- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Üdv!
A problémám az lenne, hogy szerettem volna rárakni a Blade az ICS ClodFusion-t, amihez egy nagyobb partíciót kellett csinálni TPT helperrel.Ráraktam egy olyat, hogy 136 Mb system, 37 cache és 267 data.Power+hangerő fel+menu gomb nyomva tartásával meg is csinálta.Namost wipe-oltam a cache-t, dalvik cache-t, factory reset is megvolt, majd rámentem, hogy install zip from sd-card.Kiválasztottam a coldfusion-t, majd dobott egy ilyen szép üzenetet:
installing update:assert failed: getprop ("ro.product.device") == "blade" II getprop(ro.bE:unknown command [uild.product")]
E:error in /sdcard/update-cm9-9-20120515-snapshot-blade-coldfusionX-tilal6991-signed.zip (status 7)
installation aborted.
Ok, mondom akkor ez f*s.Csináltam 2 hete kb. 2 darab backupot.Mondom akkor restore-olok egyet.Rámegyek, hogy restore, aszondja nincs .img file.Másikat is megpróbáltam, ugyanez.Akkor mondom megpróbálom csatlakoztatni a géphez.Recovery: advanced-->mount USB Storage.Hibaüzenet...Már lendült a kezem a fal felé, telefonnal a markomban, mikor eszembe jutott, hogy megpróbálom DFU módban.Akksi ki, hangerő le+fel+power gomb megnyom.A windows nem ismerte fel
Mit csináljak vele?
Ha az SD kártyát átrakom egy másik készülékbe (nokia 5130), majd azon keresztül felmásolok egy cm 7-et, ami eddig is ment, majd vissza az én telómba, utána install zip from sd card-dal jó lesz szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged