- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20858 üzenetére
ilyenkor (okos telefon hívás) néha segít, ha átkapcsolod a nyelvet angolra, és arra a kifejezésre guglizol...
(basszus, pedig olyan elégedett voltam a kis CM7-es miui5-tel... most meg már várom, hogy legyen egy kis időm feltenni ezt – jól kicsesztetek velem)
-
Dexter68
addikt
Mindenféle romokat itt lehet nézegetni, szépen össze vannak gyűjtve. A 4-es fölöttiek tesztelésében Adamis kolléga jár az élen, ha erre jár, biztos tud ajánlani valami jót, amivel tapasztalata is volt.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20816 üzenetére
Én minden romra viszem magammal a Holo Launchert (a Holo notifyerrel szigorúan) és az ExDialert.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20775 üzenetére
CM7-eseknél szokott ilyen lenni, a MIUI-ban van egy buttons menüpont, egyéb romoknál meg a fejlesztés menüben szokott lenni.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20771 üzenetére
Asszem heves félreértésekben vagyunk. A launchert minden esetben lecserélem az általam jól belakott és kedvelt Holo Launcherre. Engem a telefon többi részének a kinézete érdekel (rendszerbeállítások, értesítési és kapcsolówidgetek, stb.)
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20769 üzenetére
Van ezen valami theme chooser, vagy bármi, amivel meg lehet szűntetni az ios-szerűségét? A működésbeli jóságok érdekelnének, de az ios kinézet komoly visszatartó erő
-
Dexter68
addikt
IA3 tényleg elég jó, de nekem a H3 MachSpeed volt eddig a leggyorsabb-legstabilabb.
-
Dexter68
addikt
válasz
laci laci #20747 üzenetére
Romot letöltöd, a zippet ráteszed az sd kártyára, újraindulsz recovery módban, factory reset, wipe cache, aztán az advancedben wipe dalvik, aztán az advanced fölöttiben (nem jut eszembe a neve
) format boot és format system, majd visszavándorolsz egyet, install zip from sd card, kiválasztod a romodat, felteszed, újraindulsz (az első indulás sokáig szokott tartani), beállítod, örülsz. Aztán káromkodsz.
-
Dexter68
addikt
Tegnap jó móka volt... elkezdtem egy autostart-managerrel kilőni a fölösleges szirszarokat (nem először csináltam) de valahol mellényúlhattam, mert folyton feldobálta, hogy a gapps leállt, a programjaim nagy része indulás után azonnal kilépett, hiába állítottam le a wifit, meg a mobilnetet, két perc múlva visszakapcsolt. Örültem nagyon, mert még a titanium sem indult, tehát egy öregebb mentést kellett visszarakjak...
A tanulság annyi, hogy részint nem biztos, hogy piszkálni kell az autostartot, részint meg ha mégis, akkor azt olyan körülmények közt kell, amikor tudunk figyelni arra, amit csinálunk. -
Dexter68
addikt
Érdekes ez a Skate... ugyanazt a romot különböző okok miatt feltettem (nem cwm-ből) vagy négyszer, ugyanazokkal a beállításokkal, ugyanazokkal a programokkal és valahogy nem működik ugyanúgy. Aprób eltérések vannak a működésben, pl. profilváltásnál, hálózatkezelésnél, superuser engedélyeknél...
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20728 üzenetére
Bármilyen romot teszek fel, az az első feladatok közé tartozik, hogy kikapcsoljam a vakut, mert 99%-ban többet árt, mint használ. Pont most fejtettem ki, hogy sokan hiszik azt, hogy egy telefonnal fényképezni lehet, de max. dokumentálásra jó. Én pl. a gyerekem iskolájában szoktam a faliújságon a „Tisztelt Szülők!” kezdetű papírokat fotózni.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20716 üzenetére
Nekem még egyszer sem kért pinkódot...
Nálam ez van most fenn: CM7....MIUI v5 .VERSION FINAL**BEATS-DOLBY / LTM** 29/07/2013
Esetleg nézz szét a Personal menüben a Personal Password vagy Access Control menüpontban mi van beállítva. -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20706 üzenetére
Tipp: Cm beállítások - Enable surface dithering = OFF
-
Dexter68
addikt
ajjééé... egy ROM IOS7 (iphone) Tirimosquitól
Bár ahogy elnézem, maradt benne ez-az a hatosból -
Dexter68
addikt
Ejnye, mit találtam... ki kéne próbálni...
-
Dexter68
addikt
Erre nekem feljebb azt mondták, hogy szerverhiba... nálam is előfordult mostanában. Illetve egy cache ürítés rendberakta. (TPT-t jól csináltad?)
jtzk: esetleg próbáld meg a proxi szenzort kalibrálni, akkor megjavul a hívás közbeni képernyő ébrenlét.
A csíkozódáshoz nem tudok hozzászólni... Vagy mégis? Van a mach speed oldalán két kis izé, amivel lehet a felbontást változtatni, keress ezekre a kifejezésekre és próbáld ki őket:
Cambiar DPI a 240, cambiar DPI a 200 -
Dexter68
addikt
válasz
Adamis #20650 üzenetére
nahát nálam azt csinálta, hogy csak világított a »ZTE SKATE« felirat, oszt jónapot. Egy darabig vártam, aztán rátettem a MIUI v5 (2.3.7) újabb kiadását. Amúgy is ezt akartam, csak gondoltam, hogy előtte csinálnék egy friss mentést a progikról, mert amikor ilyen váratlanul ér, akkor kikapok a legkisebb kisfiamtól, hogy oda a templerunban elért eredménye
-
Dexter68
addikt
Lehet, hogy mégsem olyan, mert most töröltem a cache-t és a dalvik cache-t is és b*szik újraindulni.
-
Dexter68
addikt
Ezt már régóta kérdezni akarom: a dalvik cache törlésével mit veszíthetek?
-
Dexter68
addikt
Az mitől van, hogy nem tudom frissíteni a skype-ot, mert azt írja, hogy „a frissítését nem sikerült letölteni egy hiba miatt. (498).?
(A wifi analizert meg simán frissítette... -
Dexter68
addikt
válasz
DessertFox #20611 üzenetére
Nem
-
Dexter68
addikt
na, nagy nehezen megtört a jég és romot cseréltem(06.07-óta először!): felgyűrtem a telóra a miui v5-t (a 2.3.7-est), erre nem kijön ma reggelre a mókiból a végleges?
-
Dexter68
addikt
Elég fura élményben volt részem: a telefon látta a routert (csatlakozott is szépen), de az internetet nem. Azt hittem, megőrülök vele, aztán CWM-ből csináltam egy wipe cache-t és utána jó lett (nem tudom, hogy ettől-e).
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj #20579 üzenetére
Mivel 4-es verziójú, nálam fel sem merül lehetőségként. Most még ebből várom a final-t: Rom Galaxy-zte-S3 cm7dx ...6/07/2013 pre-final, mert ezt már polírozza egy ideje Tirimosqui, de nem biztos, hogy nekilátok, mert annyira jó az, ami fent van.
-
Dexter68
addikt
válasz
vacakka2 #20556 üzenetére
Én egy sony-t vettem, az működik rendesen.
-
Dexter68
addikt
-
Dexter68
addikt
[SCRIPTs][TWEAKs]Fly-On ModV3.0 RC1/Feel The smoothness!/Upd:18/6/13
Vélemény?
Valaki esetleg egy tesztet bevállal? -
Dexter68
addikt
Nem tudom, melyik az az „ezt a romot”, de általában elég sokat pörög a bootanim az első indításokkor.
Ha mégsem indulna, akkor volt már, hogy akksi ki - akksi be segített a dolgon, ha ez sem, akkor lehet újratenni. Ha még akkor sem, akko másik romot kell keresni, mert úgy néz ki, hogy nincs két egyforma skate. -
Dexter68
addikt
válasz
schellj #20524 üzenetére
Még, amikor Tirimosqui kiadta, volt nálam fent, de valamiért legyalultam.
(igazán fel kellett volna jegyezzem, hgoy melyik romban mi nem tetszett, mert olyan káosz van már a fejemben, hogy borzasztó)
Most valami miatt az rémlik, hogy az értesítési sávról lehúzott rolón integetett egy kis zöld droid, ami kicsapta nálam a biztosítékot, de nem biztos.
Viszont június 7-e óta még mindig ezzel tolom és még mindig maximálisan elégedett vagyok úgy a funkciók, mint a sebesség terén. -
Dexter68
addikt
válasz
schellj #20521 üzenetére
[4.2.2][AOSP] ParanoidAndroid 3.60 [Halo] 29/06/2013 youtube video. Screenshots.
Rom galaxy-zte-s3 cm7 ...29/06/2013 nueva version screenshots.
-
Dexter68
addikt
válasz
skate killer #20514 üzenetére
Egyszer én is beszopattam magam egy ilyennel, nekem az volt a szerencsém, hogy nagyjából tudtam, hogy hol tartom azt az ikont a launcherben, amivel a fényerőt kapcsolgatom és némi vakon-matatás után visszaállt.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20488 üzenetére
Ha 2.3.5-ös romod van, akkor valami rootpiszkálóval kikotrod a romodból (de akár pc-n a zipből) a framework-res.apk és a SystemUI.apk fájlokat.
Végigmész a kitchen lehetőségein kiválogatod, hogy melyik részét milyennek szeretnéd látni, majd amikor már úgy gondolod, mingy f*sza lesz, akkor elérsz a File Upload fülig, ahova feltöltöd a fenti két fájlt. Kapsz egy kódot, amit figyelhetsz vadul, hogy mikor töltheted le. Egyszercsak megjelenik, hogy húzhatod, akkor szépen lejön egy zip, amit cwm alól "install zip from sd" szépen felpakolsz. Újraindulsz, megnézed, bazmegolsz, kitchenben kijavítod, feltöltöd-letöltöd-installálod és kezded elölrőlA lényeg: mindig legyen backup.
-
-
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20470 üzenetére
Nálam ezek a hibák nem jelentkeztek. Az akksi százalékos kijelzését meg elméletben lehet állítgatni a CM beállításoknál, persze, ha az adott theme is úgy van megcsinálva. Én mondjuk kifejezetten szeretem, ha látom, hogy hány %-on áll az akksi.
Lehet, hogy csinálok egy tesztet ezzel a rommal: ROMCOLOR- CyanogenMod 7.2 NIGHTLY Van benne adrenalin is, meg nitroglass is...
Annak ellenére, hogy maximálisan elégedett vagyok a jelenlegivel -
Dexter68
addikt
válasz
macsek18 #20462 üzenetére
Igen.
D34L3R: Proxi kalibráció vagy van a romban és akkor kalibrálni kell, vagy felteszed ezt és örülsz.
-
Dexter68
addikt
válasz
#71028224 #20458 üzenetére
Romcsinálásban nem vagyok nagyon otthon, de ahogy látom, van egy nightly, ahhoz van egy gapps, ez eddig mindennapos dolog, de itt van egy S3 mod, amiben van még néhány apk, illetve csinált egy remek témát (nem rossz, de inkább az ice10-et használom cm7 alatt). Namost nem biztos, hogy a nightly annyira érintetlen, mert valahogy belekerült az adrenaline engine, de ettől aztán gyors, stabil, meg minden.
A telepítése le van írva a screenshotok alatt, ő azt ajánlja, hogy minden zip után csinálj egy restartot és a végén kezdd állítgatni a romot.
Tapasztalataim alapján mindene működik, gyors, stabil és szép is. Nem vágyom másikra. (Pedig hajlamos vagyok naponta új romot tenni rá) -
Dexter68
addikt
válasz
macsek18 #20450 üzenetére
7-e óta ezt használom és nem cseréltem le. Úgy indul, hogy nájtli, de némi kiegészítéssel, hogy működjön is rendesen
-
Dexter68
addikt
válasz
bluobluo75 #20443 üzenetére
Telót ne formázd...elég kivenni az sd kártyát, betenni egy kártyaolvasóba és úgy formázni.
-
Dexter68
addikt
válasz
bluobluo75 #20441 üzenetére
Sd kártya előkészítése normális dolog, de a kép elsötétedése nem. Ha az sd-re gyanakszol, érdemes kipróbálni, hogy leformázod win alatt, vagy esetleg egy másikkal, de az a gyanúm, hogy szerviz lesz belőle... remélem, garanciális.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20430 üzenetére
Nálam még mindig ez a favorit: Rom Cm7.2-Android 2.3.7 S3- style Főleg, hogy beletömködtem a nitroglasst és lecseréltem azt a rémes bootanimációt
-
Dexter68
addikt
CM7-es romoknál van-e lehetőség frissítésre anélkül, hogy mindent újra kéne rakni?
-
Dexter68
addikt
Az mitől lehet, hogy a cwm-backupot nem tudom visszatenni, mert a boot-animáción nem jut tovább? Simán visszacsomagolja magát, de ennyi.
-
Dexter68
addikt
válasz
Mr.Peter #20406 üzenetére
Na akkora a csend, hogy gondoltam kipróbálom, hátha sikerül, de a jelenleg használt romomban nincs is „gyári” jegyzet. Én két dolgot szoktam használni jegyzetelésre: az egyik az evernote, a másik pedig a MyPhoneExplorer MPE Notes, amik azonnal szinkronizálnak, amint tudnak. Bár ez rajtad most nem segít.
-
Dexter68
addikt
válasz
poptartcat #20394 üzenetére
Ez nem hiba, hanem tulajdonság
-
Dexter68
addikt
Holnap lesz egy hete, hogy nem cseréltem romot... és úgy néz ki, nem is vágyom rá. Ha nem tör ki valami nitróforradalom, (vagy nem jön rám a kalandvágy) talán maradok ennél.
-
Dexter68
addikt
válasz
Keeperv85 #20380 üzenetére
Nem nehéz, mert a cwm backup a fat partícióra kerül azt meg simán vissza lehet másolni. Pont emiatt rugózom ezen a backup dolgon. Ha végignézed azt a folyamatot (#20369), amit írtam, sztem hibátlanul át lehet költöztetni minden különösebb varázslat nélkül, de szólj, a rosszul írtam, vagy kihagytam valamit, mert elég fáradt vagyok már
-
Dexter68
addikt
válasz
aldebaran #20376 üzenetére
már elnézést kívánok, de ha csinál egy cwm backupot, akkor az megcsinálja az ext3 visszaállítást és nem kell szenvedni liveubuntuval sem, meg winwarázslattal sem, meg krétakörben sem kell fekete kakast áldozni, hanem csak egy restore-t kell nyomni az új, már felparticionált kártyáról, oszt jónapot.
-
Dexter68
addikt
válasz
Mbazsika #20367 üzenetére
Hézagos műveltségem alapján én úgy csinálnám, hogy
1. csinálnék egy cwm backupot,
2. a régikártya fat részét win alatt elmenteném a gépre, majd
3. az új kártyát betéve recoveryben felparticionálnám, ext, meg fat, meg ami kell, majd
4. még midig a recoveryben felmountolnám az sd-t, a fat részt visszamenteném a gépről,
5. majd a cwm backupot szépen visszatenném a restore paranccsal
6. és valószínű örülnék az eredménynek -
Dexter68
addikt
Tesztelem a fent említett (Kísértés) Cm7.2-Android 2.3.7 S3-ICS style -t és negyedik napja nem akarok romot cserélni
Angelius, te mire váltottál?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20356 üzenetére
Az a tuti, ha visszateszed a gyárit. Szerintem.
-
Dexter68
addikt
válasz
Agyzuzo #20346 üzenetére
Nekem ilyen gondom sosem volt. (Persze nincs két egyforma skate... kicsit olyan érzésem van, hogy amit a samsung nem épít be, mert nem teljesíti a tesztkövetelményeket 100%-on, azt betolják egy turkálóba és onnan rakják össze a skate-ket)
A legnagyobb bajom az volt a rommal, hogy nem tetszett, ahogy kinéz, és akkor még nem tudtam, hogy CM7 alá ennyiféle téma van. De ha a jelenleg használt romom elkezd szarakodni, leheet, hogy visszarakom az IA3-at. -
Dexter68
addikt
válasz
davidcsaba93 #20339 üzenetére
Közben felraktam az IceArmor3-at. Hát megint megállapítom, hogy Kelzsoca nagyot alkotott: működik minden, stabil, mint az állat...
-
Dexter68
addikt
A gyermekem Skate-jét kezdtük romolni és elég érdekes eredmények születtek: Olyan romok, amik nálam tökéletesen mentek, nála szinte használhatatlanok, mert a Play áruház nem hajlandó telepíteni egy csomó appot mindenféle kompatiblitási nyűgre hivatkozva. Ez mitől lehet? Van-e megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest