- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
Aktív témák
-
zozo_srac
csendes tag
na tehát a következőről van szó:
a sulinkban van egy 110V-os ''sulirádió'' rendszer, ami ugyebár úgy néz ki, hogy van egy picit stúdió, 1 dvd-vel, 1 mikrofonnal, és egy ősrégi 110V-os erősítővel, ami egyben vagy a mixerrel, és nincs(!) rajta sima DIN vagy jack kimenet, csak 110V, ami ugye megy hálózaton tovább, és a suli termeiben köt ki a hangszórókon.
A probléma csak ott van, hogy én szeretném hallani a kimenő, összemixelt jelet valami fejhallgatón (ez azért néha nem árt :D ), csak hát ugye nincs az erősítőn kiement, klön mixerre és egyéb drága kütyükre meg nincs lóvé.... tehát a kérdés, hogy van-e ré valami olcsó ''sufnituning'' módszer, hogy én a 110V-os jelből valahogy egy sima 3 1/2-es jack-es fejhallagóval is ''fogható'' jelet csináljak? Megoldható-e valahogy esetleg úgy, hogy a 110V-os hangszóróból a trafó mögülről kivegyem a jelet valahogy (az akkor most váltóáram, nem?), és valamit azzal csináljak? vagy mi legyen? a kulcsszavak: olcsóság, gyorsaság, 1szerűség.
na hardverzsenik, feldtam a leckét, mi? :D szóval nagyon köszi előre is mindenkinek, aki használható 5letet tálal, de annak is, aki csak leugat, hogy milyen hüle vagyok :D
Aktív témák
- Társasjáték topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest