-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #14238 üzenetére
Akkor még mondok olyat, amire nem is gondoltál/gondolhattál.
A hibás készülékek visszakerülnek a gyártóhoz, ott felújításon vesznek részt és újra bekerülnek a "véráramba" tehát olyan még 2 év múlva sem lesz, hogy ne tudnának csere darabot adni.
A Blade már fél éve kifutott, és valószínűsíthetően (csak fődarabot adnak egy fóliába csomagolva) refurbished darabokra cserélik a telefont, ha jogos a garanciális problémád.
A véletlen leégésnek pedig van egy olyan veszélye hogy a végén Te magad égsz le, hiszen a szerviz minden olyan eszközzel rendelkezik, ahol az ilyen "véletlen" balesetek gyorsan kiderülnek, és egy laza mozdulattal a garanciajegyed áthúzzák.
(#14240) callvote
Ez a méltányossági csere, de ritka esetben alkalmazzák csak.
-
-
kelzsoca
félisten
Kedves fórumozók!
Mint azt már a többen tapasztalhattátok a http://hungariandroid.com oldal esetenként nem volt elérhető. Ennek oka az, hogy otthagyjuk a Hostgator szolgáltatót, és közelebb "költözünk"
A költözést már el is kezdtük, várhatóan ebben a hónapban sikeresen átállunk.
Az esetleges kimaradások vagy kellemetlenségekért mindenkitől elnézést kérünk.Next Generation Team
-
kelzsoca
félisten
válasz
Jano_023 #14049 üzenetére
Nem lehet tudni, illetve ez olyan dolog, hogy amiben az adott hazai szolgáltató valamelyike (többnyire a T-Mobile) fantáziát lát, az lesz elérhető.
A friss telefonok érkezése szerintem valamikor ősszel vagy év végén várható (lásd Blade és Skate is csak év végén jelent meg adott évben)
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #13946 üzenetére
Már új ZTE készülékről volt szó, az ICS már túltárgyalva.
-
kelzsoca
félisten
válasz
hunaqua #13938 üzenetére
Valószínűleg nem tudja, vagy kivárásra játszik, hiszen a romot eddig is úgy tudta vinni, ahogy a CM Team haladt vele
Ugyan az olvasható, hogy még visszatérhet, de erre szerintem kevés esély van, ráadásul a Skate is lassan kifutó, és még mindig csak ARMv6-os, ami azt jelenti hogy hivatalosan nem lesz rá ICS, és kernel sem nagyon érkezik a gyártótól.
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #13936 üzenetére
Itt olvasta: #3931
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Ismét egy külföldi Ice Armor feldolgozás: Nueva rom CM7 + MIUI (mixMatch)
-
kelzsoca
félisten
válasz
kelzsoca #13613 üzenetére
Pontosítás:
azt nem árt tudni hogy még 256mb ext-et sem tudsz megtölteni úgy, hogy ne fogyjon el a belső data, ha darktremor féle A2SD van a romban, ugyanis ez a megoldás szerencsére nem mindent irányít át az ext-re, így szinte párhuzamosan töltődik az ext és a belső data tároló.
(#13614) skidrowkill
A link2sd-t csak példaként mondtam, azzal megoldható, hogy az adott alkalmazás minden "porcikáját" átmozgasd ext-re, viszont ez a módszer eléggé gyilkos tud lenni (az SD-re) és akár sebességbeli problémák is lehetnek.
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #13612 üzenetére
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg az egyik helyen csak linkelés van? de megnézheted, töröld ki az egyik helyről az egyik fájlt, és nézd meg mi történik aztán.
Illetve azt nem árt tudni hogy még 256mb ext-et sem tudsz megtölteni úgy, hogy ne fogyjon el a belső data, illetve ha mindenképpen az ext-re szeretnél mindent tenni, akkor link2sd-vel küldj rá mindent, csak ne csodálkozz rajta ha gyorsan kifekszik az SD és alapból belassul a készülék.
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #13537 üzenetére
De most tényleg kérdéses,hogy a T-nél van 3.0.x kernel forrás
Mihez lenne
Skate-re nem fog jönni semmiféle hivatalos ICS, 3.0-ás kernel majd akkor lehet, ha a friss készülékek kijönnek, és a ZTE-nek ki kell adnia minimum a kernel forrást az adott modellhez.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #13486 üzenetére
Mostanság biztosan nem, és inkább nem is ígérek semmit.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Badboys #13447 üzenetére
Az 50k-hoz képest jó, nem a telefon tudásához képest, jelenleg semmi más előnye nincs ennek a készüléknek, mint a nagy kijelző, és a hozzá tartozó kedvező ár, új készüléket, ekkora kijelzővel ennyiért máshol nem kapsz, a használt zsákbamacska telefonokat meg nem érdemes említeni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
hunaqua #13393 üzenetére
A ZTE csak szolgáltatókkal kommunikál, ezért ha probléma van, akkor ott kell szólni, ahol vetted a készüléket, és majd a szolgáltató lejelenti hibára a dolgot, persze 1-2 eset nagyon kevés, tömegesen kell(ene) jelezni a problémát, hogy foglalkozzanak vele.
A hazai ZTE képviseletnek meg hiába is írnátok, ők is csak azt tudnák tenni mint a szolgáltató, lejelentik az anyacég felé a problémát, és jön a várakozási idő.
A Blade-nél volt ilyen, ott az első szállítmány felezett memóriával érkezett, és a userek tömegesen jelezték a problémát országszerte, és így javításra került.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #13389 üzenetére
(Már arra gondoltam írok a ZTE-nek, hogy jó lenne valamit összehozni)
Ha szeretsz költői kérdéseket a levegőbe írogatni akkor nyugodtan, válaszra ne nagyon számíts
Egyébként a rendeltetészerű használat nem az hogy félig lehúzod a redőnyt és azt bámulod, hogy remeg vagy nem
-
kelzsoca
félisten
=========================
Ice_Armor_CM9_ICS_kelzsoca
========================= -
kelzsoca
félisten
válasz
poisonborz #13204 üzenetére
A helyzet az hogy ez is üveg
-
kelzsoca
félisten
Még nem kezdtük el a CM9-el foglalkozni, a CM7-es Magyar lokalizációt mi vittük/visszük: CyanogenMod
Tehát idővel biztos hogy változni fog a CM9-es romok félmagyarsága
-
kelzsoca
félisten
1-200kb azért maradjon
(#13058) hunaqua
A Skate-re már nagy csodák nem lesznek szerintem.
Ez biztos, majd ha kiad a ZTE egy 3.0.x-es kernel forrást, akkor lesz az ICS-hez való kernel is, de gyárilag ICS-t ARMv6-ra hivatalosan senki ne is várjon, aki mégis, az gyorsan adja el a Skate-et, és vegyen minimum ARMv7-es SoC-al szerelt készüléket (abból is olyat, amire be van ígérve az ICS)
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #13035 üzenetére
"nem tud nekem valaki olyan oldalt ajánlani ahol lehet játékot leszedni mint pl:Hitman,Nova stb."
amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
forrás
==========================================
ui: engem személy szerint nem érdekel, hogy ki-mit-hol-hogyan vesz-szerez vagy tölt le, de a fórumnak vannak szabályai, ha ez folytatódik, nyilván bezárják a topicot, ezzel a közösség fog rosszul járni. -
kelzsoca
félisten
Igen, pontosan az
A kapacitív megoldás esetében egy kemény üveg- vagy műanyag lap alatt egy rácsos szerkezetű vezető réteget helyeznek el, aminek segítségével a kijelző „felett” egy elektromos mezőt alakítanak ki. Amikor ujjunkat közelítjük a panelhez, zavart okozunk ebben az elektromos mezőben (töltést vezetünk el a kezünkkel), amelyet a vezérlőchip érzékel, s ez alapján határozza meg a pozíciót.
-
kelzsoca
félisten
Esetleg kérjük a szakmai topic bezárást, vagy az OFF hozzászólások ezentúl csak az OFF topicban lesznek láthatóak?
-
kelzsoca
félisten
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #12565 üzenetére
Ne fáradj, eleve átlag halandóval szóba sem állnak, de ha ez megnyugtat, még nekem sem adták ki a forrást
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #12378 üzenetére
Éppen ezt írtam, nincs kernel forrás, ők is abból dolgoznak ami van.
Egyébként, ha már ICS: kép
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #12313 üzenetére
Adreno 200 van a Blade-ben is és a Skate-ben is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #12271 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
====================================
Mivel a többség CyanogenMod alapú romot használ, vagy találkozott már vele, gondolom észrevettétek, hogy időről-időre frissülnek a menüpontok, vagy új menüpontok bukkannak fel, és ami korábban angolul volt csak elérhető, az Magyarra változott/változik.
A custom romok mellett a háttérben folyamatosan honosítottuk a CyanogenMod forrásban található szövegrészeket, amit aztán a hivatalos forrásba be is építettek.Ezt a munkát négy hazai modder végezte: apeelme, kelzsoca, Keeperv85, hjanos1 (ezek ugye nick nevek, ahogy esetleg már találkoztatok is velük itt-ott
)
A CyanogenMod project-be, így mint Translators (fordítók) be is kerültünk, amit itt láthattok /jobb oldalt-translators/
Köszönjük Nektek az eddigi építő/és kevésbé építő jellegű visszajelzéseket.
A custom romokat és a velük kapcsolatos dolgokat nem magunknak, hanem a közösségnek készítjük.
Természetesen mindenkinek és minden igénynek nem lehet, és nem is szeretnénk megfelelni.Köszönjük az eddigi bizalmat, támogatást:
Next Generation Team
======================================
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #12012 üzenetére
-SkaTe v2 Romot használok,kb óránként rebootol,újratettem és még akkor is előtte IA 3 at használtam ott nem fordult elő(nincs húzva a proci)
Ilyen hiba nincs, ha lenne már tele lenne sírva a topic.
-(Egy másik hiba amiről halottam -"IA3 nál ha ráteszem az ujjam a képernyőre elkezd “remegni” a kép--miért lehet?
újra telepítés ennél sem segít...Ilyen hiba nincs, ha lenne már tele lenne sírva a topic. (telefonnal lesz valami probléma)
-Ha 101 szavas az SMS már 2 SMS-ként küldi el...ez számomra kevés...nem lehet ezt állítani?
Balra dőlő ékezetet használj, vagy Handsent sms.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11936 üzenetére
Nem tudtam mi hiányzik....
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11903 üzenetére
8k, mert custom rommal használtad
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11897 üzenetére
Adok érte 10k-t
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #11768 üzenetére
Ha megnézted volna a rom topicban a felsorolt módosításokat, akkor ezt láttad volna:
- A2SD
- Ext fájlrendszer támogatás -
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #11711 üzenetére
http://androidcommander.com/
Android Commander - Az Android svájcibicskája(#11712) aldebaran
A WayteQ xTAB-100 custom romot is én csináltam, mi a probléma a WiFi-vel?
SkaTe_v2-re nézz rá, ha SkaTe-ről van szó.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #11707 üzenetére
Nagyon off, de Linux alatt menj a csomag vagy szoftverkezelőbe, a keresőbe ezt üsd be: chromium-browser
Miután megtaláltad, telepítsd fel, és már van is Chrome böngésző, és nem a rókát kell használni LInux alatt
(#11706) callvote
Igen, az úgy jó, onnan kimásolod, átküldöd az SD-re és megoldod fájlkezelővel.
-
kelzsoca
félisten
válasz
aldebaran #11704 üzenetére
Sokszor hallottam már, csak egyszer kapj rá, majd lesz naponta-hetente rom csere
(#11695) callvote
Felteszel egy másik launchert, beállítod alapértelmezettre, aztán root explorer-ben a system/app mappába megfelelő jogosultságokkal (rw-r-r) beteszed a módosítatlan launcher2.apk-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Gumi és felni topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Macska topik
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest