- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Kicsit ideges voltam mikor írtam.
A gps gyengeségén kívül igazából nincs más bajom vele. Ez egyébként készülékfüggő is, vannak akik itt a fórumon is írták, hogy nekik rendben van. A roamingolás beállítás kérdése. Mikor Romániában voltam akkor automatikus beállításon volt, de ott nem kellett hívni senkit, így nem is jött elő a hiba.
-
Victoryus
addikt
Van pár idegesítő hibája. A gps az nem az igazi. pl Épületek között tegnap csak 3 műholdat talált Zágrábban. Nyílt részen meg 10mp alatt talált normális jelet. A Blade ehhez képest százszor jobb volt. A roaminggal is meggyűlt a bajom. Kiválasztottam az egyik szolgáltatót manuálisan, mert elvileg az olcsóbb. Sms-t meg hívást fogadott is, bár ez utóbbit nem mindig! De mikor hívni akartam csak két opciót dobott fel: helyi sim/barangoló sim. Helyi nem volt, barangolót választva viszont azonnal ki is lépett a hívásból. A másik opcióval is egyébként. A beállításokban/sim kezelés/barangolás/barangolási emlékeztetőt ki kell kapcsolni! Utána már végre tudtam hívni is róla! Elég kellemetlen, ha az embernek sürgősen kéne telefonálni, és csak szív vele!
Szerencsére nem volt vészhelyzet.
Az akku jól bírja, fm rádió/mp3 lejátszással sem merült le egy nap alatt. Ezt a gps javító trükköt lehet kipróbálom, mert nagyon nem vagyok elégedett a teljesítményével! Eltéved az ember, ez a szar meg nem talál jelet...Majdnem földhöz vágtam.
-
-
vegyszer
addikt
Óhatatlanul ez jutott eszembe: (bocsánat az offért)
Egy évtizeddel ezelőtt a Monika Lewinsky esete kapcsán ment egy közvélemény kutatás az USA béli nők között:
"Ön létesítene-e szexuális kapcsolatot Bill Clintonnal?"
A nők 15%-a az válaszolta: Soha.
A nők 25%-a az válaszolta: Talán.
A nők maradéka az válaszolta: Még egyszer? Kizárt! -
Azóta annyi minen változott, főleg az ár, hogy az akkor kifizetett 200 $-t most másra költeném.
Ha viszont arra gondolok, hogy 2mag 1GB ram, jó rom, és 120$, akkor azt mondom, hogy nekem megérné most is.
Ennyi pénzből ennél jobb telefon nem nagyon akad.
Főleg, ha azt nézed, hogy egy Blade III függően, 1 kártyásan sokkal gyengébb hw-rel majd' 35kHUF.Nekem bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest