Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
ma reggel még 0Ft-os egyenlegnél felváltottam a prémium csomagra. 1m feltöltésnél levonta az októberi gold 0,9€ díjt, amit még eddig nem fizettem meg. prémium csomagot ír, így 0 (pontosabban egyelőre 0,9€) költséggel ment a feltöltés, az átváltás és a kiutalást is!
a sikeren felbuzdulva dupla összeget próbáltam feltölteni, de azt nem engedte (rejected), viszont az első kört még meg tudtam 1x ismételni (újabb havidíj fizetés nélkül). további hasonló feltöltést most nem engedett. várok vele, hátha később vagy holnap hasonlóan enged egy kört. -
Yager01
senior tag
Mostanában tervezek nagyobb összeget EUR-ra váltani. Most olvasom, hogy többen Free csomagot használtok és mikor váltani kell akkor váltotok platinumra majd váltás után vissza free-re. Jól értem, hogy a feltöltés platimun esetén a bankkártyámról ingyenes, illetve az átváltás is EUR-ra is free? Ha egyből váltok vissza free-re akkor csak 1 havi csomag díjat vonnak le? Az EUR kiutalása is free ebben az esetben? Mekkora összeget mertek feltölteni egyébként? Töltött már fel vki több Millát..
A másik opció a REVO 2500Ft-os csomagja lenne de annak nem látok sok előnyét a free-hez képest, csak a korlátlan átváltást. Ha nem folyamatosan akarok váltani akkor jobban megérheti a ZEN platinum és egyből vissza mondom ha megtörtént a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest