- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Van valakinek ötlete, mit tehetnék? A közelségérzékelőm megint nem működik. A CM rom miatt a szervizkódok nem működnek, a Play-en lévő program inkompatibilis (a Play szerint), és a kernelcsere óta eltűnt a romból a kalibráció lehetősége.
Esetleg a kalibrációs program nincs meg valakinek apk-ban? (Ez nem warez, ingyenes a progi) -
scyllarus
veterán
Minthogy C3C0 megoldotta a bluetooth problémáját, felraktam a CM9-et. A Miui-s verzió sajnos TPT-s, azt nem akarom birizgálni, így maradt a sima Nightly. Fáj a szívem a Miui-ért, de sajnos voltak gondok vele
Most egy hosszabb ismerkedési időszak jön ezzel a rommal, akinek kérdése lenne ezzel kapcsolatban, tudok rá (esetleg) válaszolni.
Ami a jelenlegi helyzet: BT, wifi megy szépen, a kamera előnézeti képe viszont villog továbbra is. -
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
Na kipróbáltam. Az új kernellel megy a BT és a wifi is. Úgyhogy most már a miui marad
-
scyllarus
veterán
válasz
callvote #14159 üzenetére
Az a baj, hogy nem otthon vagyok, itt meg nincs olyan wifi, amire tudnék kapcsolódni. Van egy védett, ha arra megpróbálok felmenni, minden úgyanúgy történik, mint más romoknál, nincs fc, reboot vagy ilyesmi. Otthon kipróbálom a saját routeremmel.
A kernel csere a szokásos, recoveryből, zipet installálsz.
-
scyllarus
veterán
válasz
Badboys #14121 üzenetére
Vártam, most van fent pont 24 órája.
Hát nagyon vegyesek a tapasztalatok. Alapvetően: gyors, akadásmentes, nincs újraindulás. A MIUI témák miatt gyönyörű, imádom! A telefonkönyve tökéletes, alapból kezel csoportokat.
Sajnos van pár nagyobb baja is: kikapcsolás után ha bekapcsolom, akkor kb 20-30x indul újraÁllítólag a PIN-kód kérésének kikapcsolásával ez megszüntethető, ki kellene próbálnom. Ez a 2. legnagyobb gond, mondjuk kiküszöbölhető azzal, ha nem kapcsolod ki, csak repülő módba kapcsolod, működés közben sosem volt reboot. A bluetooth működik, de nem kapcsolódik semmivel, azonnal leáll és kidob a Beállítások menübe. Ez nálam a legnagyobb hibája, a kocsiban kell a BT . A MIUI galériában nincs multi-touch, az nem gond, úgyis Quickpicet használok. A beállításokkal egyébként is van gond, az automata fényerőnél is fc van, de a notibarból az kapcsolható.
Összefoglalva: Igazából ennél maradnék, ha a BT menne, de nekem az nélkülözhetetlen sajnos. -
scyllarus
veterán
Lehet, hogy egyedi a szituáció, tudjuk, hogy nagyon szór az alkatrészek minősége ennél a telefonnál. Nekem pl. közelségérzékelő-gondom egyik romnál sem volt, akármilyen béta- vagy katyvasz romot is tettem fel. Mégis, hány embernek még az IA is problémás ebből a szempontból.
Meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről, de a tapasztalataim most ezt mondatják velem. -
scyllarus
veterán
Soha nem használtam az akkukalibrációt, én sem tartom semmire. A rendszer felépítéséről nem tudok semmit, de a tényeknek hiszek. Volt már pár romcserém, és minden alkalommal ugyanazt tapasztalom: a csere után pár nappal áll be az adott romnál megszokott üzemidő.
Amíg más magyarázatot nem kapok rá, addig igenis az lesz a véleményem, hogy valamennyire tanulnia kell a rendszernek. Ennyi. -
scyllarus
veterán
válasz
skidrowkill #14099 üzenetére
Én csak youtube-on láttam videótalálatokat, de nem néztem meg őket, annyira nem érdekelt
-
scyllarus
veterán
Ha jól olvastam valahol, Ace-re már van működő ICS
(Nem hivatalos, persze) -
-
scyllarus
veterán
Na, a kísérletező kedvem csak nem hagyott nyugodni
Felraktam a MIUI romot, nem a tákolt ICS-n alapulót, hanem amit az IA3-ból faragtak.
Eddig tetszik, főleg, hogy a MIUI témák mennek rajta -
scyllarus
veterán
válasz
Csocsó111 #14034 üzenetére
Igen, a free verzióval nem tudod elmenteni a custom beállításokat. Pedig igazából az a hasznos, felhúzod mindegyik potit egy kicsit (nem maxra!) és elmented pl. "hangos" profilként, és aktiválod. 223 ft a fizetős, annyit szerintem megér. De a fórumtárs utánam adott linket egy másik programhoz, ami ingyenes. Azt nem ismerem, de mivel ingyenes, egy próbát az is megér. Próbáld azt ki, ha jó, akkor szuper, ha nem válik be, akkor ott az én tippem. Azt használom, tudom hogy érezhetően hangosabb vele a teló.
-
scyllarus
veterán
Igazából én is tök jól elvoltam a GB-del, nem is vártam erre a vasra ICS-t. Csak tudjátok, amikor belógatták a mézesmadzagot, csak kíváncsi lettem. Kipróbáltam, és tetszett. Továbbra is az a tervem, hogy 2 évig ez lesz, aztán cserélek egy aktuális ZTE modellre, emiatt nem fogok korábban váltani, főleg másik gyártó modelljére nem.
-
scyllarus
veterán
Tilal leállt a ZTE-re való fejlesztéssel... Pedig vártam az ICS-t, már a célegyenesben volt.
-
scyllarus
veterán
válasz
macilacus #13904 üzenetére
Az én tapasztalataim: IA3: nagyon jó készenléti idő, ha nem, vagy csak keveset használod, akkor alig esik a töltöttség. Amint elkezdem intenzívebben nyomkodni (wifi, játék stb) máris pörög lefelé ezerrel.
SkaTe v2: készenlétben jobban fogy, de használat közben kevésbé, szépen egyenletesen esik a töltöttség.
Mindkettővel kibír nálam 2-3 napot. A kérdés az, hogy te hogyan használod: ha jórészt telefonálásra, és hosszabb szünetekkel, akkor az IA3 teljesít jobban, ha egész nap pörögsz vele, akkor a v2. Ezek az én saját benyomásaim, az én telefonommal az én használati szokásaim mellett. Másnak lehet mások, ez csak egy, amit figyelembe vehetsz, ne vedd szentírásnak. -
scyllarus
veterán
+1 Egyszerűen nem tudok vele megbarátkozni, pedig Isten a tanúm, megpróbáltam párszor. De ronda!!!!
Badboys: értsd meg: az alkalmazás méretének (MB-okban) NINCS köze ahhoz, hogy elfér-e a kijelzőn az ikonoktól. Csak az általa lefoglalt képernyőterület (pixelek száma) határozza meg, hogy engedi-e a főképernyőre kitenni.Egy olyan widget, ahol ki kell rajzolni az órát nagyban, időjárási képet, a helyet, hőmérsékletet, esetleg akkuállapotot, foglalt tárhelyet, stb. olvasható méretben a képernyőre, sok helyet foglal el, és nem fér az ikonok mellé (alapesetben). A megoldást már megadták: másik launcher, jól beállítva. Hiába töltesz le egy 2 megás widgetet az 5,7 MB helyett, az sem fog jobban elférni, legfeljebb csúnyább lesz a képe.
-
scyllarus
veterán
válasz
callvote #13788 üzenetére
Ezt felejtsd el! Olvastad a speckót?
256MB RAM, REZISZTÍV!!!!! 800x480-as kijelző.... A GHz-es proci nem minden.
Volt a kezemben egy Huawei Ideos S7 Slim, az jó cucc volt, nem tudom, főzött rom dolgában hogy áll, de ilyet ne vegyél, amilyet írtál, mert fél óra múlva falhoz b.szod. -
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
hunaqua #13745 üzenetére
Szerintem jó, eddig
Tegnap raktam fel, mivel az ICS le kellett szednem a Bluetooth miatt, és hirtelen ötlettől vezérelve nem a v2-őt raktam fel, hanem valami újat, ha már cserélni kell. A Coldfusion (és az IA3) miatt tetszettek a CM romok, így ezt választottam a Svéd Hó rls 4 helyett. Nekem nem volt gondom a letöltéssel.
1 nap alatt semmi gondom nem volt vele, később több tapasztalatom lesz. Amíg tilal meg nem oldja az ICS bluetooth gondját, ez marad. Azt ígérte, az lesz a legfontosabb projektje, de legalább egy hét kelleni fog neki szerintem. -
scyllarus
veterán
válasz
bluobluo75 #13698 üzenetére
Érdekes, nekem adott találatot
-
scyllarus
veterán
válasz
bluobluo75 #13693 üzenetére
Próbáld meg a keresőt itt a fórumban...
-
scyllarus
veterán
válasz
Csocsó111 #13690 üzenetére
Sejtettem
Felejtsd el a böngészőt - mármint a levelezésednél. A notibar a felső lehúzható sáv, ahová neked az értesítések is jönnek. Ha jön egy levél (mondtam: küldj magadnak egyet egy excel fájllal a vállalati címedre), kapsz egy kis értesítést a bal felső sarokba. Lehúzod, rámész, megpróbálod megnyitni a csatolmányt.Apaxp: ehhez már nálam okosabb kell. Nekem is ez az első droidom, sőt az első okostelefonom, úgyhogy az ilyen ROMból eltűnt alkalmazásokban már nem tudok tanácsot adni...
-
scyllarus
veterán
válasz
Csocsó111 #13606 üzenetére
Lejárt az idő
Tehát: mailcím-jelszó-tovább
Domain\felhasználónév megadása, jelszó megint, szerver megadása és kész.
Szerk.:
Nem biztos, hogy a @ utáni rész. Kérdezd meg a rendszergazdátokat.
Ja értem. Nekem a quickoffice pro megnyitotta a csatolmányokat, gyári böngésző és Dolphin HD alatt is. -
scyllarus
veterán
tilal most tölti fel az új AOKP ROMot
-
scyllarus
veterán
Felraktam a Coldfusiont. Szép, jó, gyors. Persze a leírt hibák megvannak. A Bluetooth hiánya miatt 2 nap múlva visszamegy a v2, hacsak addig tilal ki nem talál valamit.
-
scyllarus
veterán
Kicseréltem a Playre a marketet, de állanbdóan összeomlik
Mi baja lehet? -
scyllarus
veterán
válasz
kelzsoca #13489 üzenetére
Engem már csak az ICS port érdekel, de abból jó darabig nem lesz semmi, ahogy látom. Bár ma lesz újabb verzió tudtommal tillal ROMjából, de a Bluetooth és a vonalkód scanner alkalmazások hibája miatt nekem felejtős
Ezt a szégyent! Ebben a topicban kezdtem aktívan írogatni, a hsz-eim 99%-a itt született, erre egy Alcatel topicban lettem fanatikus tag :@
-
scyllarus
veterán
válasz
Badboys #13411 üzenetére
Úgy látszik, tényleg nagy a szórás. Se porosodás, se szenzor probléma, se képernyőgond nincs nálam. Ahogy Zsoca írta, ha félig lehúzom a redőnyt és ott tartom, akkor remeg egy kicsit, de mivel ezt nem szoktam csinálni normális használat közben, így nem gond. Linkre kattintással, játék közben az érzékeléssel nincs gondom
-
scyllarus
veterán
válasz
Laczko25 #13339 üzenetére
A DAC a digitális-analóg konverter chip, ami a digitális jelekből (mp3) analóg zenét csinál. És jellemzően sok gyártó (nem csak a ZTE) spórol rajta. A Skate amúgy is halkabb az átlagnál, minden lejátszóval...
Csocsó111: már írtam, beszélj a rendszergazdátokkal. Nálunk is volt korábban, hogy egy tanúsítványt külön le kellett tölteni a telóra, hogy csatlakozni tudjon, és ahogy olvasom, neked is tanúsítványproblémád van.
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #13315 üzenetére
Én már próbáltam
Tényleg jó, gyors és szép is.
Egyike az állandóan fent lévő launchereknek. Most a Nemust tesztelgetem éppen. -
scyllarus
veterán
válasz
#40993792 #13243 üzenetére
Én is úgy hallottam
Én csak válasznak írtam az Alcatelt, én már csak ZTE-ben gondolkodom.
Mostanában volt a kezemben egy Defy, amit eredetileg venni akartam, úgyanúgy 800MHz-es a proci (bár ha jól emlékszem, nem Qualcomm, hanem TI) és amit az összefagyott meg lassult nekem, ahhoz képest a Skate egy álom -
scyllarus
veterán
Én is megvárom a 2 év leteltét, és utána körülnézek, mit kínál a ZTE. Nagyon márkahű lettem ezzel a telóval. Játszani csak egy akasztófa, egy gombfoci meg egy pasziánsz van fent, azokra bőven elég ez a hardver, de a netezés, könyvolvasás, meg a 2-3 naponta töltés élménye megfizethetetlen. És én sem fogok 100k-t adni egy telefonért, ez elvi kérdés.
A SkaTe_V2 nálam is nyert, az ICS portokat csak akkor fogom kipróbálni, ha megy a BT, addig esélytelen.Most volt nálam beállításra egy 7"-os Huawei Ideos Slim. Kipróbáltam, nyomogattam, ha már így kézbe került. Jó, meg szép, de mindenhová nem cipelném magammal. A Skate viszont mindig kéznél van.
-
scyllarus
veterán
Ezt olvastátok?
[link] -
scyllarus
veterán
Valaki próbálta már a Logic-mod ROMot?
[link]
Ha igen, mik a tapasztalatok? -
scyllarus
veterán
válasz
Norbeee01 #13196 üzenetére
Ezért nem kényszerítettem magam, ugyanúgy 0 ft lett volna az SE Mini, mint a Skate, amikor megvettem. Mivel alig játszom, engem nem zavart a régebbi hardver, de netezésnél óriási a különbség. Az előző telóm is 3"-os volt, lehetett használni azt is, de a nagyobb azért ebben az esetben (is) jobb
-
scyllarus
veterán
válasz
skidrowkill #13078 üzenetére
Pl. írd be a Playen a keresőbe, hogy: wifi printing
Aztán válogass
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest