- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Translator
tag
válasz
zoli03 #28036 üzenetére
Azért csak elmondom, ha már egy flémet generáltam 1x, hogy vagy egy hete én is sikeres pengetulaj vagyok.
Azt viszont meg tudnátok mondani, hogy mi a halálnak kell egy csomó engedély mondjuk egy barcode scannerhez? Minek akarja olvasni a névjegykártyát, sötöbö?
Vagy tudtok valahol vmi biztonsági leírást, hogy melyik appot nem szabad feltenni, mert túl sokat akar (Angry Birds Seasons, hogy konkrét példát mondjak).
(Esetleg én arra jutottam, hogy egy jó tűzfalnak talán elégnek kellene lennie, de azért akkor is...)
(#28077) tariattila válasza kelzsoca (#28076) üzenetére
:: itthoni T-comos router... nyolc számjegy a kód
az nagyon védett?
Az nem sok, 20 karakter legyen minimum, ha nem akarod, hogy bárki feltörje, aki arra jár...
-
catroot
veterán
válasz
zoli03 #22277 üzenetére
Szegeden az egyik T-pontban azt mondták, hogy talán szerdán érkezik, de nem biztos...
Webshop totál tanácstalan, nálam állandóan nyitva van a Thunderbird, várva, hogy jön a levél, miszerint van készleten, de ennek már egy hete...Mindenesetre, felírták a nevem, telszámom, és ha jön az üzletbe készlet, akkor hívnak. T-n kívül máshol nem szándékozom venni, mert fontos lenne az a garancia...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest