- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
Ma reggel újabb Jenkins 4.3-as feltöltés úgy nézem hogy ebbe belekerült a rádió is.
-
angelius
aktív tag
Ahogy látom Jenkins mester dolgozik a 4.4-es romon. Kiváncsi leszek hogy mikor lesz fent kipróbálható verzió.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21606 üzenetére
Én a Launcher 8-at használom az meg nem omlott össze, sosem használom a gyári launchert egyik romnál sem. Ha a romba lévő launchert használtam azzal mindig volt valami gáz. Én a ennél Romnál hibát eddig nem tapasztaltam. A Miui launcherrről jút eszembe nem rég készült magyarositás gondoltam kipróbálom, belőttem ahogy nekem tetszett egyszer gondolt egyet újra indult és kezdhettem volna előröl az egészet de nem tettem
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21601 üzenetére
Miui v5 Special Edition. Innen letudod tölteni. Egy kicsit nehezen bootol be de ha bejön akkor egyből lehet használni.
-
angelius
aktív tag
A 4 es feletti miui romokat teszteltem. A 4.0.4 es Tiri féle romnál egy hibát vettem észre hogy a névjegyzékbe képet akartam rakni akkor leállt más hibát nem tapasztaltam de én szeretem ha tudok rendelni képet a kapcsolathoz. A Miui jb és a Tiri 4.1.2 es romjába sikerült belerakni a magyar nyelvet. Örültem neki nagyon de örömöm hamar alább hagyott az Usb adatátvitel nem megy ami nem lenne olyan vészes mert recoveryböl lehetett volna használni, de még egy másik hiba is volt benne nem lehetett törölni appot mert a beállítás leállt. Ezután kézbe vettem a Miui speciális változatát bele varázsoltam a magyar nyelvet és a cache-t sikerült átirányítani az sdre. Most ezt használom eddig nem ütköztem fc-be és nem volt hirtelen újra indulás sem.
Sokáig a Jenkins 4.2.2 es romját használtam de nem rég hirtelen fagyások voltak ami miatt úgy döntöttem hogy rom csere lesz. -
angelius
aktív tag
Jenkins mester megint feltöltött egy újabb frissitést a 4.3-as romnak.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21579 üzenetére
Próbáltam több féle képpen de csak a 4.3 gappsal nem állt le a varázsló. Kipróbáltam nyomkodtam egy kicsit majd ment vissza a 4.2.2 es rom.
-
angelius
aktív tag
Ma reggel találtam egy Miui 4.1.2 es romot amibe alapból van magyar nyelv.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21569 üzenetére
Annyira nem figyeltem de valamit kiírt utána meg települt a rom.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21566 üzenetére
Nem, nem ír egyáltalán. Egyedül csak hálozati kódot kér de azt át lehet ugrani.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21562 üzenetére
Most telepítettem fel a kollégám Skatejére és azon is szuperül megy nem tudom mi lehet a baj nálad.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21559 üzenetére
Nekem simán települt nem volt gondom vele.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21557 üzenetére
A system mappa Etc Init d. 04 nitroglass_v2 így keresd
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21555 üzenetére
A nitroglass a ludas én kivettem belőle és elindult.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21549 üzenetére
Én most kezelés alá vettem Tiri Miui 4.0.4 es romját beállitottam mindent szuperül megy és minden jó rajta kivéve a vakú de azt eddig sem használtam. És rengeteg téma van hozzá.
-
angelius
aktív tag
Jenkins mester újabb 4.3-as romja letölthető.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21541 üzenetére
Én csengőhangot a zenelejátszóval állitottam be és az is szól.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21539 üzenetére
Érdekes mert amikor Tiri romjait használtam én mindig betudtam állitani csengő hangot. Jenkins 4.2.2 es rom van fent. Megpróbáltam a legutóbbi 4.3 as romot de nekem többszöri újra inditás után is fagyott így ment a kukába.
-
angelius
aktív tag
Ma kiváncsiságból felraktam Tiri Miui v4-es romját. Természetesen nincs benne magyar nyelv de ezután jött a meglepetés ugyanis mikor feltelepítettem a Morelocal nevű appot nagyon jól magyarositotta sok minden magyar nyelvű lett. Szépen pörög és tényleg nagyon jó lett.
-
-
angelius
aktív tag
H3ros frissitette a H3 romot H3 1.0.2
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #21520 üzenetére
Igen tényleg az egyik legjobb rom de hát Ceco mester csinálta. Az első inditásnál nem biztos hogy elindul a Launcher de home gomb megnyomásával elindul, a biztonsági hangerőt ki kell kapcsolni mert ha nem, hangerő adásnál újra indul. Én most megint felraktam mert mióta Ceco nem csinál romokat azóta nem lett előrébb a 4.2.2 es romok.
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #21514 üzenetére
Innen letudod tölteni Rootbox 4.0
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21512 üzenetére
Ha neked jó annak örülök majd valamikor neki lendülök megint.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21506 üzenetére
Tegnap este felraktam a Jenkins 4.3-as romot de már a kezdésnél leállt a beállitó varázsló még ez nem is olyan vészesz lett volna ezután volt vagy fél perc mire a launcher bejött, ezkövetöen a menübe lépkedve tapasztaltam hogy gondolkodik rajta mielött megnyítna valamit. Így ment vissza a 4.2.2 es rom.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21489 üzenetére
Innen letudod tölteni Időjárás app
GooApple Launcher egész jól nézki.
-
angelius
aktív tag
Egy pár darab Huawei apps A Launchert próbáltam ki ami tényleg jó egyszerü de jó.
-
angelius
aktív tag
Újabb 10.2-es rom Jenkistől
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21454 üzenetére
Teljesen feltöltöttem este (H3 Holo 1.0.1) reggel bekapcsoltam és nem nyúltam hozzá majd eltelt egy kis idő és észre vettem hogy lakapott kb 10%-ot így én is ledurtam. Meg néha kinlódott amikor kapcsolodott a pchez.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21449 üzenetére
Én felraktam hozzá Pure Perfomancet és jól kezeli akksit nem merül olyan gyorsan. Nekem legalábbis bejött. A kernelt recoveryből kell felteni.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21441 üzenetére
Én felraktam a Smart Keyboard PRO ebben van magyarnyelv.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21438 üzenetére
Szerintem is nagyon jó nekem bevált
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21431 üzenetére
Tesztelés alá vettem H3 Holo Nagyon szépen muzsikál. Ext particiót úgy kezeli mint a belső memóriát és ezt arra értem olyan gyorsan telepit rá mintha a belső memóriára telepitene. Hangzása fenomenális. Beszélgetés közben recseg hangszórom de ezzel a rommal nem recseg. Fc-kbe nem ütköztem újra indulás nem volt. Nem gondoltam volna hogy valamikor 2.3.5 romot fogok tesztelgetni.
-
angelius
aktív tag
válasz
angelius #21415 üzenetére
A H3 Holo-t feltelepítettem a rendszer maga 2.3.5. Teljesen úgy van megcsinálva mint a Jelly bean. Nem könnyedén állt fel a rendszer de amikor elindult onnantól kezdve nagyon sima. Szépen pörög és nagyon szépen szólna a zenék rajta. És kezeli az ext particiót is amit nagyon gyorosan.
Szombat délután raktam fel a Miui V5 (especial edition) és nagyon megvagyok vele elégedve. De amúgy is amit Tiri csinál biztos nem lehet rossz.
Én a múlt héten kaptam frászt amikor a blutooth nem ment a Jenkins 4.2.2 es romon fontos fényképeket küldtek volna át és hát nem ment a Bluetooth. Ezért döntöttem úgy hogy felrakok valami olyan romot amiben megy a Bluetooth.Sajna mégmindig nem hívtak a T-mobiltól hogy megjött az új készülék, nem baj még kb egy hónap hogy lejár a garancia és utána megcsináltatom mert a hangszoró recseg és poros a kijelző.
Egyenlőre nem tervezek másik készüléket vásárolni megvagyok vele elégedve. -
angelius
aktív tag
Egy újabb rom H3rostól H3 Holo
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21398 üzenetére
Nem! Ez már új ezt még kezelésbe akarom venni mert ebbe meg már nem rakta bele hogy cache sd-re legyen átírányitva azt akarom megcsinálni mert ha átvan írányitva akkor a recoveryben nem ír ki hibát.
-
angelius
aktív tag
Tiri a Magyar Miui után csinált mégegy Miuit amiben már a2sd került bele. De magyar nyelv nem került bele, de sikerült megcsinálnom hogy a magyar frameworkot és a miui settingset átraktam az újba és magyar lett. Tesztelés alá vettem kiváncsi vagyok milyen lesz de az a2sd jobban helyez az ext particióra mint a link2sd.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21385 üzenetére
Tényleg nem lenne rossz ha le lenne írva hogy mik a változások az elözőhöz képest mert akkor annak tudatában rakná fel az ember.
-
angelius
aktív tag
Újabb Jenkins 4.3 -as rom
-
angelius
aktív tag
Na törlés áldozata lett a 4.3.1-es rom a legutóbbi változata sokat gondolkodott meg párszor kiírta hogy az alkalmazás leállt. Így vissza ment a Jenkins 4.2.2 1.6-os változata ez hasit nagyon is.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21346 üzenetére
@ vizslakutya Én 4.3-as gappsot raktam fel és jól megy vele. Dexter68 azt raktam fel.
-
angelius
aktív tag
Felraktam ma a Jenkins 4.3.1-es romot. Hozzá Link2sd és a pure perfomancet nagyon gyors és stabil. Eddig megvagyok vele elégedve aztán meg majd meglátjuk.
-
angelius
aktív tag
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21331 üzenetére
Felraktam a MokeeOS 4.3 rc 1-es verzióját de még mindig vannak hibák már a billentyűk müködnek. A beállitások valamikor leáll kiváncsi leszek mikor fogja Mr Denver kikűszöbölni a hibákat.
-
angelius
aktív tag
Újabb 4.3 -as rom mai feltöltés.
-
angelius
aktív tag
De ha nem megy van itt egy proxi kalibráló amit recoveryböl telepítesz és menni fog.
-
angelius
aktív tag
Felraktam ma MokeeOS 4.3 |BETA 2| romot. Nem lesz ez rossz ha már nem béta lesz. Ennek a romnak egy hibája zavart nagyon hogy a vissza gombot nem tudtam használni. Próbáltam a beállitásoknál keresgélni hátha találok valamit erre a próblémára de sajna nem találtam.
-
angelius
aktív tag
MokeeOS 4.3 rom
-
angelius
aktív tag
válasz
DessertFox #21310 üzenetére
Gyorsit valamennyit a telefon sebességén és jobban kezeli a memoriát.
-
angelius
aktív tag
Ha valaki nem tudta volna. Van már Fly On Mod Beta 5 ös verziója
-
angelius
aktív tag
Itt a Jenkins 4.2.2 10. 1.6os verziója.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21273 üzenetére
Ha estleg nem lenne jó hozzá még akkor sincs baj mert újra inditás és egy 4.2.2 es gappsot kell feltenni.
Visszaraktam Tiri pacman romját megvagyok vele elégedve.
És most már nem ír ki semmi hiba üzenetet a recovery de direkt kipróbáltam hogy felraktam egy 2.3.7 es romot akkor hiba üzit írt ki a recovery de ha olyat rakok fel aminek eleve nagyobb partició kell nem ír hibát. -
angelius
aktív tag
Jenkins 4.2.2. 1.5 stabil változat mai kiadás.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21262 üzenetére
Ahogy felraktam a Miui romot a recoveriben azt írja ki hogy "E:Error in/cache/recovery/log(no space left on device) ez vajon milyen hiba lehet? Ettöl megy a rom de azért kiváncsi lennék rá mi lehet a gond.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21260 üzenetére
Felraktam én is és jó hogy magyar nyelvü. Én csengő hangot a miui zenelejátszóban válaszottam ki és szól is csengőhangként.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21247 üzenetére
Én a rom után a fly on modot utána meg a CrossBreeder-t raktam fel. Van benne automata fényerő szabályzás. Nekem gond nélkül fel ment a rom.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21244 üzenetére
Jól néz ki tényleg.
Nem értem miért kellen várni a pacman romnál 4 percet nálam pillanatok alatt kész volt a rendszer.
-
angelius
aktív tag
Hétfő óta tesztelem a ROM PAC-MAN Jenkins 4.2.2 es romot. És azt kell hogy mondjam meg vagyok vele elégedve. Van benne magyar nyelv ez Tiri romjainál azért nagy szám
. A menü normális nem szerettem a pacman romoknak a menüjét. Így most olyan mintha Rootboxot használnék. Gyors megbízható és az akksi kezelés is jó. Van benne Int2ext ehhez raktam fel még Fly on modot és CrossBreeder-t és úgy hasit mint az álom. A bluetooth is müxik.
Ma ismért raktak fel egy Újabb Jenkins 4.2.2 es romot ami ahogy látom 5mb-at kevesebb lett.
És Tiri is alkotott még egy újabb romot Miui v5 4.1.2 JB. Kirpóbálnám de annyira jó egyenlőre a Pacman romja nem szívesen válnék meg még tőle.
-
angelius
aktív tag
Egy Újabb rom MIXED.SKATE with BEATS+xLOUD+DOLBY+BRAVIA Engine a képek alapján egész jól néz ki.
-
angelius
aktív tag
Egy újabb rom skate miui edicion pikachu v2 2.3.7 ha fel lesz rakva.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21229 üzenetére
Én is le szedtem mert nálam meg a googleplay állt le mindig. A ROM PAC-MAN S4 romot raktam fel. És egész jónak nézki kiváncsi leszek milyen lesz.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21227 üzenetére
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21224 üzenetére
Ezzel a file-al tpzt-ztem Fel kell rakni Az image mappát a memoria kártyára, kikapcsolni majd a Menü(középsö) Hangerő+ és a bekapcsoló gombot kell megnyomni. Egy másodperc és már meg van az új kiosztás. Lehet telepíteni a Jenkins 4.3 as romot gappsot és a Int2ext-et Müködik normálisan és van Market is. És én még a Pure perfomencet raktam fel.
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #21220 üzenetére
Ok Köszike. Találtam egy olyan vissza állitást hogy a memoria kártyára kell rakni egy image file-t kikapcsolni a mobilt kivenni a kártyát. Utána bekapcsolni megkeresni a rendszer frissitést és rá kattintani a teló újra indul és felrakja a gyári recoverit. Szerintem ez a legegyszerübb módszer.
-
angelius
aktív tag
Van egy Jenkins Kísérleti 4.2.2 es rom.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21213 üzenetére
A Jenkins csupasz rom így ebben nem lehet ilyet beállitani.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21206 üzenetére
Hát egyenlőre én nem rakom fel majd még várok mert elvileg 7 naponta frissitik.
Na arra is rá jöttem hogy a Jenkins 4.3 -nál amit gappsot kiadtak nincs rajta google play ez azért van mert a google play állandóan leáll, gondolom majd valamikor menni fog normálisan az is. De minden google szolgáltatás müködik ettöl függetlenül így lehet majd felrakom mégegyszer mert sokkal gyorsabban reagál mindenre és gyors is. -
angelius
aktív tag
Ma fellett töltve a Jenkins Nightly 4.2.2 legújabb változata
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21201 üzenetére
Én is szeretem a miui kinézetet és én még felszoktam rakni a MIUI v5 CM 10.2 Theme még jobban nézki a Jelly bean.
-
angelius
aktív tag
Na sikerült megcsinálnom a 4.3 as Jenkins romot hogy müködik az Int2ext. Felkellett raknom a romot utána Int2ext et majd a gappsot és utána a google playt és müködik a legujabb Jenkins 4.3.
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #21197 üzenetére
Én például nem tptéztem a Jenkins 4.3 nál. A modacon írták mit lehet kiszedni az appok közül és minden fel megy.
Felraktam én is a ROM OPTIMUSt de szerintem nagyon gyengére sikerült. Azt hittem hogy olyan sokat szenvedtek vele hogy valami nagy durranás lesz.
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #21189 üzenetére
Az a furcsa hogy a Jenkins 4.3 szeptember 23-án kiadott kiadásával müködik a link2sd és az Int2ext is. Nekem az ezutáni kiadásokkal egyik sem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged