteltem minden verzión csak dobtak vissza és mondták a lejátszó nevét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest