-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DessertFox
aktív tag
Ezt olvastátok már: [link] ?
Hiába, már Nostradamus megmondta, hogy Keletről jön a sárga vihar -
DessertFox
aktív tag
Ha már mindenki appot távolít... Nekem is volna egy kérdésem: a gyári képernyőzárat hogy lehet eltávolítani ? Én a Lockscreen Agendát használom és néha összeakad a gyári lockscreennel. Köszönöm a segítséget.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #11338 üzenetére
Igazad van, de ahhoz hogy menjen a Mariska is, úgy tudom hogy kell az alap PicoTTs. Anno huawei-em volt, ahol egy főzött romban nem volt benne a pico és nem is ment semmilyen módon a beszélő Mariska.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mrskatejoe #11334 üzenetére
A TTS Service és a PicoTTS a beszédmotor, ahhoz kell hogy "beszéljen" a telefon és a navigáció utcaszinten. Ha jól tudom. Lehetőleg ezeket nem kellene eltávolítani.
-
DessertFox
aktív tag
Így munka vége felé feldobtátok a napom ezekkel az egyiptomi alkalmazásokkal!
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Badboys #10843 üzenetére
Tanácsot szeretnék kérni melyik romot érdemes föltenni ami jól működik kevés hiba % al.Nem akarok naponta romot cserélgetni egy stabil jól teljesítő rom kellene amiben minden működik és egy fellelési linket. Köszönöm
Én megjelenése óta a V2-t használom, általános dolgokra: telefonálás elsősorban, netezés, irodai dolgok kezelése, navigáció, nagyon kevés zenehallgatás és filmnézés. Naponta használom a WiFi-t, blútyúkkal szinkronizálok. Eddig semmi gondom nem volt vele, gyors ( 907 MHz-re húzva ) nem akad, nem fagy, 3 naponta töltöm. Jónéhány okostelefont elnyűttem már, de a Skate+V2 combó nagyon a szívemhez nőtt, egyszerűen jó és szeretem. Köszönet a fejlesztőnek ! -
DessertFox
aktív tag
válasz
hangyaqtya #10074 üzenetére
Üdv Minndenkinek!
Kezdő vagyok az androidos témában és pár napja lettem boldog tulajdonosa egy ZTE Sakte készüléknek. Azt szeretném kérdezni, hogy nincs esetleg ehez valami hasonló program mint pl. a nokiákhoz (PC Suite) amit feltelepítek a pc-re és onnan tudok menteni meg minden egyébb funkciót használni? Lehet volt már erről szó de nincs időm ennyi hozzászólást átnézni. Sry. Előre is köszi a választ.
Én is a My Phone Explorer - t használom, mindenre jó.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mrskatejoe #8689 üzenetére
Szép napot.
Esetleg valaki tud olyan boltot ahonnan biztonságosan meg lehet rendelni SD kártyát (olcsón, jó minőségit ? ) Strapa bíró kellene 16GB és legalább class 6 vagy ez felett. Nézegettem 1-2 boltot , de inkább olyan helyről rendelnék ahol korrektek
köszi
Szia, esetleg itt. Nem ismerem őket, da az áraik korrektnek tűnnek.
[link] -
DessertFox
aktív tag
válasz
Ghostdog77 #7036 üzenetére
Üdvözlök mindenkit!
Úgy néz ki holnap után lesz egy Skate a birtokomban.
Az a problémám mint Indiantnak volt? van? . T a telefon én meg V vagyok.Indiant kérdezném sikerült ezt a problémát megoldani?
Nézd meg a topik címét !
-
DessertFox
aktív tag
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok ! Szeretném megkérdezni, hogy a gyári képernyőzárat valahogy ki lehet - e venni a V2-es romból ? Én egy naplót megjelenítőt használok, de néha összeveszik a két lockscreen egymással. Előre is köszi.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #5801 üzenetére
Ha jól emlékszem, kell a gyári recovery is, azt is megtaláltam
-
DessertFox
aktív tag
OFF: csak úgy a korról, Videoton 64K-n tanultam számítástechnikát 4. osztályos gimis koromban. Az első számítógépem 40 MHz-es IBM XT volt, 20 MB wincsivel és 64 kB rammal. Szóval a kor csak állapot.
Más: Zsoca új romja nekem, 2 nap után, nagyon bejött. Személyes tapasztalatok, ha valakit érdekel: 902 MHz-en akadásmentesen megy. Hosszabb úton tesztelve ( kb. 600 km ) a rigo barát gyorsan és stabilan dolgozott rajta, épületekkel minden egyébbel. Külön öröm nekem, hogy a TTS is minden alkalmazásban fut. Az akis idejére kiváncsi vagyok, kivárom a 3 merülési ciklust, mielőtt írok róla. Szóval nekem eddig bejött, köszönöm Kelzsoca ! -
DessertFox
aktív tag
Kelzsoca, köszi a romot. Gyors, stabil és esztétikus. Megérte izgulni a "szülőszoba" előtt.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
kelzsoca #5349 üzenetére
Kelzsoca: Igen, és a visszajelzések azt mutatják, hogy takarékosabban bánik az akkumulátorral a rom, igaz ezért tettem is, illetve a rom sincs telepakolva felesleges szeméttel
Kezd olyan érzésem lenni, mint amikor ( elég régen ) a szülő szoba előtt járkáltam fél éjszaka..
-
DessertFox
aktív tag
válasz
viperabácsi #4638 üzenetére
Sziasztok ! Nekem is Kelzsoca-féle flash megoldás van fennt. Az indavideó alapböngészővel szaggat. Viszont érdekesség: az indexen van egy indavideós film Máté Bence madárfotósról és azt az indexen keresztül szaggatás nélkül lejátsza.
-
DessertFox
aktív tag
off: Köszönöm mindenkinek az eddigi segítségeket. Áldott, békés és boldog Karácsonyt mindenkinek.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok, jó reggelt. Kelzsoca, tegnap érdeklődtem, hogy a romodban megy -e a TTS. A romcsere előtt fontos lenne tudnom. Köszönöm a választ.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Napok óta olvasok az új Zsoca - féle romról, egyre jobban tetszik. Bár én a gyárival is elégedett lenne. Van egy kérdésem: a TTS megy rajta ( navigációhoz nem rossz, ha van ). Köszi a választ.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
atillaahun #2000 üzenetére
Én nem
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #1945 üzenetére
Köszi harmadszor is, most olvasom. Így már tudom ( remélem )
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok ! Új vagyok, minimális androidos ismeretekkel. A kérdésem az lenne, hogy az aktuális ( átparticionált ) romról hogy tudok biztonsági mentész csinálni. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- PR-Telecom
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Óra topik