Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
peestike
senior tag
szerintem mindegy melyiket raknád fel, cm11 az a 4.4.4, nekem ez megy gyakorlatilag 2014.12 hó óta kisebb kihagyásokkal. (csak a frissebb romokat próbálgattam közben hátha)
én sem vagyok egy android mágus, de a leírások jók, azok alapján mindent meg lehet csinálni. 2, max 3 óra alatt össze lehet hozni a telefont, aztán már csak mentegetni kell. ha valami nem jön be, akkor lehet a mentésből visszatenni azt a romot, ami stabil volt. -
wwenigma
Jómunkásember
Ki mondta hogy az magyar?
Nincs, csak az 1sim-es ROM, viszont a nagyreszt magyarithato a Morelocale progival.
Utolsó gyári az 1.19.
Miben zavar az angol? Mi az ami miatt azt a 15 angol szót sem vagy hajlandó megismerni?
Nem kuzdeni kell, a gyárit feltenni, belsó particiot megnövelni aztán használni.
-
llll
senior tag
...na akkor a magamfajta analfabéták kedvéért:
-a magyar nyelvűnek mondott 1.12-es gyári rom a gyári recoveryből hajlandó települni
-a gapps, supersu és a magyarító zip fájl pedig vmelyik custom recoveryből
-...és mindezek után is baszik magyar nyelvű lenni...úgyhogy ez a telefon nem nekem való
ennyit még egyikkel sem küzdöttem
érdekel vkit egy harmincasért?
(én meg nézek vmi qualcomm procist, amiben GYÁRILAG van magyar nyelv oszt csókoltatom a zte corporationt) -
Upo
addikt
Hát azzal nem is csoda hogy nem ment, inkább az hogy elindult utána. 5-ös androidhoz valami 2.3 2.4 körüli supersu kell minimum, nem is értem hogy minek kell ilyen régi vackokat eltárolgatni amikor ingyen tölthető az aktuális innen, ez a link mindig a friss verzióra dob.
Amúgy melyik leírásban volt hogy ez jó LP romra?? -
llll
senior tag
...sőt előző telóimról még a jelen esetben 29MB-os gyári launchert is letöröltem (miután persze másikat már telepítettem)
de ezzel többször is megszívtam már, mert erről rendszeresen elfelejtkezek és ha éppen a telepítettet is letörlöm, akkor gáz van
úgyhogy erről leszoktam -
-
KurtCobain
őstag
1., Ajánlott, de nem kötelező gyárit tenni a CM ROM elé (modem fájlok frissülése miatt).
Nem kell kimondottan az 1.16-ost felrakni, a legfrissebbet ajánlott. Amikor az összefoglaló íródott, akkor valószínűleg az volt a legfrissebb gyári.
1/b., PhilZ (wipeolni kell előtte: factory reset, wipe cache, wipe dalvik/ART), és minden adatod törlődik, kivéve a külső-belső SD.
2., Van. Így. Menüpontok neve, helye azóta változhatott az ES-ben. -
Telda
addikt
Új rom telepítése előtt a philzben nyomni kell olyat hogy
Wipe and Format Options - Clean to Intall a New ROM
majd ugyan itt
Wipe Dalvik/ART Cache
Ez után mehet fel minden.
Amit linkeltem Puppy féle romot, abban benne van a gapps meg a magyar nyelv is. Semmit nem kell mellé felrekni. -
Telda
addikt
gapps-kk-20140105-signed.zip google alkalmazások
multilang_patch.zip magyarítás
a root superSU-t (ez vili)
update.zip rom
De szerintem ne görcsölj ezzel.
Rakd fel a H119 Nubia MIUI Themed Hun v2, ebben benne van a google apps, magyaritás, root, újabb modem és rádió fájlok.
Nem értem miért akarod mindenkép a régebbit felrakni. -
Telda
addikt
Igen, úgy tudom a hungo féle magyarítás van az 1.19ben is.
Nekem mondjuk fel van flashelve a philz touch recovery.
Gondolom azért ajánlott csak bootolni, hogy megmaradjon a gyári recovery, mivel a hivatalos gyári rom csak arról ment fel anno, kivéve a custom gyári romok.
De mivel már úgysem jön rá gyár rom, így akár fel is lehet flashelni.
A hungo és a puppy féle romok felmennek custom recoveryből is. -
KurtCobain
őstag
Valóban, az magyar, benéztem.
Az mehet akkor gyári recovery-ből.
Nálam az 1.15 előtti ROM-ok kiestek, mert amikor megvettem a telefont, az volt a legfrissebb.
"Official 1.15 Foxpuppy HUN mod": ez CWM-ből telepíthető. Gyárin alapuló custom ROM.
Önálló ROM, magyar nyelvvel kiegészítve. -
KurtCobain
őstag
Nem vagyok gyári szaki, mert mindig is CM-mel használtam a telefont, de úgy rémlik, hogy egyik gyáriban sincs magyar nyelv. EN/CN az összes.
Amelyikben van, az már utólagosan került bele. Azokat custom recovery-ből kell felrakni (CWM, TWRP pl).
A FoxPuppy az módosított, azt is custom recovery-ből kell felrakni.Nem kell felrakni az 1.13-at köztesnek.
-
KurtCobain
őstag
Nekem volt olyan a gyári recovery-vel, hogy azért nem látszódott, mert nem fért ki. Görgetni, tekerni nem tudtam.
Úgy oldottam meg, hogy csináltam egy A nevű mappát (a lényeg, hogy a lista elejére kerüljön), és abba raktam a ROM-ot.
Van az 1.12-től újabb is, miért pont azt akarod felrakni? -
-
nimfas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- SONY LCD és LED TV-k
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest