- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila69
tag
Köszi a válaszokat ! Arra nagyon kiváncsi voltam megéri-e a dupla ram.Tehát nem éri meg.Különben mástól is hallottam,hogy 1/4-el sem gyorsulnak a játékok,akkor meg minek a 2x512 ? Én Asus lapot szeretnék,mert nálam az Abit nem vált be.Mondjatok olyan Asus lapot, ami jó és megy majd dualban rajta a 2db 256/400-as RAM.A Barton 2500+ megy az uncsitesónak.Itt nincs kecmec.Valószínű ,fogok venni egy 2800+ ost.Ez alapon mennyivel megy ? És meddig lehet húzni ? Ehhez a procihoz írjatok egy jó alaplapot.Köszi.
-
Attila69
tag
Akkor legyen 150,de ez a max.Így mi fér bele ? A 9600 pro szerintem elég nekem.Ezt szabad használtan venni ? Én nem vagyok híve a használt cuccoknak,de erősítsetek meg: mit szabad használtan venni ? Winyót pl. sosem vennék használtat
Sokat számít XP alatt hogy 2x256 RAM vagy 2X512 RAM ?
Most,hogy van DVD íróm,lehet,igazatok van,hogy nem kell ennyi vinyó.Akkor legyen egy 40-es az XP-nek,és egy adat 80-as vinyó a háttérnek.Így egyszerűbb a dolog ? AMD párti lettem,a Celeronok lejáratták magukat előttem.A mostani gépem is AMD.AMD RULEZ
Így mit ajánlotok ? A 9600 pro jól húzható ?
-
Attila69
tag
Sziasztok ! Szeretnék egy AMD gépet összerakni.
Ami kéne : dual alaplap,2db vinyó 80-as és 120-as,2x512 RAM ,videokari,proci.
A többi cucc megvan már.(108-as pioneer dvd író,egér,bill.,hangkari )
Mit ajánlotok ebből az összegből kiindulva ? Hajrá AMD-sek.Nekem ,ami most van : FX5200 videokari,2x256 RAM,2500+ Barton,sima A7N8X deszka.A vinyóim is mennek,ebből is kéne,mert a cuccot kompletten megkapja az uncsitesóm..Ezekből kéne jobb leosztás.Megoldható ez 100K ból ? Vagy ha kicsivel többért oldható meg ,az nem baj.Csak nem akarok vackot venni.Ebből az összegből kéne a ''legütősebb'' AMD gépet összehozni.(Legütősebb=ami ebből az összegből kijön).Írjatok konfigokat.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest