- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
Oliverda #808 üzenetére
Ha majd lesz 4EUR feletti ettermi koltesed, akkor eloszor meg kell varni, mig a tranzakciok kozott eltunik elole az ora jel, csak utana fogod tudni felhasznalni a Stonet. Ez a szokasos bankkartyas elszamolasi ido, mint a bankoknal, asszem 2 nap, utana eltunik az ora jel es mehet a stone!
-
mepet
addikt
válasz
Oliverda #808 üzenetére
Igen, ha majd sok tiz olyan stoneod osszegyulik, amit nem tudsz vagy nem akarsz felhasznalni, azokat bevalthatod egy Fortune Stone-ra. A Fortune Stone minden stone-ok legerosebbike, ami barmilyen tranzakciora felhasznalhato, de nagyon nehez osszegyujteni, mert rendszerint kevesebb shardot kapsz a belehuzott stone-okert, mint amennyi shardba azok kerultek. Meg tudod nezni mennyit kapnal egyes stone-ok Fortune Stone Shardra valtasaert, ha belehuzod, akkor kiirja, es ott meg van lehetoseged, hogy nem hagyod jova.
-
mepet
addikt
válasz
Oliverda #805 üzenetére
Egesz egyszeru.
A joy (kajas) stone csak ettermi koltesre hasznalhato fel. Van egy 4 euros joy stone-od. Ranyomsz, hogy Use, es kilistazza az osszes ettermi koltesedet. Fent azokat listazza, ami kolteseid 4eur felett voltak, ezek kozul valasztasz egyet, akkor visszakapod a 4EUR-t. (Ha forint tranzakciot valasztasz, forintot kapsz vissza 4EUR ertekben.) Alul azokat listazza, amik 4EUR alattiak voltak. Ha pl egy 3.5EUR tranzakciora hasznalod el a 4EUR stoneodat, akkor csak 3.5EUR-t kapsz vissza. Amennyiben a rendszer nem talal ettermi fizetest (MCC kod alapjan) es ures a lista, ami megjelenik az Use gomb utan, ugy kezzel is valaszthatsz az osszes tranzakciobol egyet, ez viszont manualisan lesz jovahagyva vagy elutasitva aszerint, hogy a support ettermi koltesnek talalja-e a tranzakciot.
Stone-okat tobbfelekeppen kaphatsz. Az also kepeden a shard-ok bevaltasakor kaphatsz stone-t. Igen, a Bill kategoriaju stone-hoz 500 shard kell. Sorsolassal kerul kivalasztasra, hogy a Bill kategoriabol melyiket kapod: Utility, Fuel-Up, Internet, Mobile. Az is sorsolva lesz, hogy 15 es 50 EUR kozotti osszegek kozul mekkora osszegu lesz. Mivel erre a Bill Stone kategoriara felhasznaltal egy Stone Boostert, ezert az osszeg 20 es 65EUR kozotti lesz.
A shardok bevaltasan kivul kaphatsz meg Stonet veletlenszeruen a nagyobb fizetesek utan, es kaphatsz stonet egyes Questek teljesiteseert is.
-
mepet
addikt
-
dredjudge84
őstag
válasz
Oliverda #766 üzenetére
Ne haragudj hogy megkérdezem, de miért állsz le szinte mindenkivel vitázni? Itt is, a wise topikban is folyton ez megy amikor te hozzászólsz. Komolyan nem értem miért kell ezt? A forumnak nem egymás megalázásáról kéne szólnia, meg hogy kié legyen az utolsó szó, akkor sem ha esetleg neked van igazad. Ha már segítesz azt jó szándékkal tedd.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Oliverda #758 üzenetére
Nem gond. Attól még, hogy te ezt hiszed az iOS fejlesztők jó része is értelmes és nem egyben szabadítják rá a felhasználók mindegyikére az új verziókat. Az Apple sem véletlenül adott arra lehetőséget, hogy biztonságosabban tudják kiadni az appjaikat. Persze vannak kivételek ebben is
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Oliverda #752 üzenetére
Van. És ezért működik jól a rendszer
Release a version update in phases - Update your app - App Store Connect - Help - Apple Developer -
mepet
addikt
válasz
Oliverda #716 üzenetére
Sending Stones to ZEN Buddies
Receiving Stones from ZEN BuddiesPro-nak kell lenni, es kuldeni Stone-t a masiknak es akkor a masiktol minden 10-dik Shardja utan kapsz te is egyet. Ha jol ertem, forditva is igy van, tehat ha kapsz valakitol ajandek Stonet, onnantol ugyanugy kapsz Shardokat a koltesei utan.
Pl. ha vasarolsz 3300 EUR ertekben a Pro kartyaval, akkor te kapsz erte 1000Shardot, az akinek kuldtel vagy akitol fogadtal mar Stonet, az pedig 100Shardot kap.Stoneokat nagy erteku vasarlas utan magatol is dob a rendszer (legalabbis a Pro-knak biztosan), egyebkent meg ugye a Shard-okbol tudsz sorsolni Stone-okat. Nekem pl. van egy 4.5%-s nike store-os Stone-om, amit szivesen elcserelnek a "legolcsobb" 2eur kajas Stone-ra.
Azt nem tudom, hogy enged-e szog ugyanolyan Stone-okat kuldeni egymasnak, mert akkor nagyon egyszeru lenne az eset, feltetelezem a tobbsegnek van 2eur kajas, azokat cserelgethetnenk. Ki kene probalni, vagy utanajarni valahogyan.Azt nem ertem meg, hogy ez akarhany Buddyval mukodik igy egyszerre, vagy csak eggyel.
A Reward zone ablak bal felso sarkaban lehet kuldeni Stone-t, ha jol ertem, ahhoz, hogy mukodjon engedelyezni kell a telefon Contact listjahoz a hozzaferest.
-
Tsabee
csendes tag
-
ACE-
addikt
válasz
Oliverda #661 üzenetére
Jaa, hát akkor ez elég hiányos infó, mert minden kártyával lehet készpénzt felvenni, csak ugye nem mindegy mennyiért. Azt hittem arra célzol, hogy ingyen lehet, mert általában az ingyenesség szokott a legnagyobb előny lenni. A ZEN-re előfizetésben nem látok per pillanat túl sok értelmet, de persze ez függ attól is ki mire használná...
-
Fifi
őstag
válasz
Oliverda #631 üzenetére
A Golddal már most sem ingyenes a bankkártyás topup:
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Oliverda #584 üzenetére
Elvileg november végén meg kellett történni, igen. Én Freeben vagyok, nem tudom, másnál hogy alakult az átrakás, az enyémet eléggé összekavartuk a ZEN-nel közösen. A régi Goldban kezdtem, onnan véletlenül váltottam új Goldra, onnan Freere, onnan visszakönyörögtem magam a régi Goldba, onnan átváltottam Freere, onnan kérdés és jelzés nélkül átraktak új Goldra, onnan visszaváltottam Freere, amikor észrevettem.
Csak azért írtam, mert ha Yager01 a 0,9 eurós díjat látja, akkor valószínűleg tévesen hiszi, hogy még a régi Goldban van. Ha elírta, és a 0,99-es díjat látja, akkor lehet, hogy maradt a régi Goldban, ilyen anomáliákat én el tudok képzelni a ZEN-nél.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest