- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Üdv!
A problémám az lenne, hogy szerettem volna rárakni a Blade az ICS ClodFusion-t, amihez egy nagyobb partíciót kellett csinálni TPT helperrel.Ráraktam egy olyat, hogy 136 Mb system, 37 cache és 267 data.Power+hangerő fel+menu gomb nyomva tartásával meg is csinálta.Namost wipe-oltam a cache-t, dalvik cache-t, factory reset is megvolt, majd rámentem, hogy install zip from sd-card.Kiválasztottam a coldfusion-t, majd dobott egy ilyen szép üzenetet:
installing update:assert failed: getprop ("ro.product.device") == "blade" II getprop(ro.bE:unknown command [uild.product")]
E:error in /sdcard/update-cm9-9-20120515-snapshot-blade-coldfusionX-tilal6991-signed.zip (status 7)
installation aborted.
Ok, mondom akkor ez f*s.Csináltam 2 hete kb. 2 darab backupot.Mondom akkor restore-olok egyet.Rámegyek, hogy restore, aszondja nincs .img file.Másikat is megpróbáltam, ugyanez.Akkor mondom megpróbálom csatlakoztatni a géphez.Recovery: advanced-->mount USB Storage.Hibaüzenet...Már lendült a kezem a fal felé, telefonnal a markomban, mikor eszembe jutott, hogy megpróbálom DFU módban.Akksi ki, hangerő le+fel+power gomb megnyom.A windows nem ismerte fel
Mit csináljak vele?
Ha az SD kártyát átrakom egy másik készülékbe (nokia 5130), majd azon keresztül felmásolok egy cm 7-et, ami eddig is ment, majd vissza az én telómba, utána install zip from sd card-dal jó lesz szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest