- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
off :ilyen azt hiszem flash(?), vagy van készen, de már + nem mondom melyik weblapszerkesztőben...
On !!!Más: van egy mpg kiterjesztésű filmem. Nos ezt semmi nem hajlandó dekódolni / lejátszani.
Már próbáltam a gspotot az ugye ide nem jó, a video toolboxot és a vcl lejátszót egyik sem segített.
Tudtok vmi már progit esetleg weboldalt?
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
Bocs, hogy ide hozom, de sehol nem kapok rá választ. Nos a problémám az, hogy real player fájlokról kellene leszednem a zenét.
pontosan rm, vagy ram kiterjesztésű vidoókból kéne a hang.
Minden SVCD-ék atyja! Nem tod a választ véletlenül? -
rdi
veterán
sziasztok, vettem egy pineaccle (vagy mi anyű) tévé kártyát, és van hozzá egy mindent mindenre konvertáló progi. Van vkinek erről ismerete ?
-
rdi
veterán
Ha esetleg, ismétlem esetleg, lengyelből kell magyarra progit forditálni akkor az előző magyarságga szívesen
-
rdi
veterán
Hali, mi jazisten van?
van egy film, azt írja ki a szoftver, hogy vfw codec kell hozzá. Win 98-as gépen fut, 2000-en , nálam meg nem lehet megnézni és átkódolni sem.
? fajta vfw codec van ? -
rdi
veterán
Válasz kicsit följebb. A frameserver elindulása után ugye mentés másként, vmi nevet adj neki, aztán majd az a kapott fájl legyen a tmpgencben a film (és a hang) fájl, amit majd kódolsz. Ha ráindítod a tmpgencet akkor rövidesen indul a frameserver és csak úgy kattognak a számok az ablakában...
-
rdi
veterán
total siker. Másrészt elgondolkodtató, hogy milyen alacsony bitrátával is jó képet lehet elérni.
ja és a 830 mb-os fájlt a nero 720-nak látja, ez biztos a 1024 szorzó műve lehet.
Mondjuk, ha dvd filmjeim lennének, akkor nem kellene kódolni, hogy megnézhessem az asztali lejátszón. Egyn érdekesség, nekem a subviwer 2.0 -ba konvertált felirattal megy a legjobban, de hogy miért, azt nem tudom... -
rdi
veterán
Na imádkozzatok, ma ismét próbát teszek a publikus beállításokkal
-
rdi
veterán
-
rdi
veterán
Kuresz,
itt van részletesen, hogy mit csináltam:
1. volt egy Divx-es filmem, kb egy éves, talán 4.valahanyassal tömörítve, de mostmár ugye 5.05-ös codec van fenn. Ezt az asztali nem játsza le.
2. A feliratfájl ennek megfelelően nem ssa.
3. Ezt a Subtilte Workshoppaé ssa-vá alkítottam, beállítottam az időket. Itt a szövegfájlban még megvannak a ''speciális'' karaktereim (ąę stb.)
4. Ezt ráégetem a filmre.
5. A karakterek ''nem helyesek'' -
rdi
veterán
Kuresz,
itt van részletesen, hogy mit csináltam:
1. volt egy Divx-es filmem, kb egy éves, talán 4.valahanyassal tömörítve, de mostmár ugye 5.05-ös codec van fenn. Ezt az asztali nem játsza le.
2. A feliratfájl ennek megfelelően nem ssa.
3. Ezt a Subtilte Workshoppaé ssa-vá alkítottam, beállítottam az időket. Itt a szövegfájlban még megvannak a ''speciális'' karaktereim (ąę stb.)
4. Ezt ráégetem a filmre.
5. A karakterek ''nem helyesek'' -
rdi
veterán
Jó majd a hétvégén megpróbálok egy másoik filmet.
A bitráta az kb 2500 volt valamelyik internetes beállítás volt, de mintha csak minden második képkockát digitalizáltam, most már nem emlékszem a beállíásokra.
Komolyabb problémám a felirat kódolása, mert úgy néz ki, hogy a vdub nem tudja az unicódot, esetleg telepíthetek ce betűkészletet? -
-
rdi
veterán
Na a hétvégén én is próbálkoztam, mostmár sikerült feliratot gyártanom, bár a középeurópai karaktereket nem nagyon kamelta a vdub
Aztán a kész aviból akartam gyártani svcd-ét de rettenetesen szaggat az asztali lejátszóm, kész tragédia, a bitráta ugy 2500 körül volt, így lett egy másfél lemezes filmem, amit csak úgy egyszerűen felírtam két ujraírhatóra. Na majd próbálkozom tovább. -
rdi
veterán
Kuresz!
Ha már átkonvertáltam svcd-be a filmet, akkor hogy tehetem rá a feliratot ?
Erre van megoldás?
Más . Nekem a tmpgenc rohadt sokáig konvertál, 5 óra a legkevesebb, de ha nagyon minőségi beállításokat csinálok, akkor 10 órát is kiír... -
rdi
veterán
+ még egy felsorolást is a szükséges progikról, az ojan lámereknek mint én.
Esetleg szájbarágósan az egylemezes svcd írást.
Annyit már értek, hogy virtdubbal le a hangot, és tmpgencben konvertálni.
Na akkor csütörtökön időt szakítok egy konvertálásra, ez tényleg nagyon érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest