- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
ZOPO ZP999 PRO LION HEART / 3X
Új hozzászólás Aktív témák
-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Marsapa V7 ROMot használok (ha jól emlékszem), ennél újabb/jobb van?
Előre is köszi! -
almos94
aktív tag
Sikerült a flashelés, Marsapa V4 van fent, eddig jól működik. Köszönöm szépen mindenkinek a segitséget!
-
almos94
aktív tag
Belekezdtem a flashelésbe, de gyorsan hiba jelentkezett, MT6577 USB VCOM drivers (Win8) szeretném telepiteni, de ilyen kép fogad, mikor illesztőprogramot akarom frissiteni:
-
almos94
aktív tag
Sajnos a factory reset nem segitett eddig. Hogy tudom a ROM-ot újra flashelni?
-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudom az alap telefon memóriát formatálni? -
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap betörtem az LCD kijelzőt a mobilomon. Ki akarom cserélni, de nem találtam 80$-nál olcsóbban. Tegnap még volt hirdetés 44$-ért touchscreen. Esetleg tudtok valami oldalt, ami evvel foglalkozik? Hol érdemes szétnézni?
Előre is köszi. -
almos94
aktív tag
válasz
Peaceliker #2699 üzenetére
Vaku autóra van állitva, még HDR van bekapcsolva (nem tudom mi), illetve egy kamera embléma, de az át van húzva, normál kép mód.
-
almos94
aktív tag
Üdv.
Nagyon zavaró, hogy fényképezésnél megnyomom a gombot és vagy 3-4 mp mire megcsinálja a képet. Milyen beállitásokkal kellene használom, hogy mondjuk kattintás után rögtön csinálja a képet? -
almos94
aktív tag
Köszönöm a segitséget!
A Notifications-be bemásoltam a zenét, amit beállitani akartam és sikerült is utána. -
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudok az SD kártyáról értesités- és csengőhangot beállitani? -
almos94
aktív tag
Üdv.
A 2. SIM slotot be kell állitani, hogy működjön? Vagy hogy van ez? Eddig egy SIMmel használtam, és most, hogy a másodikat is betettem, nem talál hálózatot a 2. slotban lévő SIMmel. -
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon szemezgetek egy Zopo ZP999-nel. Ti, akik használják pár hónapja már, meg vagytok elégedve vele? Nyugodt szivvel megvehetem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest