Hirdetés
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
topi66
aktív tag
Laza! Neked megy a sygic rendesen?
-
Laza...
addikt
válasz
Joe Swanson #7194 üzenetére
Csak a rom kell, minden más benne van alapból. Amúgy igen (CWM alól)
-
HPAA
őstag
kicsit lemaradtam a fórumban mert sokáig nem volt szükségem buherálásra , bevált a régi moke 12.24 es rom , de sajna valamiért az elmúlt 2-3 napban nálam is előjöttek a lefagyások navi közben
van most új/abb/ megbízható , stabil rom /ilyen szempontból is/ ? -
426os
őstag
válasz
Joe Swanson #7190 üzenetére
Miért lenne sok? ~4GB az usb tárhely ~4GB pedig a rendszer. Az összesen 8GB. Sőt én nem bánnám, ha rendszernek többet hagytak volna, amikor kitalálták, hogy így partícionálják
-
Joe Swanson
senior tag
Nektek, a my filesben, ha beléptek, mennyi foglalt területet ír a systemnél? Nekem közel 4 giga, ez nem sok egy kicsit?
-
tobias40
veterán
válasz
Laza... #7164 üzenetére
Én nem írtam semmi warez nevet,amit én használok az jól ment a V987-en,és ezen is,most egy nap volt amikor elfogyott a memória..
Mások azt írták hogy nekik nem fogyaszt többet a dupla kopp-al,ráadásul azért vettem ilyen nagy memóriával rendelkező telót mert a munkám miatt sok mindent kell egyszerre futtatni néha-néha!Lehet hogy az én elvárásom a sok ezzel a telóval de eddig ezeket a V987 egészen jól elvitte mind akksival és egyébként is!(igaz ott nem volt dupla tapi,)
asdf_:nem tudom mi az a progi,majd utána nézek,de nekem az én navi progim nagyon bejött és évek óta azt használom szinte hiba nélkül!!
Üdv!
-
Senais
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #7184 üzenetére
eléggé ilyen tarka-barka, eddigi nubia dizájn jobban bejött
-
Senais
aktív tag
most akkor úgy néz ki, hogy az új modelleken tényleg mifavor ui lesz...
eleinte azt hittem, hogy vmi félreértés, de egyre inkább úgy néz ki, hogy mégsem az -
dealerman
aktív tag
külső SD-re állítom a preferált telepítési helyet,de még se oda akar telepíteni play-ről (játék),akkor mire jó ez ?
cm12
-
kasaf1
tag
Sziasztok,
Húgomnak én is beszereztem egy ilyet, és előjött a közelségszenzor probléma - azaz telefonálás közben elment a képernyő, és nem lehetett a ki/bekapcsolóval sem előhozni - nagy ijedségünkre, de Laza kalibrálási megoldásával tökéletesen működik. Úgyhogy köszi Laza, most már fasza!
Üdv,
KasaF -
KTU
addikt
MiKey gombot kivettem, iKey app folyamatosan ébren tartotta éjszaka.
21h-tól 5:30-ig 32%-ot merült.Ment vissza a Proximity Actions, link
Legalább kikapcsolja a kijelzőt viber alatt is. -
Upo
addikt
válasz
Infinity70 #7172 üzenetére
Igen, ez ilyen. Rakhattak volna bele ultra gyors emmc-t is, de akkor minimum 2x ennyibe kerülne a telefon.
-
Infinity70
tag
Sziasztok kellemes hetet mindenkinek!
Szeretném megkérdezni ,telefon újraindításnál ,mindenkinek nehezen töltenek be a telefon adatok ? Mert nálam eltelik vagy két perc mire használni tudom
-
weinmaker
őstag
válasz
wwenigma #7167 üzenetére
Emlékeztek, hogy mondtam, hogy nálam ugyanezt csinálta mokee alatt.
A wazeval csak az a baj, hogy folyamatos netkapcsolat kell neki. Illetve én nem ismerem különösebben, nem használtam, csak olvastam róla.Amióta a gyári romot használom egyszerűen tökéletes a teló, de bevallom, hogy azóta nem nagyon voltam messzebb, és nem használtam a navit.
-
peestike
senior tag
aki érez hozzá kedvet lehet tesztelni:
Update: Android L 5.0.2 CyanogenMod CM12 (08.02.15)
[link]
[link]
1 CM source code update, enhance stability, repair the last edition card 2 SMS problem of
2 improved memory management mechanism, the youth version of what the background please background ability test whether there is promotion.
3 The official icon re drawing, music icon has changed, other updates please self testing!
4 modify the type name for the ZTE/X9180.az "other updates"-re lennék kíváncsi, a 4. pont meg feltétlen kellett.
-
nimfas
addikt
válasz
blackroy #7157 üzenetére
Én villanyszerelő vagyok.. időnként van por, tégla,beton.... szóval én kihúzós bőrtokban tartom... itthon vettem 2eFtért de jó nagy, direkt 1 mérettel nagyobbat kértem, akár szilikon tokkal együtt is belefér. Ha beleteszem a telefont akkor kb 1-1,2 cm-el mélyebben van, mint a bőrtok teteje (van a tokon húzóka ;-))
Így tuti védve van a telefon. -
peestike
senior tag
válasz
blackroy #7155 üzenetére
hátlapos volt egy korábbi telómon, de nem volt jó.
védeni véd, de a belső rész koszolódik, hiába vigyázol rá, hajtogatástól a filcet a ragasztó elengedte, idétlen lett. aztán visszatértem a bevált módszerhez: fólia, szilikon/kemény műanyag tok és így a kihúzós bőrtokba.tobias40: ha ezt produkálja, akkor mennyi appal nyomulsz egy időben azon a telón!?
vagy mekkora memóriaigényűekkel? -
iscsu
tag
válasz
blackroy #7155 üzenetére
Nekem pont ilyen van. Ragasztósnak tényleg ragasztós, cserébe vékony. Rohadt jó anyaga van, nagyon igényes. Tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mert egy hete van rajta.
Az oldalt nyitós tokokhoz tényleg hozzá kell szokni, én évek óta ilyeneket használok.
Van nálam egy fehér Nilkin is, az az ablak miatt kevésbé tetszett, bár szépen kidolgozott az is.
-
blackroy
csendes tag
Ki milyen védőtokot használ a telefonhoz?
Jelenleg egy szilikontok van rajta, de elég védtelennek érzem a "jószágot".
Valami ilyesmin gondolkodom. Vélemény? -
KTU
addikt
Kacatok közt találtam MiKey gombot,
iKey appal jó és gyors is.
Lenovokba nem ment, ezért el is felejtettem hogy van.Az energiafelhasználására leszek még kíváncsi.
-
Senais
aktív tag
válasz
Joe Swanson #7146 üzenetére
powersave módban van a telód
beállítások -> feature -> profil
asszem vhol itt állítod -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Joe Swanson #7146 üzenetére
Kepet...
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7145 üzenetére
Én is erre gondoltam, de nem! Nincsen töltőn a telefon
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Joe Swanson #7144 üzenetére
Tolton van a telod?!
Milyen rom amugy? -
Joe Swanson
senior tag
Urak! Fent, az értesítési sávon, van egy villám jel egy gömbbe, az mit jelez?
-
tobias40
veterán
"Vmint tegnap többször is előjött a navigálás alatt hogy elfogyott a memória(angol nyelven) és ki lépett a progiból is!Eddig ilyet nem csinált..(ment a 3G,BT dupla kopp, is de ez máskor is megy,lekapcsoltam a 3G-t és a BT-t de akkor is.)Restartoltam a telót és utána is csinálta,aztán 3-4 óra elteltével újra használtam mindent és semmi probléma nem volt!
Mi lehetett a gond?"Erre van ötlete vkinek?
-
blackroy
csendes tag
Duplikálódnak a telepített alkalmazások ikonjai. Erre tudtok-e valami trükköt? Próbáltam törölni, de csak az uninstallt engedte.
-
tobias40
veterán
válasz
Infinity70 #7130 üzenetére
Akár minden kontakthoz tudsz adni külön csengőhangot!
Honnan lehet frankó egyedi csengőhangokat legálisan letölteni?
-
Laza...
addikt
válasz
Infinity70 #7130 üzenetére
De lehet
-
Infinity70
tag
Sziasztok,névjegyzéken belül nem lehet minden névhez külön csengőhangot adni ?
-
hunaqua
addikt
Esetleg fent van még a Hungobungo Rom valahol máshol is,mert nem tudom a MEGA-ról leszedni.99%-nál megáll mindig.
És mondjátok meg légyszi,hogy melyik akkor a legjobb CM12 Rom? És honnan? ( Mega-ról nem tudom) -
tobias40
veterán
Olyan kérdésem lenne: hogy láthatom a bejövő hívásnál hogy melyik sim-et hívták?(melyik számomat,enyémet vagy a cégeset?
)
Vmint tegnap többször is előjött a navigálás alatt hogy elfogyott a memória(angol nyelven) és ki lépett a progiból is!Eddig ilyet nem csinált..(ment a 3G,BT dupla kopp, is de ez máskor is megy,lekapcsoltam a 3G-t és a BT-t de akkor is.)Restartoltam a telót és utána is csinálta,aztán 3-4 óra elteltével újra használtam mindent és semmi probléma nem volt!
Mi lehetett a gond?
-
blackroy
csendes tag
Sziasztok!
V1.15 Hungobungo rom van fent.
2 kérdésem lenne megint.
- Újraindításnál mindig feldob egy "válassz hálózatot" ablakot és bedob egy settings-et. Ezzel kell valamit kezdeni?
- Át lehet tenni a BACK-et a bal oldalra? Szokatlan, hogy jobb oldalt van.Előre is köszönöm
-
peestike
senior tag
a 15.02.04. CM12-höz csak annyit, hogy oroszoknál is nagy a kínlódás, ott is megállapították, hogy használhatatlan. szóval ez most felejtős, de a következő hátha!
viszont felbukkant egy link ott, kínai gyártmány: [link]
[link]
ígéretesnek tűnik elsőre, az incallui különösen tetszik benne. kíváncsiságból kicseréltem, de sajna nem változott meg. (12.24-es cm11 van most fenn nekem.)
ha valaki kíváncsi: [link]
lassan jön!
ami viszont működik az a 1+1 lock screen: [link] -
nimfas
addikt
válasz
Infinity70 #7108 üzenetére
*#*#8351#*#* Bekapcsolja a hanghívások rögzítését
*#*#8350#*#* Kikapcsolja a hanghívások rögzítésétEz érdekes lehet...
-
Infinity70
tag
Mindenki csak saját felelősségére próbálja ki !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest