Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
ha a régi gold helyett az új goldban vagy, 0,3 százalékért töltesz fel
-
Yager01
senior tag
Sztem kb. igen. Ha 1 EUR-nál 0,2% az 0,002 EUR levonás ami 410 EUR mellett 0,82 HUF. Ha jól számolok... Ehhez jön még hozzá a kártyáról történő feltöltés eseén keletkező 0,3% topup fee?
Ha nézem a feltöltést és az átváltást akkor máris ott vagyok, hogy 0,5% fee van. Ez koppra annyi mint a Revolut ingyenes csomagban lévő 350.000es váltási limit után fizetendő 0,5% fee. A Revo-t ingyen topup-olom, és ingyen is tudok tovább utalni. Keresem az értelmég a ZEN -ne...mi értelme van így tartani?
-
pictigjis
őstag
mi több, az én levelem szerint már október 10-től jön az áremelés, már akkor is lesz feltöltési díj a régi goldban
a forint kiutalásnak kb. annyi minden tekintetben :/
-
avl
senior tag
nem árfolyamnyerészkedésre, hanem HUF-ból €-ra váltás a cél
HUF beutal/feltölt -> Revoluton átvált -> onnan kiutal
es a fenti középsö eleme kapcsán gondolok Zen-re (megéri-e a macera = ujabb app, "számla", ...)
vnorbi, nort_on: köszi. igen, nekem kell eldönteni, es ehhez 1 input a számok különbsége
pl. 300e HUF-nál a pelda szerinti 395.2 vs. 395.7 arfolyamok epp 0.96 € -t adnak, azaz 3m HUF esetén 9.6€-t (...bevallom 1 alkalommal vagy évente ennyiért én még nem kezdenék ZEN-es kavarásba ...)
nyilvan, ha a 3m HUF 1 ev alatt van, akkor havi dij miatt a végsö különbség meg is fordul, Zen hatranya lenne ...
ha évente mondjuk 8m HUF váltódik, ott a fenti arfolyamokkal 25.58 € a különbseg - 12x1 € havi dij: 13.58 € elöny Zen-nél adodik
ezért döntö számomra az árfolyamkülönbség
persze felmerül a: gyüjtsük a HUF-ot es 1 alkalommal elsö ingyenes Zen honapban valt es utana lemond ...de ekkor a HUF arfolyamingasa a fö bizonytalansag illetve "valtasi DCA"-t semmisiti meg egy ilyen eljárás
-
avl
senior tag
köszi
ha altalaban van / lenne 1 Ft közöttük az arfolyamkülönbseg (pl. Zen-nél 390 Ft -> 1 €, Revolutnal 391 Ft -> 1 €) az nem is olyan kevés...kicsit az "olyankor"-t nem értem az írásodban,
"350 -es Eurónál az egy ezres" (ezt értem, ha 350 az arfolyam)
"de 400 -nál még 900 sincs" (ezt is ertem, hogy a feltetelezett [?] 1 Ft-nyi arfolyamkülönbseg 400-as arfolyamnal kisebb különbseget ad)
..de miert "olyankor" ? milyenkor ? -
pictigjis
őstag
nekem nem a 350 ezres limit a bajom, hanem az, hogy romlottak a revolut arfolyamai, nagyobb spreaddel dolgoznak. egyebkent egy havi dij nyilvan "keves". de en olyan ember vagyok, aki nem dob ki evi 4000+ forintot az ablakon a semmiert
ez elvi kerdes, nem a belefer/nem fer bele vonalon mozognekem sokkal jobb lenne egy ingyenes csomag, amiben dij gyanant lehetne kicsit rosszabb arfolyam (peldaul). amikor korabban kertem szuneltetest, semmit nem lehetett csinalni az appban
-
Fifi
őstag
Arra azért figyelj, hogy a kondíciók alapján csak havi 2db SEPA és 1db SWIFT van ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hardverfogócska a kertben
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- Honor 200 pro
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez elvi kerdes, nem a belefer/nem fer bele vonalon mozog