- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
LordX
veterán
Ha már ennyire a VGA hűtőknél járunk, bemutatok egy újabb versenyzőt: [L]http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=VHC-L61&other_title=+VHC-L61+CoolViva[/L]
-
LordX
veterán
Jah :) Bár nem lett halkabba gép, miután beszereltem.. :F Sokat nyúzott egy nagyobb vinyóért, most kapott egy Barracuda IV-t a 20GB-s 5400-as Maxtor helyett.. Amikor kivettem a Maxtort, utána csak nyomogattam a gombot, hogy mi a halálért nem kapcsol be... :D A hülye kis Maxtornak akkora hangja volt, hogy elnyomta még a 12V-os TT G4 coolert!! (azelőtt az volt azon a karin)
Tuning: Vmelyik topicban írtam, hogy egy csodatuning kártya az a Ti4200.. 320/650-es órajelen is megy... Gianttal meg 330-ig is jól megy, tovább nem néztük, ebben a fülledt házban, venti nélkül. -
LordX
veterán
Van egy TT Giant II-m (erdoke-tol). Az én Sapphire R9600Pro-mra nem ment fel (túl magas a kártya). A tesóm Ti4200-asát hűti most, venti kikötve, mert így is lehűti eléggé. Egy Codegen házban van, GT Silentbreeze+Chieftek táp van mellette, házventi nincs, szóval légmozgés nem nagyon van a házban. Nekem ez kilőve.
Az AC VGA Silencerből csak a rev3 jó R9600(Pro)-ra a Herta(?) oldala szerint, és jelenleg a rev2 van náluk raktáron. Úgy tűnik ez is kilőve (szerezni kéne rev3-at..)
Még azt kéne megnézni, hogy az Aerocool VM-101 mit tudhat (ránézésre jó nagy hűtőfelülete van, bár nem annyira masszív a felépítése, mint a Zalmané), bár szerintem a Zalmann ZM-47J kizárja, mert nagyon fölé nyúlna - ez van a lapomon, így ezt is kizárhatom.
Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest