- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
szobipeti199
tag
válasz
joiner007 #27198 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, főleg neked! Sikerült felrakni az Ice Armor 2őt. Működik szépen.
Még egy kérdésem lenne. Olvastam ma valahol, csak már nem emlékszem hogy hol annyi helyen olvastam, hogy van valami progi amivel az adatkapcsolatot lehet ki be kapcsolni. Mi annak a neve?
-
szobipeti199
tag
válasz
szobipeti199 #27176 üzenetére
Hiába olvasgatom, nem jövök rá magamtól, légyszi valaki segítsen. A helyzet a következő. Van a gen2es Blade Sweet Dreams rommal. CWM recovery van rajta, de nem tudom milyen. Sd kártya cserélve van. Az Ice Armort szeretném felrakni rá. Recoveryt frissítenem kell, vagy csak az [itt] leírtak szerint belépek recoverybe, formatálom amit kell és telepítek? Illetve hogy cserélve lett az sd kártya partíciókat állítanom kell e majd, hogy tudjak a kártyára telepíteni, vagy elég csak a romot felrakni?
Előre is Köszi a segítséget! -
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Gen 2es a készülék, de belső tárhelynek csak 213 foglalt, 53 mb pedig szabad. Nem 440 körül kéne lennie összesen?
Illetve gen2 és 3 között mi a különbség? 1 és 2 között volt az hogy kevesebb memóriát ismert fel igaz? Nemtudom most miért ismer fel csak ennyit, én régebben "feloldottam". -
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Már több mint egy éve raktam a telóra romot, talás sweet dreams félét. Azóta nemis foglalkoztam a témával, de most újra frissíteni szeretném, csak 1 év lemaradásban vagyok...Milyen romot ajánlanátok most a telóra? Illetve van valami "naprakész" telepítési infó linkek stb, vagy első hsz még mindig?
Illetve olyan problémám van, hogy sim és sd kártya csere lett a telefonba. Mostmár csak 256 mb romot lát. Egy újratelepítéssel megoldódik ez? -
szobipeti199
tag
class4-es és 6-os memkari között jelentős sebességkülönbség fedezhető fel, vagy teljesen mind1? És class10essel sokkal gyorsabban hasítana a teló?
-
szobipeti199
tag
Mégiscsak létszükséglet...mert sajnos csak 2 gigás kártyám van, és a filmek nagyrésze 1,4 giga..nem fér rá a kártyámra. Valami olyan formátumot tudnátok mondani amit lejátszik a teló, és kevesebb helyet is foglal?
-
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Filmet milyen formátumban tud jól lejátszani a teló, illetve milyen programot ajánlotok a konvertáláshoz? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Napelem
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest