- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhostt
csendes tag
válasz
jacint78 #415 üzenetére
A szerződést nem futottam még át, de át fogom.... Mi van ha mondjuk megadja magát, (becsap a villám és bumm) és én fogom magam és veszek egy másikat!? Amikor még sima modemet adtak, akkor is így jártam, nem szóltak semmit. Vettem modemet és kész. Ha most is megteszem akkor kijönnek és szólnak, hogy hahó ez nem a mi cuccunk!? De akkor meg megmondom, hogy belecsapott a villám és gatya lett neki...
Ja amúgy mellékesen mondom, hogy először nem ezt akarták adni, hanem valami újabbat. De aztán mondott vmit a szerelő, (nem értettem pontosan) hogy az újabbak rosszak ezért adja ezt a régi jól bevált cuccot... Na ezek után úgy érzem hogy a régi sz..okat akarják a hülyékre sózni :
)
-
-
juhostt
csendes tag
válasz
k.daniel91 #358 üzenetére
Szia!
Hasonló cipőben járok, csak nekem egy dlink router szolgáltatja a wifit és net elosztását.
Leírom én mit hogyan csináltam, hátha valakinek segít:
pass-through - ez nincs bekapcsolva, nem tudom mire való.
WAN Connection/ Username és Password kitöltve a tré onlánytól kapott adatokkal
Enable DHCP Server pipa be, aktív legyen.Tplinkben:
PPPoE helyett dinamikusra állítsd a kapcsolódást. (Dynamic IP Address)A wifit úgy konfigolod ahogy eddig is volt. Amúgy a tplinkre felesleges volt a hard reset, csak magadnak adtál + munkát, mivel mindössze a netet kellett volna dinamikus ip-re lőni.
Port forward:
Mivel nekem is másik router ossza szét a netet, a zte-be pedig csak ez van dugva, így a erre az ip-re adtam egy dmz-t (192.168.1.1)
A dlink-en pedig csak az van engedve ami kell.A zte port forwardja ebben az esetben lehet (de lehet nem) tök felesleges.
Nem tudom más volt-e még ilyen bamba, de én először a saját gépem (a dlink által adott ip címet) ip címét, majd a dlink alap ip címét (192.168.0.1) akartam port forwardolni. Majd most hajnalra esett le, hogy zte által adott ip-re kell a port forward/dmz.Szvsz mindenképpen érdemes beruházni egy rendes routerre is, arra engedni DMZ-t aztán egy értelmesebb routerben lehet konfigolni. ( kivéve akinek van mersze belenyúlni mélyebb szinteken)
Más:
Nyomtatókat (2 különböző típus) nem ismeri fel, de a pendrive-ot. igen (ftp-n el is értem, de számomra tök felesleges). Ez gyárilag ilyen f...s vagy a tré online szoftvere van butítva? Ebben viszont én kérnék segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest