- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah, hát az NFSU engine elég ramaty lett (gondolom mert konzol konverzió), még az AA sem igazán működik vele. Szóval azzal kapcsolatban nem csodálkozom, ha valami gáz van. Egyébként meg ha a többi játék jól megy, az egyértelműen mutatja, hogy nem a kártyával van a baj. Esetleg még ki kell próbálni egy másik Catalystot.
-
-
Attila69
tag
Köszi a válaszokat ! Arra nagyon kiváncsi voltam megéri-e a dupla ram.Tehát nem éri meg.Különben mástól is hallottam,hogy 1/4-el sem gyorsulnak a játékok,akkor meg minek a 2x512 ? Én Asus lapot szeretnék,mert nálam az Abit nem vált be.Mondjatok olyan Asus lapot, ami jó és megy majd dualban rajta a 2db 256/400-as RAM.A Barton 2500+ megy az uncsitesónak.Itt nincs kecmec.Valószínű ,fogok venni egy 2800+ ost.Ez alapon mennyivel megy ? És meddig lehet húzni ? Ehhez a procihoz írjatok egy jó alaplapot.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest