- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
tivcike #12058 üzenetére
Kedves cimbora!
Olvass már vissza kérlek egy pár hozzászólást, mert vmit nagyon benéztél.
Én egy percig sem bántottam Őket! Folyamatosan azt hangsúlyoztam, hogy tök jó romot hoztak össze - egyetlen apró bibivel...nagyon gyorsan merült az akksi.
De sosem bántottam Őket. Amúgy pedig igazad van, egy rom sem lesz tökéletes, és van sok a forgalomban, lehet választani, másikat feltenni. Éppen ezt tettem én is.
Talán meg kellene tanulnod az irományok értelmezését.szerk.: (#12060) TRob1: pontosan erről van szó. nem az a normális megoldás, hogy mindenki homokba dugja a fejét és kussol, mert inkább vissza teszi egy korábban jól bevált romról készített backup-ját. Az, ha vki elmondja - és nem lehurrogja -, hogy ez és ez nem működik rendesen, azzal elvileg éppen a munkájukat segíti. Legközelebbi romnál már talán nem lesz benne. De ha senki nem szól, akkor legközelebb is benne lesz ugyan az a hiba, ami miatt esetleg most vissza cseréled a romot, mert az kényelmesebb megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 8/128Gb
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest