- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sulthekk
aktív tag
Hát az állítólag egy OS. Tudod ilyen konzumer szar, mint a papírtányérok meg a mûanyag evôeszközök, mert a népnek az es jó, meg a vérpistikék nem tudnak gondolkodni, és számukra windows ~ PC, és sajna manapság a zátlagemberek annyira nem akarnak/mernek tanulni, hogy általában az egész panelban/faluban pistike a rendszergizda. Te valószínûleg azért nem ismered, mert te Pityuka nélkül is fel tudsz tenni egy számodra szimpatikus rendszert.
LeGo: VPN + Serval mesh nem lenne sokkal jobb? Azt nem hallgatják le, és akkor már rögtön tehetnél mellé egy ownCloudot, egy mail szervert, FTP-t. Nagyon hasznos dolog egy ilyen ARM-os háziszerver, és alig fogyaszt. Ha meg nem akarod terhelni a mobilhálót, mert pl. Mondjuk külföldön sokba kerülne, akkor lokálba a WiFi hatótávja(i)n (Ugye adhoc háló) ingyen beszélgetés, csevegés, fájlküldés. Minnél többen használjátok, annál jobb a lefedettség.
-
Sulthekk
aktív tag
Van-e itt bárki, aki akárcsak egyszer is elolvasta a windows eulát a végéig?Nincs? Akkor senkinek nem hozok sört...
-
Sulthekk
aktív tag
I skipped all the drastic steps others seem to have taken such as putting in freezer or the one where I guy heats his wifi chip up to 300degrees which by the way seem to have worked quite well.
Okké hogy Fahreinheit, és akkor már 'nem annyira' durva, nade honnan jött az ötlet, hogy szoftveres frissítés okozta hibát hômérséklet-változtatással kell javítani?
-
Sulthekk
aktív tag
Ez végre egy frappáns állásajánlat!
Mit nyújt neked a Virgo?
[...]
Örök élet, összes fegyver
Zombi-apokalipszis esetére vannak sör tartalékaink -
Sulthekk
aktív tag
válasz
philoxenia #28776 üzenetére
Hááát, tudja fene, van forrásod hozzá?
Bár mondjuk hiába lenne meg a kód, ha èn úgy ki vagyok, hogy ilyen szines kis izéket próbálok tenni a bladere, akkor már a kódoláshoz is réges rég biztosan elittam a zagyamat, mert ép ésszel nem érzek rá késztetést. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
FET-MEN #28771 üzenetére
Hát nekem a gyári 2.2-rôl eme testtáj egy màsik outputja jut eszembe, de értem a problémát.
Tetszôleges 2.3-as vagy annál újabb csodákat tesz ezzel a kis masinával. Most én perpill 4.2-vel használom (egyedül egy custom keyboard kellet rá, mert a gyári az igencsak lomha volt, illetve s cpu governort érdemes smartassv2-re állítani, az órajel maradhat 604Mhz, taskkillereket felejtsd el, csak rontanak a helyzeten), de ha lesz idôm a suli mellet akkor majd ráhúzok egy 4.3-at elôszôr csak multiboottal másodrendszernek, aztán ha stabil marad akkor repül fel nand-ra. -
Sulthekk
aktív tag
Nah, már van múkodó 4.3 a Blade-re... Igaz hogy nem én csináltam, hanem KonstaT, de mondjuk ha tudtam volna, hogy a fômérnök-úr ár faragja, akkor valszeg nem kontárkodtam volna bele.
Ez a készülék vajon mikor fog kihalni? [link] -
Sulthekk
aktív tag
Kifestõzünk, eh?
-
Sulthekk
aktív tag
-
Sulthekk
aktív tag
Nnnamost, szépen elkezd bootolni, bejön a cm logo, forog... fényerô maxra kapcsol, forog tovább... és forog tovább. ADB az elsô bootnál észlelte a telefont (cm-10.1-es id-val, szoval valamit még át kéne majd írni, valszeg csak kozmetika), azóta semmi. Néha egy pillanatra belassul a bootanimáció, de nem indul újra szóval valami fontos, de nem túl alacsonyszintû folyamatra tippelek, ami elindul, aztán rögtön összeomlik, majd újra is indul, ezt végtelen ciklusban folytatva.
Kérdés: ha nincs adb, akkor hogyan lehetne még debuggolni a bootolást?
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
kelzsoca #28537 üzenetére
Azé maradjon is belôle!
Asszem Sej-nek és KonstaT-nak voltak annak idején optipng-hez és/vagy APK tömõrítéshez peccsei, na de mire azt elôkaparászom, addigra kint lesz a KitKat, ahhoz meg én valószínûleg kevés leszek, ha még a 4.2->4.3-al is ennyi a szívás, pedig armv6-os repóból dolgozom. -
Sulthekk
aktív tag
Valaki pipált már itten 4.3 jb fordítást? Most elkezdtem vele játszadozni, de az még hagyján hogy az fstabot újra kell írni, de mi a faxom foglal 240mb-ot egy friss gapps nélküli /systemen?
(Eddig úgy tûnik,) lefordult a bladere, de nem tudom kipróbálni, mert valahogy nem sok kedvem van emiatt egy ki*tt nagy systemet rátenni. Lehet hogy még a dalvik se férne el a maradék data-n...
Van valami méretcsökkentô protipp? -
Sulthekk
aktív tag
Jóestétet a zuraságoknak!
Hónapi iskolakezdés alkalmából gondoltam bejövök a zestére, vége a jóvilágnak.
Jelzem, hogy most sem segítem haza a nagyon részeg egyéneket, úgyhogy csak mértékkel. -
Sulthekk
aktív tag
Nna:
# kernel/Makefile
MTK_INC += -I$(MTK_ROOT_CUSTOM)/$(MTK_PROJECT)/commonÉs az a fura, hogy a custom nevű mappa szerkezete/tartalma NEM megfelelő
DE!
$ ls -l mt6577_kernel3.4/mediatek/config/
./common:
advanced_meta_init.rc autoconfig configs handheld_core_hardware.xml meta_init.rc ProjectConfig.mk./mt6577:
ACCDET.kl AndroidBoard.mk configs init.rc init.usb.rc ProjectConfig.mk vold.fstab.nand
advanced_meta_init.rc autoconfig init.aee.customer.rc init.sdcard.rc init.xlog.rc vold.fstabMivel az MTK_PROJECT változó nincs definiálva a Makefile-ban, ezért feltételezem, hogy alapesetben üres, és további szétválasztásra adna lehetőséget ( nincs kínai git tutorial? ), akkor pedig megfelel a mappaszerkezet.
Mondjuk azt nem értem, hogy ha ezt beteszik a LINUXINCLUDE-ba, az miért jó ( csak a CPPFLAGS és AFLAGS változókba kerül bele, ami ugye C++ és asszem assembly fordítónak paraméter )... -
Sulthekk
aktív tag
válasz
Keeperv85 #28199 üzenetére
TARGET_PRODUCT=s9081 MTK_ROOT_CUSTOM=../mediatek/custom make
Eztet a google dobálta ki, ha a Makefile-ban használja az MTK_ROOT_CUSTOM változót, akkor valszeg valami overlay, a kis kínai meg nem ismeri a git brancheket, és így választotta szét a dolgokat... szerintem.
Ha majd egy kicsit magamhoz térek akkor lehúzom a kódot és belekukkantok. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
Keeperv85 #28195 üzenetére
Na ez érdekes... A benne lévő mappák részben (jelenleg telóról nézem félálomban, szóval nem 100%) mintha pont megfelelnének bizonyos mappáknak a kernel mappában (overlay?), de viszont vannak itt androidos makefile-ok is, amiknek szerintem nem kellene a kernellel közös repoban lenniük
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
Keeperv85 #28191 üzenetére
Nemtom, nálam nincs a környéken MTk-s eszköz, de ha megmondod konkrétan honnan/milyen forrásról van szó, akkor ránézek, mert ha te nem tudod lefordítani akkor ott valami nagyon nincs rendben, és mostmár érdekel, hogy mi.
Lui: Az még mindig H2O. Mivan a levegővel?
A vizezett sörre gondoltam. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
Keeperv85 #28152 üzenetére
Mi baj azzal az MTK-s kernellel?
A linux kernelnél nem teljesen *szabványos* amake menuconfig
make -j<amennyitbiraprocidparhozamosan> ?Most jöttem frissen egy Cubieboard JB fordításból, előtte pedig gentoo-t telepítettem, úgyhogy még elég friss az emlék...
Lui: VIZET keverni Sörrel?
-
Sulthekk
aktív tag
Jóreggeltet!
Breaking News!
A Windows nem azért hal kékhalált, mert szar, hanem mert féreg. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
kelzsoca #27988 üzenetére
És mire ebben a melegben oda/vissza megteszik a távot, ihatod a langyos/meleg sört.
Van egyáltalán akkora felülete egy üveg sörnek, amin ezek elférnek miközben cipelik?Én inkább elmegyek érte gyalog, ebben az esetben a lustaság fáj.
Jah, és mi van akkor, ha valaki egyszerűen elveszi útközben? Pár hangyától elcsórni a sört nem nehéz feladat...
Mondjuk egy részeg négykézláb tuti örülne ha ilyet látna. -
-
Sulthekk
aktív tag
Nem is arra való, hogy az legyen a mainstream, de buliban/kocsmában ha elveszik/eltörik nem akkora a baj, viszont kezdőknek 4x4 mellet nem árt a navigáció.
Ha csak egyszer benyögi, hogy a másik irányba kell menni, már az is komoly support azoknak, akik nem ismerik meg járdáról az utat. -
Sulthekk
aktív tag
Egyébként ez volt már?
Kocsmafonnak, buliba ennél több nem is kell.
Az ár fele ráadásul a prepaid csomag! -
Sulthekk
aktív tag
válasz
#40993792 #27590 üzenetére
Aha. PAC 4.2.2-vel szépen szaladgál. Ugyan valahol van egy memory leak, de ennek kb
annyi következménye van, hogy kétnaponta egyszer kell neki egy restart, mert ha nem kapja meg, akkor átvált vén filozófus módba, és elkezd 'gondolkodni' minden lépés elôtt.
Nembaj. Én is vagyok ilyen néha. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
philoxenia #27588 üzenetére
Ejj de règ vóltam itt... Utoljára még nem telefonokról beszélt, hanem ilyen kóreai tepsikról, amik sutó nélkül is olyan melegek, hogy égnek rajtuk a pixelek.
Jóreggeltetamélyentiszteltprofesszoruraknak!
-
Sulthekk
aktív tag
Pálinkásosat!
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
Keeperv85 #26015 üzenetére
Gecko... Azért eszi a memóriát, (és azért olyan jó a kiegészítôkezelése) mert a böngészôt magát is a böngészômotor futtatja, gyakorlatilag csak a Gecko-t (vagy XULRunnert) kell portolni, onnantól már fut az egész. Onnan tudom, hogy amikor programozni tanultam írtam magamnak egy sütimérgezôs böngészôt FF alapokon, aztán lestem amikor belenéztem... downloadManager.js?
Mondjuk a tapizós eszközökhöz kell némi átalakítás, hogy kisebb legyen az UI, meg jobban integrálódjon az OS-el, úgyhogy az androidos párján szerintem egy java GUI-ba ágyazott Gecko futhat. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
philoxenia #26012 üzenetére
Van szerencsém mostanság egy i5-ön futtatni a firefoxot, és nem laggol.
Igaz hogy nightly, de az is firefox. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
philoxenia #25946 üzenetére
A kattinthat-e és a rákattint-e nem azonos kérdés.
-
Sulthekk
aktív tag
Trololol...[link]
Samsung minôség... -
Sulthekk
aktív tag
válasz
tariattila #25776 üzenetére
És akkor mit tennél helyette a süteményekbe?
Alkoholt nem lehet, mert a kisgyermekek is eszik. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
#40993792 #24771 üzenetére
Kíváncsi vagyok, a dzsiaju mennyi idő alatt fog elkelni...
Mivel kínából nem mindenki szeretne/tudna rendelni, lehet hogy itt még teljess áron vagy afölött is elkelne, elvégre is mégiscsak egy kipróbált példány lenne. Nem pedig egy kimondhatatlan nevű disztributor talán soha meg nem érkező csomagja.Már ha neked megérkezik egyáltalán.
Az lenne mégcsak kellemetlen, ha egy hónapig nem lenne okostelód, aztán kiderülne, hogy még a pénz is elúszott, ráadásul ebből következik, hogy még tovább marad a nokia. -
Sulthekk
aktív tag
Valszeg megvan zsóti új telója...
Mondjuk én tényleg nem értem ezt a kategóiát... táblának kicsi, telónak nagy... 5" felett èn már inkább valami 10-12" méretû valamit tudnék elképzelni, de azt is valami kihûzható/kinyujthatô fizikai billentyûzettel és stylussal/trackpointtal. Egyébként meg inkább hagyom, mert lekopik az ujjam ha virtuális billentyûzettel kellene kódot írnom, ez pedig sajnos tapasztalat. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
philoxenia #24580 üzenetére
Ô aztat nem tudhatja, mindig lógott amikor biológiaórája lett volna.
Szerk. Sajnos beágyazva nem jön át a kép
[link] -
Sulthekk
aktív tag
Ezdedurva os... ->
<-
Valakinek van tapasztalata felõle? Mekkora a memóriahasználata? -
Sulthekk
aktív tag
-
Sulthekk
aktív tag
-
Sulthekk
aktív tag
Bódog karácsonyt mindenkinek...
-
Sulthekk
aktív tag
-
Sulthekk
aktív tag
EPIC FAIL^3
[link]
Ez azzé má nem piskóta... -
Sulthekk
aktív tag
válasz
Weeman1 #23106 üzenetére
De ott csak alkholmentes folyadékokot engednek...
Meg winfost... Most múlthéten is óra alatt kinyiffant alattam a SZERVER ( tehát atomstabilnak kéne lennie! ) windows, és nem volt hajlandó életre kelni (Automatic Repair végtelen ciklusban ), úgyhogy most Debian + virtuális xp-vel fogom megkerülni a dolgokat... -
Sulthekk
aktív tag
Jó reggeltet a zuraságoknak!
NG: Most akkor te a hétvégén ZTE-tulaj lettél?
A végén még megszereted és tényleg eljön a világnak a víge. -
Sulthekk
aktív tag
Jézusom, hova kerültem...
Csapos, ide a legjobb páleszét, attól majd elfelejtik a ruszki beszédet! -
Sulthekk
aktív tag
válasz
kelzsoca #22763 üzenetére
+1
Habár a Server 2012 pár hónap után egèsz közel van feelingre egy desktop Ubuntuhoz (Persze mégcsak alulról, de ha így folytatódik a buguntu fejlesztése, akkor lehet hogy a következő kiadás már szarabb lesz a win-nèl.
Tudom, ronda is, meg nem is túl fürge, de azért a desktop nyócasnál egy cseppet jobban tetszik. (Desktop használatra
)
ux1:
Fűrdőszobába. Ablak + csempe all-in-one. -
Sulthekk
aktív tag
Jó reggeltet a zuraknak!
/etc/init.d/kocsma restart
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest