Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme, a Pixel Watch 4
-
Mobilarena
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbago
aktív tag
Szasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy másnál előjött-e az a hiba hogy
a mokee1224-nél hogy van olyan hogy a hangerő gomb
nem reagál? Szerintem valami rom hiba lehet mert ha képet
akarok lementeni a bekapcsoló gombbal és a
hangerőgombbal akkor úgy lementi a képet! de utána se
veszi a hangerőt! utána gondol egyet és megjavul! -
válasz
wwenigma #6191 üzenetére
Hálás köszönet!
Ez volt a probléma.Egyébként ennek a Power Saver programnak van értelme?
A működésével kapcsolatban jók az elgondolásaim?:Autostart: itt kell engedélyezni azokat az appokat, amiket szeretnék, hogy leinduljanak a telefon indulásakor. Ide jönnek a widgeteket tartalmazó appok, nem gyári launcher, illetve azok, amik időként a figyelmeztető sávra üzeneteket raknak ki (Tigáz mérőállás diktálás, Duolingo, stb.)?
Whitelist: itt kell jelölnöm azokat az alkalmazásokat, amiket semmilyen esetben nem zárhat be a készülék. Értelem szerűen amiket beraktam az autostartba, azokat ide is fel kell vennem, ugye?
Vagy töröljem le az egész Power Saver appot, mert több bosszúságot okozhat, mint hasznot?
-
-
KTU
addikt
Gyári rom, hogy lehet megoldani hogy az alkalmazások a külső SD-re menjenek, mentsenek.
Ilyet találtam, [link], "megcserélődik az SD-kártya-kiosztás, a külső SD-t látja
telefon memóriának, a belő SD-t pedig külső SD-kártyának."Ez működik gyári romon?
-
magevo
újonc
Sziaszotk! Tudnátok ajánlani olyan megbízható kínai helyet, ahonnan tudnék egy v5-öst rendelni és nem tart hónapokig mire ideér?
Valakinek meghibásodott már garanciális készüléke? A garancia érvényesítésével kapcsolatban van tapasztalatotok?
Előre is nagyon kösz a segítséget! -
wwenigma
Jómunkásember
Korabban egy kollega kinyomozta, a Powersavernél kell whitelistre tenni vagy autostartot engedélyezni, valszeg azt piszkaltad. widget nem látszik
Egyebirant ez a proDOOMman touch-moddolt gyári kernel veszett jó, ajanlom minden gyári rom usernek! Rashr alkalmazassal rom alól flashelhető.
-
-
Lokarson
tag
Sziasztok!
Mit lehet tenni, ha Mokee alatt a home és a beállítások gombok hol működnek, hol nem...
A vissza gomb mindig működik.
Néha újraindítás után jól megy, utána megint nem... -
-
Sziasztok!
Egyik napról a másikra eltűnt a Weather & Clock widget nevű alkalmazás widgetje a kezdő képernyőről. Maga az alkalmazás működik, de a widget nem töltődik be és nem látszik a kirakható widgetek között sem.
Az alkalmazást már újratelepítettem, volt wipe cache, telefon újraindítás, de egyik sem oldotta meg a problémát.
Mi lehet a gond? Romot nem szeretnék újratelepíteniElőre is köszönöm a segítséget
-
Senais
aktív tag
válasz
easy...rider #6183 üzenetére
ezt próbáltad már?
-
easy...rider
őstag
Köszönet érte, tényleg javított a kijelző érzékenységén! Jobb lett a touch screen.
//
Várok egy teljes FoxPuppy vagy egy Hungobungo fajta H116 -ot, hogy jobban egyben legyen a rendszer, mert a zenelejátszással még mindig küzdökVan hogy szinte hibátlan sokáig, de van hogy 15-20 percenként beakad. Próbáltam már minden lejátszót, de ez ROM hiba sajnos :\
-
iscsu
tag
válasz
CoolBoy323 #6181 üzenetére
A hangerő tényleg feltűnően magas, kollegám 'örökölte' az 1/4-esem, és ő is külön megjegyezte. A 2/8-nál meg szintén; gyakran kihangosító sem kell
.
-
-
Senais
aktív tag
tényleg jobb az érzékenység, akit érdekel kipróbálhatja. Persze csak gyárin...
fastboot -i 0x19d2 flash boot fájlneve.img
-
Senais
aktív tag
válasz
weinmaker #6175 üzenetére
hamar eldöntötted, melyik a legjobb mikor a gyárit meg se nézted...
Más:
A 01.23-as cm12-t megnézte már vki, ismert bugok vannak benne?Megint más:
proDOOMman kiadott egy moddolt stock kernelt, amiben elvileg javítva van a touchscreen érzékenysége, a mai nap folyamán szerintem kipróbálom, és ha tényleg jobb akkor jelzem -
-
Senais
aktív tag
válasz
weinmaker #6160 üzenetére
felteszed a cm12-t ami még mindig tele van buggal, és ezt el is mondták (+ itt is mondtuk páran). feltetted a mokee-t, amin amúgy minden megy hibátlanul, de vmiért neked nem volt jó. Ezt még megértem mert volt az a hívásmegszakításos dolog. DE
Mondd el a logikát légyszives, amiért a ratyi (hibátlan) gyárit nem lehet kipróbálni, viszont megéri kamera nélküli cm12-t használni?Van belőle full magyar, vegyes, és angol is. Annyira nem nehéz az angolt se használni, ugyanaz a szövegek jelentése mint magyar nyelven...
-
peestike
senior tag
annyi tűnt fel nekem cm12-ben, hogy délelőtt még újraindítások után klasszul ment fel hálózatra, most este már nem akar automatán, de ha belépek a beállításokba, és elég rányomni a mobilhálózatokra rögtön megvan a trémobil... fura, eddig ilyet még egy telónál sem és romnál sem láttam.
-
ra^ven
senior tag
válasz
weinmaker #6167 üzenetére
A foxpuppy féle 1.15 valóban kb 80%-ban magyar.
Ismert hibák, amik orvosolhatóak: BT, telefonkönyv betűgörgetése, youtube.
Alternatíva a hungobungo féle 1.15 elvileg az majdnem 100% magyar, azt nem próbáltam, nem tudom ott van e bármi "hiba"MoKee1224 -ben alapjáraton minden jó. (navigon,3betűs megy)
@ALL: Van elvileg lehetőség a beszédhangerőt lehalkítani (a vonalban lévő fél hangját ), a megoldás az alábbi fileban megtalálható, csak 5letem nincs mit kell átírni.
/system/etc/mixer_paths.xml -
kisbago
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy másnál előjött-e az a hiba hogy a mokee1224-nél hogy van olyan hogy a hangerő gomb nem reagál? Szerintem valami rom hiba lehet mert ha képet akarok lementeni a bekapcsoló gombbal és a hangerőgombbal akkor úgy lementi a képet!
de utána se veszi a hangerőt! utána gondol egyet és megjavul!
-
dealerman
aktív tag
válasz
weinmaker #6163 üzenetére
-fejlesztői lehetőségekben kapcsold be a NuPlayer-t és az lejátssza a felvett videókat is
-rakjál fel egy másik kamera app-otja és kipróbálhatod az 1-2 napos cm12-őt is,biztos jobb benne a kamera,én még azért nem próbáltam ki,mert az 1 héttel ezelőtti nekem eddig tökéletes !!!
CoolBoy323 nem hiszem,hogy ki lehetne
-
válasz
CoolBoy323 #6158 üzenetére
CM12-re gondolom meg nincs theme mint a 11-esre?
Csak mert mokeen en agyontemaztam, es a komplett rendszert megvaltoztatja.
@weinmaker:nekem S.gic-kel ilyen nem jott elo
-
weinmaker
őstag
Azt az egyet nem próbálgattam huzamosan, csak feltettem, aztán feltettem a mokket, meg a cm 12-t.
De az is nevetséges, hogy felveszek valami videot, és a gyári lejátszó nem tudja lejatszani. Fényképezés közben a kaera összeomlik, szóval ez már kezd gáz lenni.
Mióta megvan, csak abbl állok, hogy telepíthetek, ahelyett, hogy használnam. -
weinmaker
őstag
Lassan kezdek berágni erre a telefonra. Ma használtam volna a navit, és out of memoryval lefagyott. Nem a program szar, mert ugyanez a haier telómmal, és még sok másikkal is tökéletesen fut.
Kezdem megbánni, hogy eladtam a haiert, mert ezzel csak szívok eddig.
Létezik egyáltalán olyan rom, amivel minden működik? A vége az lesz, hogy eladom a pics@ban -
dealerman
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #6158 üzenetére
nincs adatkapcsolat bekapcsolva,ugyan úgy a wifi-nél is kirakja ha kapcsolódott de nincs internet
-
CoolBoy323
nagyúr
Ez az ikon mit jelent CM12n?
Neha ott van a kiabalo jel a tereronel, neha nincs :/(Undorito ez a minimal "design"
)
-
-
-
Lajkó
őstag
Heló mindenki!
Egy Laza... 2/8as biznisz után én is itt rekedtem egy időre! Reméljük minél tovább!Két kérdés ami foglalkoztat:
Oldalt görgetős telefonkönyves hibára még mindig nincs megoldás?
A Youtube hibát hogyan lehet kiküszöbölni?OS: Gyári v1.15 Nubia UI 2.5
-
peestike
senior tag
válasz
KurtCobain #6146 üzenetére
köszönöm a tájékoztatást. érdemes lenne akkor a supersu-t feltenni?
-
ra^ven
senior tag
Most a következő kérdésem az lesz, hogy lehet azt a nyamvadt hangszórót még jobban halkítani, mert szerintem elég kis léptékekben állítja, gondolok itt arra, hogy beszélgetés közben minimumra véve a hangerőt is viszonylag hangos marad, egy csöndesebb helyen simán hallja a melletted 5 méterre lévő is, hogy mit mondanak.
Kíváncsi leszek erre is lesz e általunk megvalósítható megoldás.
(Ha ez mind megoldódik/megoldódott jobb lesz ezen MoKee, mint a gyári.
)
-
roti86
őstag
Jelentem, nagyon úgy néz ki, hogy a hívásmegszakadás probléma megoldva
Köszönet neked is és proDOOMman-nek is. Továbbá köszönet az elforgatós fagyás megoldásáért is. UC Browser összef.sta magát Jutyúk közben elforgatva. Csak tudnám, hogy ha proDOOMman tudja a megoldást, akkor miért nincs alapból bepipálva ez az opció, a 1224-es release előtt alapértelmezett volt a "Disable HW Overlays".
Laza#5878: TB-al 4.4-ről próbáltam áttérni 5.0-ra
Gondolom teljesen más az 5.0 fájlszerkezete, a Cm .zipbe belenézve is látszik, hogy egy nagy fájl az egész, holott a korábbi Android verzióknál simán hozzáfértél az appokhoz.. Annyira nem is erőltettem, mert nem jött be egylőre az 5.0. Akku gyorsabban merült, jobban melegedett a készülék. Majd pár hónap múlva talán...
-
-
peestike
senior tag
feltettem a 15.01.23-as lollipopot, 1/4 van nekem, kíváncsi voltam a swap-ra, tökéletesen megy.
egyébként az összes tesztelt rom közül magas ennek a legjobb a memória kezelése.
root nem kell, kapcsolható ebben is, gapps kell, mint minden cm-be.
nem tudja valaki egyébként, hogy értesítési sávon mit jelentenek a megjelenő ikonok?
volt már csillag, most van egy #. fogalmam sincs mire utal.... -
Joe Swanson
senior tag
Srácok! Jelenleg melyik a legfrissebb rendszer a telefonra?
-
válasz
CoolBoy323 #6137 üzenetére
Enyje már.. Egy nálam is...
-
Nos, romcserebere utan is fennall a recsego beszedhangszoro esete.
Kiprobaltam, hallatlan hasznalhatatlan. Recseg a hangszoro, beszedet dekodolni fullel nem lehet.
Ritka, de letezo eset. Talan 100000-ből 1.
-
ra^ven
senior tag
válasz
weinmaker #6124 üzenetére
Írta wwenigma korábban mi idézhette elő a hívásmegszakadást.
Ami ludas lehet a power gombra tett hívásmegszakítás, illetve a dupla koppos ébresztés.
Ha valaki tapasztal ilyet ki kell kapcsolni.Jelentem nálam nincs bekapcsolva az előbbi, és másfél hét után (sokat beszélek, mert céges kártya is van benne) nem szakad.
Ami anomáliának mondható, hogy a gyári flashlight újraindítja néha a telót, ezt is orvosoltam, hogy feltettem a tinyflashlight-ot playről ennyi.Korábban még említésre került, hogy MoKee rom alatt a hívott fél arra panaszkodik, hogy rosszul hall, torz egyebek, most lehet ez is telefonfüggő/szolgáltatófüggő.
Nekem volt egy 1/4-esem korábban, most 2/8-ast használok, kaptak ilyet a családban még 2-en, és semmi nyoma a rossz hívásminőségnek se MoKee rom alatt sem gyári alatt.Én nem tudnék más anomáliát említeni MoKee alatt, szerintem rendben működik.
És az elforgatásos fagyás is megoldódott a HW overlay letiltásával.
-
Aske
aktív tag
válasz
KurtCobain #6128 üzenetére
Ok, akkor így megértettem a működését. Csak az egyik lehet 3G-re beállítva.
-
Minstrel
senior tag
Köszi a próbákat, elég ha egyik fut.
-
dealerman
aktív tag
válasz
KurtCobain #6125 üzenetére
mennyi idő után lép ki ? ,nekem az 1 is megy
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
Mokee 12.24, 2-es helyre beraktam a céges SIM-et, nem enged csak GSM-módot.
Mi a tapasztalat ezzel?
-
weinmaker
őstag
Amúgy a CM12 nekem is kissé érzéketlen. A legjobb a mokee lenne, ha nem lennének vele az anomáliák, vagy ha a CM12 érzékenységét javítani lehetne.
-
válasz
CoolBoy323 #6107 üzenetére
Enyje, megcsaltad a G2F-et?
-
peestike
senior tag
válasz
CoolBoy323 #6111 üzenetére
20150123 a nyalóka amit feltettél?
ha ez, akkor ez root-olt? csak mert a korábbit külön root-olni kellett. -
Sziasztok!
A Hungobungo-féle 1.15-ösből ki vannak gyomlálva a felesleges kínai appok?
(#6106) KTU: Köszönöm
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #6117 üzenetére
Itt van még ez. Én nem próbáltam.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain #6115 üzenetére
De nincs a kozelemben pc most
-
DaveHutt
őstag
válasz
KurtCobain #6115 üzenetére
Videó alapján maradok a Cyanogenmod mentes verzióknál, ha már a kici kínaiak ennyit dolgoztak vele.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #6113 üzenetére
Próbáld ki amit írtam.
Én inkább csak gépről bootoltatok.Az a két hiba volt talán csak CM11-nél, és ott van rájuk a megoldás.
Nálam nincs ilyen probléma.
(#6114) bodry123:
Azért írtam azt a hármat, mert ezek a legnépszerűbbek itt. Próbáld ki őket és megtudod mi az előnyük/hátrányuk.
Nekem nem volt fent a Hungobungo-s magyar, így nem tudom megmondani. -
DaveHutt
őstag
válasz
KurtCobain #6110 üzenetére
Mi az előnye a három eltérő verziónak? Ja és a Hungobungo mennyire magyar? A Puppyfox-féle verzió nekem nagyon kevert, inkább használom angolul a készüléket.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain #6112 üzenetére
Nekem vmi v1 recovery jon be. Pedig volt cwm, hisz felment a CM12
A gyari nekem egeszen tetszett, mind a 3 percig
CM11-gyel nem kockaztatok akkor inkabb
Ez az uj 12 stabil amugy, kicsit a kijelzo tunik nekem erzeketlennek...
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #6111 üzenetére
Ezért írtam, hogy nézőpont kérdése.
Nekem pl bejön a lollipop, és egész stabil a CM12.
CM11-en a hívásmegszakadás volt gyakori (a powergombos hívás befejezést kell kikapcsolni, elvileg), meg nekem a Sygic elforgatásnál kiakasztotta a telót, arra itt a megoldás.
Gyári meg nálam nem volt hosszú életű.Letöltöd Lazától a Recovery flashelő, bootoló progit, 1-es gombbal felflasheled a CWM-et, utána bekapcs + hangerő fel gombbal bebootolsz CWM-be.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain #6110 üzenetére
A feljebb linkelt CM12t felraktam, de hanynom kell ettol a minimal szarsagtol. Undorito.
A gyarit is megprobalom, meg a CM11 is bejon, tabletemen is imadom! De itt sok panaszt olvastam rola (a gyarirol is mondjuk
)
Kerdes: CWMbe hogy tudok csak telo hasznalataval belepni?
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #6107 üzenetére
Addig is amíg nincs friss összefoglaló:
Az hogy melyik a legjobb ROM, az nézőpont kérdése.
Gyáriból az 1.15 Hungobungo féle.
CM11-ből a 12.24-es Mokee.
CM12-ből a 01.17-es.Mindhármat CWM-ből kell telepíteni, wipe-ok után (wipe data, factory reset; wipe cache partition; advanced/wipe dalvik cache).
Első kettőhöz vanhülyebiztostelepítő Laza... blogjában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Xbox Series X|S
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest