- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
Faterkam #536 üzenetére
Itt megcsinálták maguktól szerencsére. Reggel kötöttem be, este kilenc fele már jó volt a telefon is.
Kicsi off: Azt hittem a modem csere után már beenged thome oldalán:
"Az online ügyintézés egy, az önkiszolgáló felületeinket érintő elhúzódó fejlesztés miatt sajnos nem érhető el"de továbbra is ezt kapom.. pedig mintha azt magyarázta volna ügyfélszolgálatos, hogy átkerülünk valami új számlázási rendszerbe.. lehet ennek is idő kell vagy én nem tudom
Egy biztos fél éve sz@r már az oldaluk..
-
antivirtel
csendes tag
válasz
Faterkam #491 üzenetére
Kb. soha - ilyen cég ez... én éppen 4. alkalommal jelentem be az instabilitását a cuccnak. Megnézi a hölgyike a "vonalmérést" - ott van valami - de mikorra elérhető a műszaki kolléga, a hiba már nem is létezik... Mindig elmondom, hogy az eszköz lehet hibás, debugolják már a krva firmware-t, de ők tesznek rá...
Jó volt a BTel-el, ameddig ki nem húzta alóluk a vonalat a T, ilyen és ennyi gondom sosem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest