Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2008Kft
tag
válasz
domerator
üzenetére
(#10751) domerator:
Bocsánat... itt láttam valahol visszább egy net sebességmérő progival készített screenshotot, ami datanetes volt... viszont nem találom a marketen...
Kaphatnék esetleg egy linket ha van neki apk-ja valahol?
KöszönettelNincsen alkalmazás rá! A googlebe beírod hogy speedtest és a második találatra jön ki, flash player kell neki, más külön alkalmazás nincsen.
(#10699) kelzsoca
Hát nagyon sok tisztelet, és gratulálok!

(#10750) apeelme:
ha van benne sim, akkor az apn lista nem lehet üres, és kikapcsolt adattal forgalmazàs nem lehet..Nekem is üres az apn lista, és nekem is le van tiltva az adat használat és még is használja az adatot, ami érdekes mert fent van a Call Meter NG és az méri, de nem regisztrált adatforgalamat, és most jön a poén a szolgáltató küldött egy sms-t h lejárt a havi MB keretem...
és nekem az IA 3 van fent, és a Fresh Network alkalmazás arra gyanakodom most, hogy az lehet a ludas. De egyébként most egy éjszaka alatt 30%-ot merült a telefon... és néztem a statisztikát és valami felébreszti a telefont...most elkezdem kilőni a alkalmazásokat, hogy melyik is lehet...Más: "Elmélet":ha van ext patricióm, és van, akkor a folyamatos kártya használat nem meríti jobban a telefont, mint ha TPT-znék?
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- MCDODO T03 fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és nekem az IA 3 van fent, és a Fresh Network alkalmazás arra gyanakodom most, hogy az lehet a ludas. De egyébként most egy éjszaka alatt 30%-ot merült a telefon... és néztem a statisztikát és valami felébreszti a telefont...most elkezdem kilőni a alkalmazásokat, hogy melyik is lehet...