- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Celronokon és a Palominón (Sempronon) semmit sem kellett fejleszteni, hiszen az a már meglévő procik (NW/Willamette/Prescott ill TB/Barton) butított változatai. Az intel - tegyuük hozzá, sajnos - üzleti megfontolásokból butította le annyira a cerkákat, hogy sokkal inkább a P4-ek fogyjanak. Semmiből nem állt volna nekik már 3 éve dupla annyi cache-t beletenni.
-
Attila69
tag
Akkor legyen 150,de ez a max.Így mi fér bele ? A 9600 pro szerintem elég nekem.Ezt szabad használtan venni ? Én nem vagyok híve a használt cuccoknak,de erősítsetek meg: mit szabad használtan venni ? Winyót pl. sosem vennék használtat
Sokat számít XP alatt hogy 2x256 RAM vagy 2X512 RAM ?
Most,hogy van DVD íróm,lehet,igazatok van,hogy nem kell ennyi vinyó.Akkor legyen egy 40-es az XP-nek,és egy adat 80-as vinyó a háttérnek.Így egyszerűbb a dolog ? AMD párti lettem,a Celeronok lejáratták magukat előttem.A mostani gépem is AMD.AMD RULEZ
Így mit ajánlotok ? A 9600 pro jól húzható ?
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest