- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
Keeperv85 #28323 üzenetére
Amúgy feltettem most gyors egymás után egy újabb 2.3.7 nightly-t, majd CM10-et és sajnos utóbbinál nem talált GPS jelet!? Betett vhova Romániába, míg a nightly azonnal a jó helyre dobott!
Így fent hagytam az utóbbit, mert az ember akié lesz a teló, használni akarja majd a navigációt.
Köszönöm a segítségeket.(#28324) szezso15: még mindig hegesztgetsz romokat!?
-
jano_77
nagyúr
hello ziyan!
Ehhez a ROM-odhoz kell feltenni gapps-ot vagy van benne?Megtaláltam a csomagban
Ha kell, akkor hol találok hozzá valót?
Fogalmam sincs már, hogy mekkora a system és data partícióm, ez mekkorára fér el?
Nagyon régen mókoltam a telefont, most 2.3.7 verzió van fent.Köszi
(#28314) Keeperv85: jól látod tényleg baromi régóta nem követtem a fórumot, mert volt egy jól bevált, működő rom a telón.......viszont most úgy tűnik gazdát cserél és szeretném újra rakni a telefont, hogy az én dolgaim eltűnjenek és akkor gondoltam már egy újabbat teszek fel rá, hátha gyorsabb, jobb mint a régi 2.3.7 verzió!?
-
jano_77
nagyúr
Halihó....olvassa még vki ezt a fórumot?
Ájgo-ban tudna vki segíteni nekem?
Köszi előre is. -
jano_77
nagyúr
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre felé, kérlek Titeket nézzétek el nekem, hogy nem vagyok képben.
Egyik ismerősömnek adom a telefonomat és szeretném előtte újra rakni a Blade-met, hogy szűz, tiszta rom legyen Neki rajta, hogy aztán azt tegyen vele, amit csak szeretne.
Az érdekelne, hogy milyen romot érdemes most feltenni, ami a legújabb, de egyben legstabilabb is, jól működik?!?Nagyon köszönöm a gyors válaszokat, segítséget!
ui.: esetleg privátban még a feltétellel kapcsolatos help-et is szívesen fogadok, mert nagyon régen tettem magamnak is fel romot.
-
jano_77
nagyúr
Utóbbi időben sajnos a telóm nem hajlandó csatlakozni a kékfogas autórádiómhoz, pedig párosítva vannak. Illetve ha csatlakozik is, akkor 1 percen belül el is dobja.
Tudna esetleg erre vki megoldást vagy hogy mi lehet a nyűgje?!?Köszönöm
-
jano_77
nagyúr
válasz
pinnacle #22855 üzenetére
nem hiányzik egyik sem csak van olyan, ami egy másik alatt, másik menüben lesz.
pl Choose zip from sdcard az install zip from sdcard menüben lesz majd.ROM-ról a nagyokat kérdezd, mert én régen jártam erre. azt hallottam, hogy van már stabil CM9, illetve használgatják már a CM10-et is. Nekem még egy régi CM7 Nightly van fent.
Esetleg senki nem tapasztalt olyat, hogy a Bluetooth-t csak úgy eldobja, nem kapcsolódik?!?
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Tudom, hogy már van CM9, sőt CM10 is és valszeg mindenki ezzel foglalkozik már, de én még a CM7-20120420-Nightly blade romot használom.
Eddig nagy megelégedéssel.
Utóbbi napokban - kb 4-5 napja - viszont azt produkálja a teló, hogy nem csatlakozik a kocsi rádiójához, amit eddig gond nélkül megtett. Ha direktbe csatlakoztatom, akkor kb fél perc után dobja a kapcsolatot.
Mi lehet a gond, tapasztalt már hasonlót vki? Mit nézzek meg, mit próbáljak ki?
Semmit nem változtattam a romon, annyi történt, hogy csináltam egy backup-ot.Köszi előre is a segítő szándékú emberek tanácsait.
-
jano_77
nagyúr
Üdv. Mindenkinek.
Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg megoldható-e vmilyen trükkel, hogy androidos telón is lehessen használni a SkyDrive-ot? Alapból csak winfos és szifon a támogatott.
Okosabbak, ügyesebbek esetleg hátha kitaláltak már vmit -
jano_77
nagyúr
válasz
kelzsoca #17667 üzenetére
Szia Zsoca.
Apeelme-ről nem tudsz vmit, hogy merre van? Nagyon eltűnt?
Küldtem Neki email-t is, de arra sem reagált semmit.
Esetleg Te is tudnál nekem segíteni ötlettel:
annyi lenne, hogy az IA2R romban található szótár - balra dőlő ékezetekkel és felajánlott szavakkal -, hogyan lehetne másik CM7 romba átrakni, mert az nagyon bejött és jól működött?Köszönöm előre is
Janó -
jano_77
nagyúr
Keeperve: ebben esetleg tudnál segíteni? Apeelme sajnos nem reagál
-
jano_77
nagyúr
válasz
barnam_ #17348 üzenetére
Ebbe a romba bele lehet vhogy építeni - update.zip formájában -, azt a magyar billentyűzetet illetve szöveg felajánlást, ami Apeelme IA2R romjában található? Az nagyon-nagyon jól működő és hasznos megoldás. /balra dőlő ékezetek/
Szerk.: illetve hogyan tudom a Go Contacts Ex-et újra magyarrá varázsolni, mert most raktam fel egy új romot ill. TB-al az appokat. Fel is ment rendesen minden, de mikor a Go Contacts-ot akartam frissíteni, azt nyafogta a Google Play, hogy nem megfelelően van aláírva a csomag távolítsam el a régit. Megtettem, feltettem újra a legfrissebbet, de nincs benne a magyar nyelv!?
-
jano_77
nagyúr
Segítene vki?
A Reco-ban készített backupok, hol, milyen mappában találhatóak a telefonon?
Gondoltam törlök a régiekből, hogy ne foglaljanak helyet. Bár nem tudom mekkora ez a hely
Köszi -
jano_77
nagyúr
válasz
apeelme #17014 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat.
Nekem picivel tovább bírja mint 1 nap, de estére mindig felteszem inkább töltőre.
Akkor az Update-t feltolom rá, a kernelt pedig még meggondolom.
Lehet csinálok egy backup-ot majd a jelenlegiről (update-elve) és felteszem mégis a TomG féle kernelt kipróbálni.Még1x
-
jano_77
nagyúr
Azt hol tudom megnézni, hogy a telómon melyik IA2Reborn verzió van fent?
Most olvastam, hogy február 26-án volt egy update. De azt nem tudom, hogy amit én feltettem már tartalmazza-e vagy még nem?
Ami nekem most fent van, annak a Kernel verziója:
2.6.35.7-perf+ apeelme@apeelme.itx #2 -
jano_77
nagyúr
Sziasztok.
Régen jártam erre, nem is tudok vissza olvasni mindent, így azt sem tudom, hogy az IA2 óta Kelzsoca és Appelme készített-e vmi újabb romot a pengére?
Van vmi újabb romotok fiúk?Köszi
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok.
Régen jártam erre nagyon, nem is tudok ennyit vissza olvasni.
Igazából annyi lenne a gondom, hogy kaptam képet MMS-ben és vmiért nem akarja lementeni az SD-re. Azt írja, hogy sikertelen volt a mentés.
Mi lehet a probléma? Ha vki tudna segíteni, nagyon megköszönném. -
jano_77
nagyúr
Lenne egy kérdésem:
Eddigi romokkal még nem tapasztaltam ilyet, ezért gyanítom, hogy a rom future-re lehet.
Szal az Appdrawer-ben néhány app ikonjánál megjelent egyik nap egy zöld ki nyilacska az ikon jobb felső sarkában. Ez mit jelent, mi lehet?
Marketben nem írta, hogy frissítések lennének ezekhez a progikhoz. -
jano_77
nagyúr
válasz
Deeday #12615 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz és én is egy nagy dicséretet szeretnék megosztani a készítőkkel - Apeelme, Kelzsoca -, mert tényleg nagyon korrekt, szép és gyors ROM-ot raktak össze sokunk nagy-nagy örömére. GPS tökéletes, wifi is úgy működik, ahogy kell - bár asszem én átváltok a SOHA beállításról, mert így jobban fogyaszt - egyszóval nagyon jó kis ROM lett belőle.
THX!
-
jano_77
nagyúr
Erről tud vki bővebbet? Próbálta már vki?
Mit csinálhattam rosszul, ugyanis nekem "csak" 5,0GB helyet ír és nem 50GB?!? -
jano_77
nagyúr
válasz
vargalex #12112 üzenetére
Nekem arra tudsz - vagy esetleg bárki - választ adni, hogy nálam is be van állítva, hogy Csak 2G hálózat engedélyezett, ennek ellenére a 3G Wathcdog ikonja - ha nincs wifi kapcsolat - kint van az értesítési sávon, holott az van beállítva neki, hogy csak ha a 3G aktív?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
tivcike #12058 üzenetére
Kedves cimbora!
Olvass már vissza kérlek egy pár hozzászólást, mert vmit nagyon benéztél.
Én egy percig sem bántottam Őket! Folyamatosan azt hangsúlyoztam, hogy tök jó romot hoztak össze - egyetlen apró bibivel...nagyon gyorsan merült az akksi.
De sosem bántottam Őket. Amúgy pedig igazad van, egy rom sem lesz tökéletes, és van sok a forgalomban, lehet választani, másikat feltenni. Éppen ezt tettem én is.
Talán meg kellene tanulnod az irományok értelmezését.szerk.: (#12060) TRob1: pontosan erről van szó. nem az a normális megoldás, hogy mindenki homokba dugja a fejét és kussol, mert inkább vissza teszi egy korábban jól bevált romról készített backup-ját. Az, ha vki elmondja - és nem lehurrogja -, hogy ez és ez nem működik rendesen, azzal elvileg éppen a munkájukat segíti. Legközelebbi romnál már talán nem lesz benne. De ha senki nem szól, akkor legközelebb is benne lesz ugyan az a hiba, ami miatt esetleg most vissza cseréled a romot, mert az kényelmesebb megoldás!
-
jano_77
nagyúr
válasz
kelzsoca #12051 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Teljesen világos volt és érthető is.
Noha én úgy gondolom, hogy az első típushoz tartozom - nem lehúztam a romotokat, SŐT kihangsúlyoztam, hogy nagyon tetszik -, de elhiszem, hogy van a másik típus.
Nem tudom, hogy itt a fórumozó és romjaitokat oly nagy szeretettel használó társadalom mennyire díjazta bármikor is a munkátokat, de Te jól tudod, hogy azért én nem csak szóban szoktam hálálkodni. Persze új telefont nem a hálálkodásomból vesztek ez is igaz. De úgy gondolom, hogy ha mindenki aki használja a romjaitokat, csak annyit adott volna, mint én, akkor már valszeg nem ezzel a telefonnal foglalkoznátok. Max megszállottságból.Tévedek?
Még1x kihangsúlyoznám - utoljára -, hogy nagyon is tetszett az IA2 rom animációi, magyarítása, gyorsasága, billentyűzet (balra dőlő ékezetek).Végül pedig újra csak sajnálom, hogy a többi felhasználó, akiknél szintén gond volt az akksi merüléssel - hozzám hasonlóan -, nem voltak hajlandóak venni a fáradtságot, hogy segítsék a munkátokat az esetleges hiba feltárásában. Ez mindannyiunk érdeke lett volna/lenne.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kelzsoca #12044 üzenetére
Ok ebben igazad van. Azt nem tudom sajnos a többiek miért nem küldték el a Logflie.txt -t.
De mondjuk arról, hogy mikor programokkal futtattam és azt küldtem el, arról nem nyilatkoztatok, hogy mi lehetett a gond? Pedig én komolyan kiváncsi lennék, hogy melyik app lehet akkor a ludas, ha egyáltalán tényleg az.
Na mind1.....nem kesergek többet erről. Majd megnézem a ReBoRn változatot.
Ha az sem válik be, akkor marad a jelenlegi. -
jano_77
nagyúr
válasz
kelzsoca #12039 üzenetére
Szomorú, hogy így álltok a dologhoz.
Kizártnak tartom, hogy annyi embernél legyen User Error, akik jelezték, hogy hasonló gondjuk van az IA2-vel, mint nekem.
Vagy akkor mivel magyarázod azt NagyMester, hogy akkor a másik rom, ugyan azokkal az appokkal és beállítással, miért bírja dupla annyi ideig? Minimum!
Ha megválaszolod ígérem, soha többet nem teszek említést a dologról!
De választ sosem adtatok, csak kitérő magyarázkodást. -
jano_77
nagyúr
A wifi kezelés javítva lesz benne?
Mármint, hogy a wifi ne szívja az akksit. Mert igaz, hogy 3nap volt programok nélkül a futás teljesítménye, de amint feltettem rá az appokat, rögtön max 1 napra apadt.
Mostani romon ugyan azok az appok vannak és elmegy 2-2,5 napot.Viszont a changelog alapján nagyon jó dolgok lesznek benne. Jó lenne, ha a wifi-akksi dolog is jól működne!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
kelzsoca #11498 üzenetére
Jó reggelt.
Teljesen igaz, hogy 3 napig bírta az akksim szűz IA2 rommal.
Azt azonban elfelejtetted elmondani Zsoca, hogy 1,5 napig nem volt se wifi, se mobilnet, se telefonálás, tulajdonképpen semmi. Mobilnet egyáltalán nem volt bekapcsolva. Nem volt fent egyetlen app sem és tényleg alig használtam, még telefonálásra sem.Abban pedig igaza van Trob1-nek, hogy korábbi romokon is ugyan azok az appok voltak beállítva többünknél - nálam is -, minden beállítás ugyan az, mint korábban és ott nem merült ennyire. Vajon ennek mi lehet az oka?
-
jano_77
nagyúr
Apeelme: írtam egy mailt neked. Megnézem újra rakott rommal. ezzel kapcsolatosan írtam.
-
jano_77
nagyúr
válasz
apeelme #11310 üzenetére
Szia Apeelme
Sajnos csak most tudtam megnézni a fórumot, mert egész nap disznóvágáson voltam.
Hogy érted azt, hogy nem szűz ROMon teszteltem?
Feltettem a romot, majd az Update-t, aztán feltelepítettem a progikat, mikor mondtátok, hogy szedjem le őket, majd futtassak le egy logcat-et. Ekkor uninstalláltam az összes progit és lefuttattam a Terminal Emulatorban a logcat parancsot, amit mondtatok.
Nem így, ezt kellett volna?
És mit láttál még a lofile-ban? Tudsz vmit mondani róla? Akár privátban is, hogy ne terheljük itt a fórumot.Köszi szépen amúgy, hogy ránéztél.
Most nem tudok maradni, mert hulla vagyok, de holnap du. leszek és elolvasom. -
jano_77
nagyúr
Apeelme!
Elküldtem mailben a logfile.txt -t.
Köszi, hogy ránéztek.szerk.: .flac tipusú filet be lehet állítani csengőhangnak? megbírkózik vele a Blade?
-
jano_77
nagyúr
válasz
apeelme #11253 üzenetére
Ez sajnos teljességgel elképzelhető, mint írtam nem ismerem ezt a programot, azt sem tudom mire való.
Én ezt követtem el:
su ENTER
logcat ENTER
és futott a kék háttérben a sok szám és betűszerk1.: asszem tudom mit qrtam el
kell a logcat utáni rész is, amire én azt hittem, hogy azt azért írtad le, hogy ott találom megszerk2.: na most beírtam ezt
su ENTER
logcat > /sdcard/logfile.txt ENTER
és most nem csinál semmit, csak áll a sor elején a kurzor.
most jó lesz így? -
jano_77
nagyúr
válasz
kelzsoca #11249 üzenetére
Kelzsoca és Apeelme: remélem ahhoz, hogy ezt lássam, minimum Root Explorer szükségeltetik, amit kb 1,5-2 órával ezelőtt letöröltettetek velem?!?
Mert hogy a Fáljkezelőben nincs ilyen az SD gyökerébenNem kellett volna írnod, nem merült fel bennem, hogy bármit felhasználnátok.
szerk.: szerintem én vmit elba**tam!
Root Explorer sem lát ilyen file-t.
Pedig futottak a kék háttérben a számok és betűkMit csesztem el?
-
jano_77
nagyúr
Hol találom meg a Logcat file-t, mert ahol Instang írta - SD Card/ - nincs!?
Elküldeném akkor Apeelmének, ha hajlandó foglalkozni vele persze!?szerk.: (#11243) kelzsoca: most állítottam le. mit keressek és hol illetve hová küldjem?
szerk2.: (#11245) sto1911: milyen file nevet keressek?
-
jano_77
nagyúr
Fut a Logcat.
Meddig hagyjam futni, mennyi adatra lenne szükség?
Ez tud futni a háttérben vagy a kék hátteret kell néznem most míg le nem állítom!? -
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
Nos...elfogyasztottam az ebédet és jelentem még mindig 89%-on van az akksi!
De biztos én csinálok rosszul vmit!
Jaaaa....és én is csak Gmail-t használok - sima zárolva van - és automatikus szinkron van beállítva. -
jano_77
nagyúr
11:52 - 89%, kikapcsoltam a wifit. (és a mobilnetet is, mert ugye nincs app, ami jegyezze, hogy mennyit fogyaszt
)
szerk.: Érdekes módon az előző rom-mal - aláírásomban még látható - nem volt ilyen jellegű probléma. De valószínűleg a hw-ban keresendő a hiba. Az nem lehet, hogy esetleg a rom-ban, ami még egyszer hangsúlyoznám egyébként NAGYON FASZÁRA sikerült, nem sikerült a wifi kezelést jól beállítani?!?
-
jano_77
nagyúr
Akksi 100%-on, lehúzva töltőről!
Teszt indul.Wifi bekapcsolva, 2G, Bluetooth Be, Szinkron Be
szerk.: (#11204) apeelme: a Te update.zip-ed, a téma frissítése. Kiegészítő/javító patch-ek alatt található
-
jano_77
nagyúr
Sajnos elfogyott a szerk időm.
Update.ZIP-el vagy anélkül kellene megnézni a ROM-ot?
Mit tekintünk teljesen szűz romnak? Az a részét képezheti ebben a tekintetben vagy lehet, hogy esetleg az a ludas?!szerk.: töltéskor a lednek nem csak akkor kellene pirosról zöldre váltania, mikor 100%-ra töltötte az akksit?
Mert már 92%-nál zölden világít.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Nono76 #11194 üzenetére
Én rajta vagyok a dolgon....appok már törölve, épp most töltöm fel újra 100%-ra és nézem, hogy mit reagál. Amúgy én is a wifi-re gyanakszom, mert éjjel - kikapcsolt wifivel, rep. módban - nekem sem merült szinte semmit.
(#11196) TRob1: attól tartok voltak eddig is, csak - mint Te vagy én is -, nem szóltak, mert azt gondolták, hogy egyedi esetről van szó és csak náluk nem kerek vmi.
-
jano_77
nagyúr
válasz
sto1911 #11186 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy én tegnap mikor lehúztam töltőről a telót és eltelt az a fél óra, ami alatt 84%-ra csökkent az akksi, még csak fel sem volt ébresztve a telefon.
(#11185) kelzsoca: természetesen nem nagy kérés, majd felébresztem magam másik telóval addig.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kelzsoca #11179 üzenetére
Kelzsoca és (#11178) sto1911: értem én, hogy hülye vagyok, de nehogy már alkalmazások nélkül kelljen használni egy okostelefont
Akkor használhatom tovább a régi Nokiámat is.
Vagy teljen el 1 hét mire minden app-ot felteszek? Eddig sosem volt ilyen gond?
De természetesen megteszem....uninstallálom a progikat.Amúgy én használom a gyári ébresztőt, mindig is használtam.....mindig telefonra ébredek.
Azt hittem ezért van benne ez a funkció -
jano_77
nagyúr
válasz
apeelme #11133 üzenetére
Jó reggelt
Ezt mondjuk nem tudtam....nagyon köszönöm az infót.
Most olvasok vissza, ezért nem tudom, hogy van-e fejlemény a tegnapi akksi merülős témában, de azt már biztosan kizárnám, hogy a MyBackup, TB-vel vissza rakott programok okoznák. Tegnap ugye újra tettem a romot, CSAK Marketről telepítettem app-okat. Este 18:30-kor húztam le a telót a töltőről - 100% - és 19:00-kor már 84%-on volt!
Biztos én rontottam el megint vmit!? -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #11123 üzenetére
Kelzsoca, Apeelme: Korábbi romoknál is előfordult, hogy az értesítési redőnyön, ha túl sok az értesítés - egyszerre több app-ot telepítettem és mondjuk még volt levél értesítés vagy emlékeztető, akkor a Törlés gomb az eltűnik. Ezt Kelzsoca korábbi romjainál már javította.
Meglehetne oldani egy update.zip-el, hogy ez most is felül legyen az értesítések előtt és ne a végén?Nagyon kiürült a fórum!? Mindenki sziesztázik?
...akkor már csak 20 perc van vissza
-
jano_77
nagyúr
No...újra raktam az Ice Armor II-őt és az Update.zip-et.
Beállítgattam minden alapvetőt. App még nincs fent.
Most elkezdem egyesével feltelepíteni őket Marketből. -
jano_77
nagyúr
Csak a Te kedvedért feltoltam gyorsan, de ugyan az a szöveg fogadott a telepítés végén:
Az alkalmazás nincs telepítveszerk.: (#11118) dragon1993: nekem annyi csak, hogy a leggyengébb az erőssége, bárhol is vagyok. Ennél jóval jobb szokott lenni az erőssége a wifinek. De már nem merek mondani semmit.
-
jano_77
nagyúr
Mi van azokkal a programokkal, amiket mondjuk nem a Marketről akarunk feltenni, hanem mondjuk vmelyik fórumozó társunk fordítása? (pl Stefi Go app-jai, vagy AdFree) Utóbbi már a Marketről van és van benne magyar nyelv.
Ezeket is mellőzzük?szerk.: (#11113) TRob1: még nem próbáltam azóta, amit most linkeltél, pedig csak most töltöttem le.
Most már addig nem teszem fel, míg újra nem rakom a romot.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Brekecs #11108 üzenetére
Hogy én is csatlakozzam a dicsérők táborához is - mert alapból nagyon tetszik a rom és szuper gyors lett - nagyon jó lett, és köszönet érte, a billentyűzetnek a beállítása, hogy alapból felajánlja a fordított ékezetes betűkkel a megfelelő szavakat.
szerk.: (#11107) TRob1: amúgy nem sikerült fel tennem a 4.2-es verziót sem. Ugyan azt írta, hogy a program nem lett telepítve. Le is szedtem.
-
jano_77
nagyúr
Pontosan ez volt nekem is fura, amit leírtál, hogy feltöltöttem 100%-ra az akksit - ki írta, hogy Feltöltve -, majd lehúztam töltőről, kikapcsoltam és még újra feltettem töltőre. Mikor ismét jelezte, hogy kész, akkor bekapcsoltam és ahogy Te is mondtad pár másodperc múlva már 94% volt az akksi.
De én sem szóltam, mert gondoltam vmi nálam nem kerek és nem akartam kapni megjegyzést, hogy már vártuk.....még ha smile-val is.
Meg fogom nézni, hogy a különböző appok-ban van-e mentési lehetőség és ha igen, akkor elvégzem a saját mentését, majd felteszem újra a Romot és Marketről telepítem a progikat és a Mentés/Visszaállítás-al teszem vissza a mentett adatokat.Ez így elvileg jó kell, hogy legyen....ugye!? Utána majd nyilatkozom.
szerk.: első lépésként meg tudnátok mondani, hogy a 3G Watchdog adatait, hogyan tudom lementeni? Mert a programon belül nincs mentési lehetőség, MyBackupot, TB-t ne használjunk!? Írjam fel kézzel papírra az éppen aktuális adatokat?
-
jano_77
nagyúr
válasz
kelzsoca #11089 üzenetére
Némi "élcet" vélek felfedezni a szavaidban, de nem tudom, hogy miért is?
Úgy gondolom, hogy azért nem zargatlak itt benneteket olyan sokszor, hogy azokkal kezelj egy kalap alatt, akik nap mint nap és egy nap többször is felteszik, talán egymás után többször is a kérdéseiket!Amúgy hogy a kérdésedre is válaszoljak: én használtam mentést visszaállító app-ot a programok vissza rakásához.
Tudom, hogy hozzátok képest hülye vagyok az androidhoz és a programozáshoz is, de szívesen meghallgatnám - illetve olvasnám -, hogy miért okozna ekkora merülést egy vissza helyezett/mentett app, a Marketről telepített verzióhoz képest? -
jano_77
nagyúr
Előző szólásom végén a szerkesztés (#11074) kelzsoca-nak szólt. Vmit elcsesztem a smile-val.
-
jano_77
nagyúr
Látom, hogy többeknek van gondja az akksi merüléssel az új Ice Armor II-es rom esetében.
Azt gondoltam, hogy nekem szarakszik megint vmiért, de akkor ezek szerint nem.
Sajnos nekem is az van, hogy ugyan azok az appok és beállítások vannak, mint korábban más romoknál, de ez vmiért baromira gyorsan merül. Wifi is ugyan úgy van beállítva mint eddig, mégis mintha állandó üzemben lenne és szívja az akksit rendesen.Az én appjaim:
3G Watchdog - folyamatos működés /korábban is futott/
AdFree - folyamatos működés /szintén/
AndiCar - időnként használva /állandó app/
Android Sync Manager - időnként használva
AppMonster - 1x1
AppStore
BankDroid START - még nem volt használva csak telepítve
Best Apps
Blackmart Alpha
Bocce HD - ritkán
Documents To Go Pro - ritkán
Dolphin Browser Mini - időnként
DroidWall - folyamatos
Dropbox - időnként
Fancy Widgets - folyamatos
Go Contacts, Dialer, Launcher Ex, Locker - ebből a Locker kivételével mind folyamatos
KeepScreen - folyamatos
Legfényesebb Zseblámpa - 1x megnyitva
MovoPlayer - telepítve, még megnyitva nem volt
Mozi24 - ritkán
MyBackup Root - 1x1
Névnap - folyamatos widgetként
Névnapp - mint előző
OfficeSuite Pro - 1x1
Quadrant Standard - 2x
Root Explorer - időnként
screenshot - ritkán
SMS Backup&Restore - 1x1
SystemPanel - ritkán
Timeriffic - folyamatos
Wifi analizáló - 1x megnyitva
Pocket - ritkánEzek vannak fent a telón.
Minden beállítás úgy van mint előző romnál is.
Tegnap 17 körül töltöttem fel az akksit 100%-ra, reggel már csak 60% körüli volt, most pedig már csak 34%.Jó lenne megtudni, hogy mi lehet a gond.
szerk.:
azt számításba veszitek, hogy ebben az 1000 letöltésben azért benne van az jócskán, hogy egy vki többször is letölti?
-
jano_77
nagyúr
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy a Zárolt alkalmazások - nem tudom most hirtelen melyik Beállítási menüben -, ha be van pipálva, akkor annak nem úgy kellene működnie, hogy az App Browser-ben ezek az app-ok nem jelennek meg?!?
Mert én pont ezt szeretném elérni. Szeretném eltüntetni a gyári e-mail progit, hírek és ..., go csevegő, gobolt, gowidget, stb.szerk.: (#11014) apeelme: vagy csak 29s
-
jano_77
nagyúr
Itt a pont Ux1-nél!
Ha kikapcsolom az ébresztést, akkor már megjelenik 1 - azaz egy - esemény, mégpedig a mai napi!szerk.: Nem lehet, hogy max 1 sor áll rendelkezésre a kijelzésre és ha be van állítva ébresztő, akkor az elveszi ezt az 1 sort. És ezért jelez csak 1 eseményt?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
apeelme #10992 üzenetére
Igen, ott van az esemény a holnapi napra: 1db névnap (illetve 2, mert Sára, Márió) és 1db születésnap.
És nem tudom kikre gondolsz, hogy másnak működik, de én itt még csak olyanok véleményét olvastam, akik pontosan ugyan azt jelezték, amit én is, hogy nem működik a kijelzés. -
jano_77
nagyúr
válasz
vargalex #10976 üzenetére
Én akár bepipálom, akár nem az emlékeztetős lehetőséget, nem mutat semmit.
De még csak az épp aktuális névnapot sem
Pedig már minden variációs lehetőséget végig próbálgattam.
Nem lehet, hogy ez egy bug a romban?Apeelme: félre ne érts, nehogy azt gondold, hogy a romodat akarom lehúzni. Szerintem jól sikerült, nagyon gyors rom, ezért ezt használom. De ez nem működik.
szerk.: még úgy sem, hogy direkt csináltam egy reboot-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest