- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuresz
tag
válasz
péter bácsi #563 üzenetére
Hali.
Olvastam. Hát nem is tudom a változás annyira nem lesz észrevehető a kép lesz rosszabb megy a mérete lesz nagyobb a fájlnak . de ezzel ellentétben engem is érdekel a dolog úgyhogy hajrá.
Üdv :Kuresz -
Kuresz
tag
Hali !
A filmed hibés, vagy előfordulhat, hogy nem is film. Még ezzel megpróbálhatod lejátszani : Bővebben: link
Amúgy honnan szedted a filmet vagy mit?
Üdv : Kuresz -
Kuresz
tag
Hali!
Media player classic?
Bővebben: link
Csövi :
Kuresz -
Kuresz
tag
Hali! Kéne nekem egy kis segítség.
Tudna valaki egy olyan weblapos izét buherálni ami a webhely könyvtárszerkezetét mutatja és lehet közvetlenül letölteni róla.
remélem érthető mire gondoloktehát én csak felmásolnám a cuccot az oldalra és egyből lehetne tölteni. Ha valaki összedobna egy ilyet azért hálás lenék és a Cirmossoftware oldalra ilymódon felraknék minden jót
Köszi : Kuresz -
Kuresz
tag
Csoki!
1.Töltsetek le régebbi tmpg-t.
2.ha xarakszik a film mégis mentsétek át virtualdubbal ilyformán : film megnyit videó fül alatt direct stream copy és file fülben save as avi adtok egy nevet és elmenteni ezt újra megnyitni és mehet a frameserver.
Ez a módszer jó arra is, hogy kiderüljön, hogy film kódolója hogyan ba... ta el a filmetz és mennyira csúszik a hang
Sok sikert!
Kuresz
tag
Hali!
Grat.
Codekekhez ajánlom : divx 5.x , divx 3.20, xvid, divx ac3
Lejátszót pedig csak Media player classic-ot telepítsd fel
:
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=82303&package_id=84358
És ezen kívül semmi mást ne : se powerdvd se semmi ez lejátszik mindent és ez a legjobb!!!
Üdv :Kuresz
[Szerkesztve] -
Kuresz
tag
Valami codecpakk lehet a ludas sztem mert én már próbáltam egy ilyen filmet ami állítólag 4 sec de amúgy 29 ---> nekem 29 lett...
De mindenesertre érdekes, gondold át mit telepítettél ami új a gépen vagy ami bezevarhat iulyenek pl : ace mega codec pack és tsai.
Kuresz
tag
Hali!
Én kipróbáltam Korte 123 által kódolt fimet nekem semmibajom nem volt vele...
hmm a problémátok érdekes. Esetleg nem , használsz valamilyen codec pakkot?
Esetleg ugyanazt használnátok?
A probláma számomra is talány! Hangsúlyozom!! Soha nem láttam még ilyet és amint kipróbáltam ez csak sztem nálatok hiba!!
Próbálj meg utánajárni vagy küldj el nekem egy 1 mb-s filmrészletet ami neked nem jó
Kuresz
tag
válasz
Korte123 #470 üzenetére
Hali!
Bár nem olyan egyszerű mint a virtualdub de a TMPGEnc mpg tool részével a vágást hangcserét recode nélkül el tudod végezni!
A DVD lejátszók azért viselkednek hülyén mert a VCD az egy szabvány és 1 perc 10 MB a DVD lejátszók erre vannak belőve. Erre a problémára még én sem találtam megoldást..
Üdv : Kuresz
[Szerkesztve] -
Kuresz
tag
válasz
misimagaki #466 üzenetére
Hali !
Próba : Virtualdub mpg2..
Ha nem megy szólj!
Kuresz
tag
Hi
Ez mind szép és jó de 1050 cbr rel nem sok film megy fel 1 cd-re és biony van ott minőségromlásfigyeld meg a gyorsabb részeket!!
Akkor inkább a szabvány vcd ha nincs más megoldás
De UVCD-volt amit nem vitt más lejátszó?
Vagy te kreációztál valami okosat?
Ha uvcd volt akkor írd be lécci a nevét és a számát stb a készüléknek...kell a kompatibilitási listára !! Ja még valami ha cbr rel csinálod meg a filmet és nem szabványban azt le fogja szerinted vinni? Mert ugye szabványban bármilyen alacsony bitrátát állítassz akkor is 10MB 1 perc a 1150-hez nkább ne nyúlj!!
Ne amatőrködj hagyd 100 % on a minőséget
Kuresz
tag
Hali!
A Cirmos Software oldalán elindult a fórummindenféle kérdésre válaszolunk, és mindenkit szeretettel várunk aki Avi/mpg kódolással foglalkozik...
A fórum elkészítéséért köszönet : DjYdur kollégának
Ja ugye a link : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Kuresz
tag
Hali ma este rakok fel frissítéseket!!
-
-
Kuresz
tag
Megnéztem és úgy néz ki működik
BeleíromMailban küldd el a neved légyszi és kiteszem az oldalra......
De mondjuk aki egy 3 cd-s filmnél nem veszéi észre hogy a 3. rész 3x van az looser
-
Kuresz
tag
Felkerült a TMPGEnc az oldalra benne az uvcd cuccal ...
Elvileg ez a tmpg műxik... -
Kuresz
tag
Hali
Az oldalamra felraktam egy kompatibilitási listát az UVCD-hez.
Légyszi : ha valaki próbálta már az UVCD-t Írja le hogy lejátszotta e az asztali lejátszója vagy nem és a lejátszó nevét és számát....
Köszi : Kuresz -
Kuresz
tag
Hali!
Felkerült az oldalamra :
Avi fájlok összefűzése VirtualDub-al
Akit érdekel vagy nem tudja , hogy kell annak lehet rázizzenni :
Bővebben: link
Az esetleges észrevételeket, kérdéseket ,hibákat, hozzászólásokat ide a fórumra vagy a mail címemre várom..
Kuresz
tag
Felkerült az oldara az első(nem teljesen kész de használható) leírás, melyben az alapesettel foglalkozunk : hogyan csináljunk 1cd-s szinkronos lehetőleg mp3 audió sávot taltalmazó avi fájlból UVCD-t ..
Figyelem szükséges az uvcd templates telepítése!!!
Akit érdekel : Bővebben: link
Kuresz
tag
Nagyon lecsúszott a téma és nem látják az újak úgyhogy egy ---up----
-
Kuresz
tag
-
Kuresz
tag
Hali!
2 dolog lehetséges.
1. nincs fenn kodeked azaz tölts le másikat innen : Bővebben: link
2. nem xvid codec a film hanem mpg2 akkor más a helyzet.
Teendő 1. új xvid codec letöltése ; ha nem megy gspot letöltése és meg kell nézni milyen codecet alkalmaz a film...
ha mpg2 a film akkor más a helyzet azt bővebben írom le de addig próbáldd ki ha nagyon kell ma 23.00 ig fenn vagyok úgyhogy megoldjuk. csak írj le mindent !
Kuresz
tag
Hali mindenkinek!
Sajna időhiány miatt kicsit tolódik az oldal fejlesztése de jövőhéten meglesz a DVD2UVCD része megígérem..
Új hír most dolgozom egy új technikán mellyel el lehet érni hogy az svcd-k is 1 cd-sek legyenek.. De ez még elég kezdeti állapotban van bár az működik
paraméterei :
Formátum : mpg2
Hang : 128 kb/s joint stereo
Kép : 720*576 vagy 480*576 azaz dvd felbontású is lehet!!!!!!
Amint lesz valami beírom ide.. Ha valami kérdés merülne fel válaszolok!!
Üdv mindenkinek : Kuresz -
Kuresz
tag
Sajna annyir anem vagyok jó a webfejlesztésben...
És időm se igazán lenne rá egy darabig.
.
.
.
.Nah felkerültek az oldalra a linkek belinkeltem amit én használok !!!(egy két kivétellel de amint rátalálok honnan vannak meg azok is bekertülnek) Lehet rányomulni : Bővebben: link
Kuresz
tag
Nah végre rávilágítottál a lényegre..
(Belejöttél a témába)
A filmeket kódolás előtt kell összefűzni neem utána erre mindenki figyeljen oda!!
Az oldalra ma már felrakom a legfontosabb likeket ahonnan mindent be lehet szerezni. Úgy 18h kor fenn lessz de ide beírom. És igen szeretnék kompatibilitási listát legalább is tervezem. Én folyamatosan kódolgatok naponta 1-4 -szer.
És úgy gondolom ha a németeknek van a franciáknak van az olaszoknak vanm saját vcd beállításuk miért ne legyen nekünk Magyaroknak is egy úgyhogy tervezem a domain reget és teljes oldalt ami lefedi a videószerkesztés; stb területét de ez még kicsit odébb van.
Jha itt megemlíteném ha valakiszeretne csatlakozni az oldal fejlesztéséhez azt szívesen látom
Kuresz
tag
Az MVCD jó ; szép csak nem kompatibilis
A minták pedig hát..... Én próbáltam összehozni ugyanazt a fájlméretet ugyanabból a forrásból de nem nagyon jött össze
Az UVCD - nagyobb kompatibilitást élvez kishazánkban mint az MVCD;KVCD...etc. és ami a lényeg Magyar Termék ha lehet ilyet rá mondani
De indulásnak persze nem rossz ...De próbáldd ki az UVCD-t kezelését stb..
A torz dolgot nem igazán értem.. -
Kuresz
tag
Hali!
Az általad használt programba nem tudom de a CCE - nevezetűben is létre lehet hozni hasonlód de nekem eddig még nem jött össze...
Próbáld ki a tmpgenc-t és nem fogsz csalódni(ez ingyenes!)
[L]www.tmpgeng.net[L]
Itt minden leírást megtalálsz de a hét végétől remélem fenn lessz az oldalamon is.
Kuresz
tag
Hali!
Holnaptól elkezdem fejleszteni az oldalamat.
Minden lessz fent ami szükséges és teljes leírás mindenröl.
Köszi a teszteket : Jó lessz a kompatibilitási listára. thx
Kuresz
tag
Akkor nem tudom mi lehet a hiba.
Hogy nem akar rámenni Vcd-formátumban írod ki?
Ez lehetetlen egyszerűen valamit elnyomhattál Ha anerohoz nem nyúltál akkor marad a tmpgenc. Ez aza a film amit ecer már átkódoltál vagy ezt újra átkódoltad?
Hány perces a film?
De lényegtelen te tudod mit csináltál ha nem piszkáltál semmihez mennie kell!!
Kuresz
tag
Válasz : Valamit elállíthattál a templatesban!!
A 825Mb azaz Kb 785 simán ráfér 1 cd -re!! A vcd-re 790-95 Mb ráfér mert nincs akkora hibajavítása.
Az hogy miért ír ki hibát?? Hát valamit elállíthattál atemplatesomban ha azzal csináltad.Mit állítottás ? Amit a múltkor a cq-próbálkozásodhoz írtál az hibás beállítás vot!!
Kuresz
tag
Hi!
Összefűzni próbáld med DVtool-lal. Ilyen problémám nekem is volt de nem tudom rá a megoldást eccer csak megjavult. A filmeket meg kódolás előtt fűzd össze akkor nem kell vele görcsölni.Ha feliratos akkor a feliratot is fűzdd össze :
Első film hossza leír utána subtitle workshop a második megnyit eltol az első hosszával összeilleszt és ennyi.
Ha a nero nem húzza bee??????? Akor ot valami izgi hiba lehet rem rossz az a vinyó amire áthúztad?
Kuresz
tag
Tehát Thompson kilőve a CVD témában...
A másiknak örülök , hogy tetszik használdd egészséggel!!
Nah ez már szép kódolási idő. De az a wav még mindig felesleges .....
A hq meg nem szükséges mert nem észrevehető a különmbség inkább a lownál rosszabb a kép.
Köszönöm a hozzászólást!
Kuresz
tag
Háj
Tesztelte már valaki az UltraChinaVideoDisc-templatesomat?
Írjátok ha igen és mi a vélemény mert kéne egy kompatibilitás lista mi vitte, mi nem?
Kösssssz :Kuresz -
Kuresz
tag
Hi!
Ha codec hát codec.
Le kell hozzá szedni Bővebben: link : innen, google ben rákeresni.
Ha nem tudod milyen codec akkor G-spot. ugyanott fenn van.
De nem értem még mindig hogy minek egy filmről lementeni a hangot.
Kuresz
tag
Hát ez a téma talán nem ide való!!!
Nem a VCD és társaihoz kapcsolódik!!
De valami olyasmi , hogy nem találja a videó tömörítési izét...
A saját videó tömörítést a diresctsow kezrli úgyhogy ne nyúlj hozzá vagy valami ilyesmi..
Gondolom valami más drivert telepítettél ne tedd azt vagy ne állítsd el!!
Kuresz
tag
OK. Kérdezz bátran de azért egy -UP-
Letölthető A Ultra China Video Disc 0.6 Bővebben: link
Leírása : (#300)hozzászólás
És az olvass el.txt-t el kell olvasni.
[Szerkesztve] -
Kuresz
tag
Hali!
Letölthető az Ultra China Video Disc 0.6-os profilja!!
A végleges profil nemsokára kész de ezzel már lehet tesztelni az asztali DVD-ket,
Mert ez igazán azokon válik be gépen nem eredményez olyan szép képet..
Akinek nem viszi az asztali lejátszója annak pechje van!!
Jellemzői :
Formátom : MPG2 (Tehát SVCD-ben kell kiírni)
Képkocka 25 fps (PAL)
Képméret : 352*576 (PAL)
Hang : 128 Kb/s Joint stereo
Lehet tesztelni és véleményezni : Bővebben: link
Kuresz
tag
Hi.
A hibát egy elveszett vagy sérült kucsképkocka okozza vlszleg.
Mentsd át tmpgencben file menu mpg tools
Vagy DVtool ban. ha nem müxik írj és elkondolkodom a témán.Már láttam ilyet de hogy hogy orvosoltam vagy orvosoltam e egyátalán nem emléxem.
Mindenestere próbáldd ezekkel..
Sok sikert : Kuresz
Csak akkor kuka ha mindent kipróbáltál nem szabad feladni! -
Kuresz
tag
Hi
Kedves Don Leo legyen igazad mindenki hülye aki VCD-vel foglalkozik
De veregesd meg a vállad mrt Te nem......
Jah : Hogy hogyan is ? Hát én megcsinálom a családtagjaim megnézik asztali DVD-lejátszón. De nem akarom tovább ragozni a témát .
Utoljára szólok ez a topic azoknak van akiket érdekel a dolog akiket nem Pl: téged inkább ne itt rontsd a levegőt... Ki vagy te a megváltó. Velem vitatkozhatsz órákat a mircen de ne rontsd el légyszives a topic hangulatát please.
Te maradj nyugodtan a DVD-nél. De mit fgsz mondani ha kapható lesz a Blue Ray Fujj DVD? Nah én akkor is csak a szar VCD-kkel fogok foglalkozni hogy tetszik ez neked vagy nem az a kutyámat se érdekli és ezzel asszem más is így van.
Na mind1 ne engem boldogíts csinálj inkább egy VCD-ellenes topicot és gyűjtsd ott a táborodat de ne itt...
-
Kuresz
tag
válasz
Raven Seldon #256 üzenetére
Ja a trailer kicsit egós ebben osztom a véleményed de legalább hazai gyártmány.
A neros dolog lehetetlen_!!!!!!
DE ha több kérdésed van gyere a mircre instrukciók a topicban feljebb...
Szerintem más lejátszóval nézted ... -
Kuresz
tag
Hali
Nah felraktam a trailert ha nem is minőségellenőrzés értékű de ha neroval kiírod le lehet tesztelni hogy viszi e az asztali DVD(de ez csak az alacsony bitrátájú tesztnek felel meg ehez még kell a magas).
1 perces kb 4MB.
Innen :Bővebben: link
Ha másként nem cél mentése másként -tal lementhető.
Kuresz
tag
Ezt most nem akartam ide írni De mindegy
Felraktam...
[Szerkesztve] -
Kuresz
tag
válasz
misimagaki #247 üzenetére
N arz a probléma Ha 1.0 -ással csináltad meg akkor lehet hogy a film túl zajos
akkor nem megy lejjebb a bitráta ha 2.0 ással akkor nem wizardból csináltad VCD-nél 1 perc 10 mega úgyhgogy ez kb lefedi A maximális 1150Kb/s birátával ment a film ezt én kizárnám főleg 2.0 ánál 1.0 ánál náloam pl a tévéből felvett zajos cuccok szoktak ilyen bitrátával menni. Próbáld meg Wizardból. -
Kuresz
tag
válasz
misimagaki #241 üzenetére
Akkor valamit elronthattál. Hány perces a film?
-
Kuresz
tag
Kedves Leo!
Akik itt vannak azok VCD-t akarnak gyártani !! És szerintem tisztában vannak a dvd nyújtotta lehetőségekkel és árviszonyokkal..
Nem mindenkinek telik DVD-íróra van akinek csak p1 -e van!!
Nem a te gazdasági helyztetedhez igazodnak az emberek úgyhogy ha valaki csak 4000Eft-s 8X cd írot használ vagy vesz azt se illik fikázni (lehet hogy nem megy olyan jól neki mint neked? Hmm).
Szeretném elkerülni , hogy ez a topic nem menjen át fikázós topicba!!!
Légyszi neked issak akkor írj ide ha valamit nem tudsz vagy tudsz valami okosat esetleg tippet... Köszi
Kuresz
tag
Én csak annyit szólnék ehez a dologhoz : Szar minőségben bárki tud rippelni!! Ez tény. Sőt én is megcsináltam anno aviban a 170 perces gyűrűk urát. De itt nem is aviról van szó hanem olyan VCD-k ről ami kompatibilis a legtöbb asztali lejátszóval és 1 cd-t foglal. 60 MB- os star wars? érdekes minősége lehet......
WMV-ben gyorsan meg lehet oldaniNem nagy tudomány.
Jah és ez a topic azoknak szól akiket érdekel!!!! Csak akkor írj ide ha jobbat csináltál vagy kérdésed van.... Köszi.
Kuresz
tag
válasz
Raven Seldon #230 üzenetére
Kösz hogy apártomat fogod majd megháhlálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest