- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Optika01
tag
Sziasztok, megpróbáltam recovery telepítését kelzsoca féle logout bejegyzése alapján, de már az elején elakadtam
Letöltöttem a gépemmel a kijelölt fájlokat, majd felmásoltam a memória kártyára.
A z4root szerintem felment, majd a RomMmanager is, de itt mikor rákattintottam a "Flash ClockworkMod Recovery"-re , kiválasztottam a blad-et, de a következő hibát írta ki: "an error occurred while attemting to run privileged commands"
Tudnátok valamit mondani, hogy mit csinálok rosszul, vagy valami más leírást (bár szerintem ez is lég egyszerűnek tűnt).
Köszönöm. -
Optika01
tag
Sziasztok
Van 1 kéthetes Telenor-os Blade-m. Nem akartam okoskodni rajta, mert úgy gondoltam megvárom, míg kijön a hivatalos frissítés, és egyébként is nagyon tudatlan vagyok a témában, de... Sajnos többször kiírta, hogy töröljek a memóriából mert kevés (gondolom sok mindent telepítettem rá), illetve időnként nagyon lelassul.
Kérdéseim a következők lennének.
- Az 1. hsz alapján csinálhatom, vagy nem új Telenoros készüléknél?
- Gondolom, ha memória kártyára telepíteném az alkalmazásokat azzal megoldódna memória gond, de ez csak új ROM-al lehetséges, vagy anélkül is meg tudom oldani Telenoros készüléken?
- A recovery telepítés mehet az új Telenor-os készülékekre, vagy már azzal is meghal a kijelző?
- Ha recovery-t sikerül felrakni, és csinálok mentést, onnan visszatudom állítani az eredeti állapotot (ha meghalna a kijelzők ismét működne)?
- Garancia már a recovery telepítéssel ugrik?
Előre is köszönöm, és bocs, ha nagyon buta kérdéseket írtam.
üdv: -
Optika01
tag
Sziasztok
Nagyon "kopasz" vagyok még Androidos témában, így előre is bocsi.
2 napj vettem meg a "kicsikét",de előtte már hetekkel előtte olvasgattam a fórumokat. Kérdésem a következő: GPS progit akartam rá feltenni, amit egy alternatív oldalról töltöttem le sz. gépen (AURA), mert kapásból kiírta, hogy nem tölthető le. Utána rá raktam a memória kártyára és a market-ről leszedett ES File Explorer-el akartam megnyitni, de közölte, hogy csak a market-ről származó alkalmazások telepíthetők. Tudtok valami megoldást?
Előre is köszi.
Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest