- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
biowizards
tag
válasz
maggi1886076 #20958 üzenetére
Köszönöm szépen az infót.Végül is nem lett penge a dologból,mert belefutottam egy jó ajánlatba és kikötöttem a SGM-nél.
Azért még nem lefutott a részemről a penge vásárlása csak kicsit csúszik -
biowizards
tag
Üdv!
Jó régen voltam már itt(eladtam a pengém) szeretném tudni,hogy tényleg van már ICS Blade-re.Tervezem,hogy veszek megint,de előbb szeretném tudni,hogy közel fél év alatt mennyit fejlődött a Blade
Köszönöm.
-
biowizards
tag
Szerkesztési idő lejárt.
Probléma megoldva.Elnézést a zavarásért
Kellemes hétvégét,pengések -
-
biowizards
tag
Üdv.
Tud valaki olyan naptárat a telóra ami kijelzi a névnapot is??Köszönöm.
-
biowizards
tag
Üdv.
Az tapasztalta már valaki Ice Armor 2 Reborn-ban,hogy töltőn hagyva éjszakára,reggel "elfelejt" ébreszteni?
Lehet,hogy ez csak nálam hiba? -
biowizards
tag
Nos.Feltettem én is a IceArmor II. - ReBoRn-t.Nagyon jó idáig.Semmi probléma vele.Remélhetőleg ez is bejön,mint a keresztapa
Köszönöm az alkotóknak,hogy létrehozták és közzétették eme kincset
Köszönet a munkátokért apeelme&kelzsoca
-
biowizards
tag
Üdv.
Szeretném letölteni a Ice Armor II - ReBoRn-t,de nem tudom.Hibát ír ki a hungariandroid-on.
Tudtok valamit,hogy mikor lehet letölteni leghamarabb?Köszönöm.
-
biowizards
tag
Nos.Kicsit utánna néztem,hogy lehet a Blade videó felbontását növelni.
[Itt]megtalálható a leírás,de én sajna nem tudom mit kéne telepítenem,hogy szerkeszteni tudjam az xml fájlt.Értem,hogy adb módban kell,na de melyik progival kell adb módba lépni vagy mi van??
Kis help kéne magyarul.Köszönöm.
-
biowizards
tag
[Erre]tud valaki valami választ adni?
Köszönöm. -
biowizards
tag
Üdv.
Leszedtem a marketről az LG Camera appot,de az istenért sem akar 800x480-as felbontásban videót rögzíteni.Néztem már pár helyen(youtube),hogy rögzít ezzel az appal 800x480-ban.
Nekem ha elindítom akkor megfagy a ké és közben számolja az időt,ha viszont még 1x rányomok a felvételre akkor megy a kép rendesen és számol is,viszont leállítani nem tudom,mert akkor megint előröl kezdi a felvételt amit utána megnézni sem lehet.Kell valami még hogy használhassam az appot 800x480-as videórögzítéssel??
CM7 The Godfather Rom van a telón.
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
biowizards
tag
Üdv.
Olvastam,hogy lehet a hangerőt növelni a Blade-en.Kipróbáltam [Ezen]leírás alapján.
Sajnos flasheléskor leáll hibával,hogy nincs aláírva.Engedélyeztem és utána újból telepítettem,de akkor is kiírta,hogy aborted.
Ha valaki tudja akkor írja már meg,hogy melyik fájlt kell letöltenem,mert lehet nem jót töltöttem le?CM7:Godfather rom van a telón.
Köszönöm előre is.
Ui:Még valami.Azt szeretném kérdezni,hogy a fentebb említett rom-ból mivel lehetne törölni a launchert?Nekem nem tetszik és hiába állítom át másikra az alapértelmezést,van,hogy visszateszi az adw-t.
-
biowizards
tag
válasz
kelzsoca #11712 üzenetére
Köszönöm szépen.
Ezek közül feltettem már majdnem az összeset.Sőt...az összeset feltettem.Ha kikapcsolt állapotban dugom rá a telót akkor ismeretlen eszköznek írja,de ha beakarom tallózni a driver fájlokat akkor azt írja,hogy a legújabb verzió van telepítve.Írtam már előbb is mint 13 perce,de sztem senki nem olvasta.
(#11713) robit1973:
Már megtettem.Köszönöm.Ez is végleges marad?Tehát nem tűnik el ha újra indítom a mókát.
Most már csak azt kérdezném,hogy a root-olást mivel lehetne megoldani?
Köszönöm előre is.Ui:Tudnátok ajánlani Telenoros 2.3-as rom-ot ami szerintetek jó??
-
biowizards
tag
Segítőkész topic.
Köszönöm,hogy ide lehet jönni kis segítségért. -
biowizards
tag
Üdv.
Miért van az,hogy akár melyik usb driver-t telepítem nem ismeri fel a telót,hogy a recovery-t fel tudjam tenni?
win7 32 bit-et használok.Valaki egy működő drivert tudna adni?
Köszi. -
biowizards
tag
Sziasztok.
Kis segítség kéne.Most vettem a készüléket Telenor 2.2-es verzióval és GEN2-es.Próbáltam már a rootolást és recovery telepítést,de egyik sem sikerült.Pedig átolvastam már majdnem az egész fórumot.
Kérem aki tud használható leírást vagy olyan módszert ahol nem kell használni a cmd parancssort(ahhoz én hülye vagyok)az írja meg nekem priviben,hogy mit csináljak mielőtt még építő ipari elemet csinálok a telóból.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Futás, futópályák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest