- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
-
Lasy
veterán
válasz
nggabi #19706 üzenetére
neo-nál nem az imei matrica alatt van a tesztpont.
Keeperv85
szedd le a flashtool-t
telepítsd
flashtool/driver mappából indítsd el az exét.
teló ne legyen rádugva, és mindent pipálj ki, szó szerint mindent...Így már menni fog.
ha nem dugd másik usb-re, lehetőleg ne legyen HUB-on, és ne legyen virusírtó aktív. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #19686 üzenetére
De hát már megcsináltam, tökéletesen feltelepült minden!
Amúgy te csak ne panaszkodj, te hülyéztél le engem ma.
Nézd meg a második videót. Nem hosszú. Látni fogod, hogy bekapcsol. Ilyenkor a gép nem csinál semmit. Ugyan az, mintha gomb nélkül dugod rá. hiába nyomom! Fel kéne ismerje újra. Tudom, gyári függetlent én is csináltam már meg ezen a gépen.
Most leszedtem az összes drivert, ami Sony volt, mindet feltettem újra. Nem jelzett új eszközt. Akkor is visszakapcsol, nem vált át! Ezek a T-sek nem váltanak így. Csak akkor kapcsol át, ha kinyitod a hálózati szarságot is rajta. Ahhoz meg ki kéne bontani a tesztpontokat...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #19684 üzenetére
Felraktam a dirvert te ész, de ha nem ismeri fel a telót így bekapcsolva a gép, tehát nem azt írja, hogy "bazmeg rossz a driver" hanem azt, hogy nem csatlakoztattam, akkor mi újság van? Nem jelenik meg az eszközkezelőben SEMMI! Nincs sárga felkiáltójel, nincs új eszköz, SEMMI sincs, érted?!
Nem tűnik fel, hogy nem kéne bekapcsolnia? Cseppet sem gyanús, hogy a töltés jelző led világít?! Ordít messziről, hogy köze nincs a flash módhoz, vagy mi a bánat itt a neve, annak amit csinál!
Videópróba 2: [link]
Most ezt esetleg próbáld meg megnézni is...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #19682 üzenetére
Nem látod, hogy nyomom folyamatosan? Nem tűnik fel?! Nyomom baszki! Végig nyomva van a videó alatt a gomb! Akkor is mikor rádugom, nézd már meg rendesen!
Mihez telepítsem a drivert, ha egyszer N-E-M CS-A-T-L-A-K-O-Z-I-K S-E-M-M-I a gépre?! Nem keres új eszközt, nem rak semmit az eszközkezelőbe, nem próbál telepíteni semmit, nem kommunikál usb-n, nem kapcsol be abban a módban ahogy kéne. Nem érted továbbra sem?!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #19680 üzenetére
Igen, feltettem, de ha egyszer visszakapcsol ez a fosrakás, nem marad őőő.. tököm sem tudja melyik mód ez. Nem is ismer fel a gép semmit! Nem akar telepíteni, nem csinál SEMMIT, csak tölt!
Azon lehet röhögni, hogy fordítva akartam bedugni, de csak mondom, hogy a hónom alatt volt a tablet, amivel sikerült felvenni, majd ki esett a kis szar a kezemből...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #19657 üzenetére
NEM megy rá!
Nem érted, hogy hiába nyomod a gombokat, NEM lép át semelyik módba? Mit nem értesz ezen? NEM lehet rátenni!
Szerinted miért van az, hogy a .62-es rendszert még rootolni sem tudták, SENKI! Sem az XDA-n, sem a MoDaCo-n, sem SENKI más! Pedig az csak egy fos root!
Vissza kell flashelni, amit lehet előbb, mert ezt NEM lehet! Nehogy feltaláld a spanyol viaszt, hogy a flashtool jó. Már az is egy vicc, hogy "nyomd meg a vissza gombot"... Ezen NINCS vissza gomb...
-
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #19647 üzenetére
Ha a szolgáltatói zár fel van oldva, akkor rá lehet bármit tenni, de ahhoz fel kell tépni a matricát, mert másképp a Wotan sem nyitja fel. Ha azt megtetted, akkor a graitól már vehetsz is búcsút, mert egyből ki lehet szúrni...
@FET: nem akarlak ijesztgetni, csak beszélgetünk róla mit vettél.
Sajnos március óta "boldog" tulajdonosa vagy egy ilyen kis borzalomnak.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #19533 üzenetére
+1. Megdolgoznám kicsit homokfúvóval...
@FET:
Mit röhögsz, mi?
Tetszik a szó, amiben benne van a homok?
Na jól van, még megsértődsz nekem itt. Nem kell nagy dolgokat mögé gondolni. Az a fele a családnak, aki nem tanár vagy oktató éppen Airbrush vagy egyéb festéssel foglalkozik.
-
ux1
addikt
válasz
nggabi #19530 üzenetére
Tudjuk hogy te erre izgultál....
Pink Galaxy S3 Unveiled For South Korea – Targets Women and Men Confident In Their Masculinity
-
philoxenia
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest