Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjuti
tag
Én is rákérdeztem a supporton, hasonló választ kaptam, nincs ráhatásuk, nem tudnak belenyúlni stb.
Én gyakorlatilag egyetlen plusz rewardot sem kaptam BF kártyára, pedig volt jócskán tranzakció.
Ellenben ma az előtte használt pro kártyámra az első tranzakcióra azonnal dobott egy stone-t.
Erős a gyanúm hogy a BF kártyával valamit elkúrtak, nem kicsit, nagyon... -
mjuti
tag
válasz
zsola400
üzenetére
A legutóbbival javították, írtak előtte emailt és valóban jó lett.
Más: Akinek van Black Friday pro kártyája, kapott már a vásárlások után extra shardokat netán stone-okat?
Én úgy tapasztalom, hogy a korábban használt pro kártyámmal többször kaptam extra stone-t , ezzel a BF edition-nel a reklámmal ellentétben még nem kaptam stone-t pedig ugyan úgy vásárolok nagyságrendileg összegben és tranzakciószámban is, shardok meg ugye 3,x eurónként ennél is, semmi extrát nem tapasztalok, sőt.... -
mjuti
tag
válasz
zsola400
üzenetére
@Ittnemaz & @zsola400
Köszi a visszajelzéseket, chaten jeleztétek már az ügyfélszolgálatnak? Minél többen jelezzük annál hamarabb lehet megoldás. Én több napja jeleztem, napi szinten kérnek valamit, egy speciális háttércsoportra hivatkoznak mindig, hogy oda továbbítják az észrevételeim, várjak a visszajelzésükre. A legszomorúbb hogy amit ők állítanak be napi vásárlási limitet központilag, az sem látszódik és marad meg... hihetetlen hogy napok óta nem tudnak mit kezdeni ezzel a bosszantó hibával...
nekem is megjött a black friday kártyám még kedden csak nem vettem észre az emailt sem, annyira erre a problémára fókuszáltam
-
mjuti
tag
Légy szíves nézzétek már meg hogy nektek megy-e a napi vásárlási limit állítás a kártyáknál? Nekem pár napja hiába állítom bármire visszaugrik 0-ra, nem menti el az új limitet, ATM napi limit állítás viszont megy, de az meg egyúttal ugyan annyira állítja a vásárlási napi limitet is... már jeleztem, napok óta kivizsgálják és majd értesítenek....köszönöm 1.136.1 -en is változatlan
-
mjuti
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Akkor ha megnyitom a zen appban a linket, és ott paypal fizetek, hiába a zen kártya, nem lesz cashback.
Így van. Régebben még ment, de már tavaly sem kaptam így cashbacket, megreklamáltam, és egyértelműen az volt a válasz, hogy Google Pay és társai kivételével semmilyen más fizetési szolgáltató ( pl. Paypal, Curve etc... ) mögé betett zen kártyával nem lesz cashback
-
mjuti
tag
Sziasztok!
Ha goldbol downgradelek free csomagra, akkor mi lesz a goldban ingyenes fizikai ( plasztik ) kartyaval ami ugye a freeben nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest