- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
nggabi
félisten
válasz
FET-MEN #23480 üzenetére
azé pléden érdekes ám. app draverben ha balra húzom sima, ha visszafelé megyek laggol... ilyet se láttam még
zsóti: viszont (figyeljé) teccik az adatok mentése cucc a telóban
egyedül a wifi beállítások meg a widgetek ugrottak, minden mást vissza tudtam állítani. főleg h root nélkül is megy, ez követendő példa lenne.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
FET-MEN #23397 üzenetére
Azt nem mondanám. De a Minin ugye a kisebb kijelző miatt érezhetően jobban pörög minden. Én biztos nem cserélném le egy kb ugyan olyan erős vasra, ami már megvan, úgyhogy még én fizessek is érte. Nem látok benne lényeges előrelépést. Nagyobb a kijelző, cserébe rosszabb a kamera. Hol nyer, hol veszít....
-
kelzsoca
félisten
válasz
FET-MEN #23380 üzenetére
bléd3 miért nincs még függetlenbe?
Legyen elég annyi, hogy egyik szolgáltatónak sem az érdeke, hogy független modell jöjjön be az országba, gondolom nem kell ecsetelnem, hogy miről van szó.
Ameddig a szolgáltatók több ezres tételben rendelik a telefont, addig nem lesz itt független modell, továbbá még valószínűleg kizárólagosságot is kértek a forgalmazásra.
ui: Reggelt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest