Hirdetés
- Íme, a Pixel Watch 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trouble
senior tag
válasz
aytukabozs #13748 üzenetére
Köszi, kacifántosabb lett mert az enyémen 6 ptr volt, de sikerült megtalálni két lépcsőben !
-
trouble
senior tag
Helló ! Tartalék telefon ő nálunk, éppen !
Most a nejem használta néhány hónapot, de megy pihenni .
Ct.Pirk féle rom van rajta (utolsó), és Philz Touch recovery.
Recoveryben,melyik opcióval lehet törölni a nejem felhasználói adatait (szűz legyen a teló, várva arra, hogy majd valaki egyszer csak beüzemeli a saját képére.
Köszi. -
trouble
senior tag
Az igazság, hogy ez egy Xiaomi redmi3/pro, és azért nem rootolnám, ha egyáltalán lehet, hogy frissüljön továbbra is OTA-n ! Pont a segítségeddel tettem fel a MoreLocale-t! Kérdezném is a véleményed:
egyszerűen nem hiszem el, hogy minden Kínából rendelt telefonom (ezelőtt 2 ZTE) csinálta, hogy időnként
eldobta, vagy nem ismerte fel a simet!?
Most hátradőltem, szét kaserolt (jól összerakottnak, és optimalizáltnak tűnő)Xiaomi, vége a gondoknak!
Ehhez képest egy hete van nálam, egyszer adatforgalom nem volt Pest környéken(ráfogtam a b20 hiányára),
de ma reggel bekapcsoltam, és kiírta, hogy nem található a sim, újraindít akkor már volt
Küldjem vissza garanciába -
trouble
senior tag
válasz
jackbacsi87 #12758 üzenetére
Nem, próbáltam az OTA-at felrakni, de valamiért failed-el meghiúsul !
Azt akkor minden úton- módon próbáltam, de nem sikerült, azóta nem próbálkoztam, mert gondolom mindent újra kéne rakni, azt mire testreszabom, kb: 1 hét
Amit írsz az, hogy megy és mi a lényege, felrakod a rom-ot, majd nyomsz egy gyári visszaállítást ? -
trouble
senior tag
-
trouble
senior tag
válasz
Tommi000001 #12657 üzenetére
Nekem is volt, rom csere oldotta meg
-
trouble
senior tag
válasz
KurtCobain #12648 üzenetére
Küldtem privit!
-
-
trouble
senior tag
Mokee 20160203, eddig 100%volt.
Viszont néhány napja az összes hanglejátszás akadozik(Spotfy,PoweAmp,Es,TC.)
Hallgatok valamit, vagy stream vagy bármelyik sd-ről, 30-40 mp-re megáll majd általában újra elindul magától.
Aztán egy-két nap semmi, és kezdi megint. -
trouble
senior tag
válasz
Victoryus94 #12642 üzenetére
Ezek szerin a kijelző érzékenységét nem rontja !?
Szerintem benevezek egyre, köszönöm -
trouble
senior tag
Az alkalmazásoknál, hogy lehet törölni bizonyos alkalmazások frissítését, köszönöm
-
trouble
senior tag
válasz
KurtCobain #12632 üzenetére
Elbeszéltünk egymás mellett, így csináltam, de az zavar, hogy utána nincs elérhető beállítások menüje az időjárásnak. Ja a Chronus volt fent, csak sokat fogyasztott akkuilag, ha pontosra volt állítva, de lehet, hogy visszateszem, statikus beállítással azt kész, köszi!
-
trouble
senior tag
válasz
KurtCobain #12630 üzenetére
Megtettem, mikor fel kerül az asztalra akkor egyszer tudtam beállítani !
Kiléptem és továbbra sincs fogalmam hol lehet állítani az időjárás panelt, az óra beállításoknál nem az biztos. Viszont a moduloknál clock néven szerepel ez a kombinált időjárás+óra cucc, de aztán sehol máshol nem lehet vele találkozni ? -
trouble
senior tag
Mokee 5.1.1.16.02.03 version. Kiraktam a gyári óra-időjárás combót az asztalra.
A kirakáskor tudtam konfigurálni az időjárás panelt, de azóta nem találom, ha az óra alkalmazásra tapicskolok ott csak az órát lehet. Hol-hogy férek hozzá az időjárás panelhez , -
trouble
senior tag
Van valakinek egy eladó fóliája, köszönöm ?
-
trouble
senior tag
Senki nem vett mostanában tokot ?
-
trouble
senior tag
válasz
KurtCobain #12557 üzenetére
Próbáltam 2x mindkét sd-ről, de ugyanazokkal a jelenségekkel meghiúsult.
Gondolom valami gebasz van a rendszerbe, de, hogy mi !?
Úgyis tamáskodtam, így marad azt kész
Esetleg ha van kedved majd megírhatnád a különbségeket, mi változott stb. !? -
trouble
senior tag
válasz
KurtCobain #12555 üzenetére
Egészen biztos
Systemben csak a hang értékeket vettem lejjebb, más nem ! -
trouble
senior tag
válasz
KurtCobain #12553 üzenetére
Philz, kétszer is megpróbáltam, futtat egy darabig majd beadja a hanyatt döntött droidot egy piros felkiáltó jelel.
És hogy meghiúsult a telepítés(gondolom), nem tudok angolul!
Aztán hosszasan konfigurálja a 120 file-t majd feláll, ennyi történt ! -
trouble
senior tag
válasz
KurtCobain #12542 üzenetére
Nem sikerült a frissítés vmi. hibáz jelez azt csá!
Kíváncsi vagyok neked vajon sikerül-e ? -
trouble
senior tag
válasz
KurtCobain #12538 üzenetére
Öszefoglalom:
-OTA frissítés az sd-re
-wipe/dalvik cache
-choose zip sd card és rányomok az OTA-ra, kész, ő frissit és mindent beállít, se adataim se beállításaim nem változnak vesznek el?!Szted van értelme a patchnak ha nekem az első nap(mikor felraktam a rom-ot) kétszer eldobta a kártyát, akkor autra. állítottam amit már részleteztünk itt és azóta 100% működik minden?
-
trouble
senior tag
válasz
KurtCobain #12536 üzenetére
Van ennek valami értelme, két hetente végigcsinálni ezt a patchelgetést?
Recovery-böl choose zip?
Melyik a mokee oldala, és hol lehet kikapcsolni azt hogy fel kinálja az update-t , köszi!
Én nagyon elégedett vagyok a mostani állapottal, ezért tamàskoxok itt! -
trouble
senior tag
Feladta mokee hogy lehet frissíteni 20160206- ai rom-rol 20160215 -ra szerintetek van ennek valami értelme vagy tud erről valaki valamit hogy történik hogy mit jelent pontosan .Kb. 287 mb és mint frisítés jelenik meg. Köszi.
-
trouble
senior tag
Apropó ha valakinek megjött mostanában valami jó átlátszó vékony tok linkelje már be, vennék én is.
Sajna tavaly nekem nem jött meg ahonnan rendeltem.
Köszi. A telefon értékeléshez pedig csatlakozom, én is szeretem.
Jöttek most a családba újabb tipusok, de állja a sarat, főleg 5.1 romal. -
trouble
senior tag
Az enyémbe mikró van. Egyébként mindig ilyen kis instabil volt a sim az 1.15- el is hiába flasehlgettem rá a modem frissítéseket. Hamar lecsökken a térerő de akkor ha ez egyébként indokolt ( vastag falak,lift stb). Nagynéha eldobja az adatot és néha még ritkában a simet, egy reboot megoldja. Most is ez van a mokeeval is, de együtt lehet vele élni.
-
trouble
senior tag
válasz
KurtCobain #12455 üzenetére
Most, hogy itt olvasgatok, ugrott be, hogy egyszer nekem is eldobta sim-et kompletto, és csak a reboot oldotta meg a dolgot. Ja még a tegnapi eszmecserénkhez, Tmob-os a sim. Egyelőre lekopogom most, hogy automatára tettem a GSM/WCDMA-t erős nyúzás mellett is kuss van, meglátjuk !?
(#12449) kóóó: ez a legfrissebb Mokee MK51.1-x9180-160203-RELEASE. Egyébként meg szuper, mintha új telefonom lenne, nekem nagyon tetszik, kb 20 perc alatt tiszta telepítéssel fent van ! Visszatérve a jelenségre nekem az előző Zte V967- is csinálta, ott ha a kocsiba bluetooth-on fogadtam hívást egyszerűen kiütötte a sim-et, a rom csere sem oldotta meg
(#12434) CPT.Pirk : ez azt jelenti, hogy a Mokee mindig fel fogja kínálni a verzió frissítését, ha van új stabil rom frissítés, vagy automatikusan frissül a rom ?
-
trouble
senior tag
válasz
KurtCobain #12447 üzenetére
Én most automatára állítottam, hátha úgy jobb !?
Ha jól emlékszem a rádió file-t a recoveryből tettem fel, choose zip from sdcard !? -
trouble
senior tag
válasz
KurtCobain #12443 üzenetére
Jócskán használok mobilnetet reggel és este vagyok wifi közelben napközben mobilnetet használok wifi ki szoktam napközbe kapcsolni mert van amikor össze akad a bluetoothal a kocsiban ilyen opciókkal hogy kéne beállítani? Az előző rom -al nem csinálta az 1.15 hungobungo volt. Viszont annyira még nem dobta el hogy pint kérjen mint neked.
-
trouble
senior tag
válasz
KurtCobain #12443 üzenetére
Köszönöm megvan. Mégegy, ez a rom a Mookee 160203, nagyon elégedett vagyok vele! Egy probléma van időnként eldobja a sim- et vagy csak az adatforgalmat. Megnéztem a sim beállításokat ott gsm/wcdma preferált van beállítva. Szted. hogy kéne beállítani, hogy ez a probléma megszünjön, vagy ez a rom hibája. Itt az oldalon ajánlott rádió frissítést màr korábban megcsináltam ? Köszi.
-
trouble
senior tag
Ha valakit érdekel, nincs még egy éves és eladnám.
Privi. -
trouble
senior tag
Sziasztok!
Mostanában egyre többet szemtelenkedik a telefonom.
1.15 hungabungo ROM.
Időnként magától kikapcsol, majd újra indul, korábban már írtam, hogy bekapcsoláskor
nem áll fel hanem azt írja, hogy az android.system.ui leállt, sokszori okézgatás után nagy nehezen be bootol....stb.
Milyen stabil romot ajánlotok ?
Ismérvek:
- magyar nyelv
- lehetőleg tudja a dupla koppot
- módosított touch mód
Illetve kinek milyen tapasztalata van ezzel a ROM-al kapcsolatban:
- V9180_H119_MIUI_themed_hun-PuppyFox_signed
mert én erre gondoltam a váltás kapcsán. Köszönöm. -
trouble
senior tag
Van valakinek ötlete erre:
ismét kirja bekapcsoláskor ( mielött végkép feláll), hogy az system.ui leált, többszöri okézgatás után
a régi gyári hátteret betöltve feláll, aztán működik normálisan ? Köszönöm -
trouble
senior tag
válasz
Aethelstone #12288 üzenetére
A h119 tud magyarul? Hol találom meg, köszi !?
-
trouble
senior tag
-
trouble
senior tag
Sziasztok!
Sokat használom a bluetooth-ot, és mostanában keseríti az életem, sztetek. lehet vele valamit kezdeni !?
1.15. Hungobungo rom van fent.
Kocsiban telefonálás közben rendre leakad,vagy egyből a hivás megkezdésénél, fogadásánál, vagy 1-2 perc múlva, teljesen kiszámíthatatlan lett! Előtte egy fél évig semmi gond nem volt vele ,
Ja a rádiót frissítettem 1.19- re.
Valakinek ötlete, köszönöm , -
trouble
senior tag
Ma reggel bekapcsolás után azt írta ki, hogy az android.system.ui leált, háromszor okéztam le ezt az üzenetet !
Mire végre felállt a rendszer, meglepő módon a megvásárláskori háttér témával ?
Mondjuk korában is volt már, hogy ezt írta ki bekapcsoláskor, de akkor csak egyszer, és minden tökéletesen működött. Mi ez, mit gondoltok ? -
trouble
senior tag
válasz
Aethelstone #11076 üzenetére
Ez még Kit-Kat ?
Full magyar ? -
trouble
senior tag
A gps gyorsaság nekem is ok 30-60mp.De sajna hosszú távon kb. használhatatlan annyira felmelegszik, hogy kikapcsol, a Cpu adjustal órajel lekorlátoz sem segített. Estleg valakinak erre valami ötlet?
-
trouble
senior tag
válasz
aytukabozs #10287 üzenetére
Szegény Jim74 elvitte a balhét, én sem tudtam miről van szó.De itt a válasz: igen mennek!
-
trouble
senior tag
válasz
easy...rider #10177 üzenetére
Ma kipróbáltam a Cpu adjustal lekorlátozva a gps- t de ugyanúgy felforósodott és egy félóra használat után elkezdte eldobálni a gps kapcsolatot, majd megfagyott.Befotóztam korábban cpu adjust beállítását, azt rontottam volna el, vagy mi lehet a megoldás? Mert a gps- t kéne használnom !
-
trouble
senior tag
válasz
easy...rider #10177 üzenetére
-
trouble
senior tag
válasz
easy...rider #10151 üzenetére
Dupla bocsánat a dupla bénázásért.
Megtaláltam a programot, a hétvégén remélem lesz időm megnézni, köszi. -
trouble
senior tag
válasz
[link] Bocsánat ez az
-
trouble
senior tag
válasz
Ezt találtam a playen :cpu adjuster.
Erre gondoltál ? -
trouble
senior tag
válasz
Köszönöm, feltétlen utánna nézek.Majd jelentkeze !
-
trouble
senior tag
válasz
wwenigma #10102 üzenetére
Igen ezt tegnap én is megtettem, de fél óra használat után is veszélyesen meleg volt. Tovább nem volt szükségem a navira. Nem tudom, hogyan csináljam, mert nem úgy tűnik, hogy mondjuk egy fél napot elpörög a szélvédőn gond nélkül . Mindenesetre ez nekem nagy csalódás. És mi lenne ha fekete hátlapja lenne ?
-
trouble
senior tag
válasz
wwenigma #10067 üzenetére
Az mit jelent,hogy kell szellőzést hagyni az alján ? Hogyan ?
batonyo: Ja nehéz, hisz be van szorítva egy tartóba, nem tudom még, hogy hűtsem. A szélvédőn van,esetleg a szélvédőre fúvatni a klímát, de ugye az sem konkrétan a készülékre fúj hanem a szélvédőre. Bár lehet, hogy az is számít !
-
trouble
senior tag
válasz
n@p@lm #10072 üzenetére
Az első alkalom tokba volt nekem is. De sajna ma nem tokban és így is felforrt. Bár kb 15 percet ment. A télen a Here levitt Bajára akkor nem melegedett, persze nem nézegettem, de akkor nem sütött a nap a szélvédőre. Ez most Igo, ki kéne próbálnom, hogy ez számít-e, bár nem hiszem. Valmit ki kéne fundálni, mert a ZTE 967E- vel voltam Görögországban is és Olaszországban is(egyik sem hideg ország), és gond nékül működött végig sötét hátlappal!?
-
trouble
senior tag
Kétszer használtam most a navinak a telefont huzamosabb ideig, pokolian melegszik.Első alkalommal egy óra használat után lefagyott a hő miatt ( gondolom)! Akku ki-be stb. Másnak tapasztalat ?
-
trouble
senior tag
válasz
aytukabozs #9968 üzenetére
Kivánci vagyok mert volt a múlt héten is de ott nem volt meg pontosan, hogy mi is történt.Kiváncsi lennék más rendszereknél is van ez a jelenség? Nekem csak Androidos telefonjaim voltak, de előbb utóbb mind csinálta
-
trouble
senior tag
Úgy látszk ez egy ilyen nap. Nekem most fagyott ki CamScanner használat közben, semmire nem reagált, cak akksi ki-be. 1.15 Hun., 2 hónapos és ezzel a romal vettem? Tapasztalat ?
-
trouble
senior tag
válasz
Viktor0610 #9934 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget fogok élni vele
-
trouble
senior tag
válasz
Viktor0610 #9932 üzenetére
Hol tudnék ezekben a dolgokban kitanulni, mert csak úgy hellyel-közzel kapiskálom, hogy miről van szó? Bár gondolom itt arról van szó, hogy az egyik recoveryvel készített bacupot nem célszerű a másik recoveryből vissza rakni
A RedBull előtt egy v967-m volt ott nem kellett ennyi mindenre figyelni. Feltettem egy angolított recoveryt azt abból lehetett mindent csinálni azt kész. Bár ez egy sokkal jobb telefon mint az volt.Összekapta magát a ZTE, mert mát untam a bénázásukat
Segítesz nekem annyit pü-ben, hogy válaszolsz egy pár alap kérdésemre amit nem értek, vagy nem teljesen tiszta, hiába olvastam el az összefoglalót vagy hetvenszer ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Íme, a Pixel Watch 4
- RAM topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest