Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
ma reggel még 0Ft-os egyenlegnél felváltottam a prémium csomagra. 1m feltöltésnél levonta az októberi gold 0,9€ díjt, amit még eddig nem fizettem meg. prémium csomagot ír, így 0 (pontosabban egyelőre 0,9€) költséggel ment a feltöltés, az átváltás és a kiutalást is!
a sikeren felbuzdulva dupla összeget próbáltam feltölteni, de azt nem engedte (rejected), viszont az első kört még meg tudtam 1x ismételni (újabb havidíj fizetés nélkül). további hasonló feltöltést most nem engedett. várok vele, hátha később vagy holnap hasonlóan enged egy kört. -
Yager01
senior tag
Mostanában tervezek nagyobb összeget EUR-ra váltani. Most olvasom, hogy többen Free csomagot használtok és mikor váltani kell akkor váltotok platinumra majd váltás után vissza free-re. Jól értem, hogy a feltöltés platimun esetén a bankkártyámról ingyenes, illetve az átváltás is EUR-ra is free? Ha egyből váltok vissza free-re akkor csak 1 havi csomag díjat vonnak le? Az EUR kiutalása is free ebben az esetben? Mekkora összeget mertek feltölteni egyébként? Töltött már fel vki több Millát..
A másik opció a REVO 2500Ft-os csomagja lenne de annak nem látok sok előnyét a free-hez képest, csak a korlátlan átváltást. Ha nem folyamatosan akarok váltani akkor jobban megérheti a ZEN platinum és egyből vissza mondom ha megtörtént a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fogyjunk le!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest