Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Kártyával töltenék, váltanék. Nézem az árakat. Ebből nekem az jön le, hogy ha a régi, 1 Eurós csomagból, Gold -ba raktak, akkor a kártyás feltöltésnek nincs díja, a váltás pedig 0,2% -ért korlátlan. Vagy, van vmi másik pricing oldal is?
-
Somatom
veterán
Revorol tudnék Zen -re ingyen Eurot küldeni Sepa utalással?
-
Somatom
veterán
Összefoglaló nincs, a keresés nem hozott eredményt és a válaszokból úgy tűnik, hogy nem olyan triviális a dolog. Szóval, miért is ne lehetne az első lépés ez a topik?
Amikor okoskodó topiktársak nem tudják a választ, akkor szoktak a guglival, meg a support -tal dobálózni. -
Somatom
veterán
Hétvégén szeretnék előre váltás nélkül vásárolni. Eurót töltenék fel és svájci Frankban vásárolnék. Lehet ilyet?
-
Somatom
veterán
A Zen szerint az Erste elutasította a kártyás feltöltést. A Revora engedte, onnan húztam át Zen -re.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Havi 1 Eurós csomag. Forintot szeretnék utalni az Erste Forint számlámra. Egy ilyet már utaltam ebben a hónapban. Akkor ez még ingyenes, vagy már feláras? Az app nem mutatja a csomag ficsőröknél. Nekem havi két ingyenes utalás rémlik.
-
Somatom
veterán
A Zen -nél is van hétvégi felár a váltáson?
-
Somatom
veterán
Sziasztok! Friss reg. Hogy lehet innen free utalni Erste Ft számlára? Nem kaptam Magyar számlaszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest