Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
ma reggel még 0Ft-os egyenlegnél felváltottam a prémium csomagra. 1m feltöltésnél levonta az októberi gold 0,9€ díjt, amit még eddig nem fizettem meg. prémium csomagot ír, így 0 (pontosabban egyelőre 0,9€) költséggel ment a feltöltés, az átváltás és a kiutalást is!
a sikeren felbuzdulva dupla összeget próbáltam feltölteni, de azt nem engedte (rejected), viszont az első kört még meg tudtam 1x ismételni (újabb havidíj fizetés nélkül). további hasonló feltöltést most nem engedett. várok vele, hátha később vagy holnap hasonlóan enged egy kört. -
Yager01
senior tag
Mostanában tervezek nagyobb összeget EUR-ra váltani. Most olvasom, hogy többen Free csomagot használtok és mikor váltani kell akkor váltotok platinumra majd váltás után vissza free-re. Jól értem, hogy a feltöltés platimun esetén a bankkártyámról ingyenes, illetve az átváltás is EUR-ra is free? Ha egyből váltok vissza free-re akkor csak 1 havi csomag díjat vonnak le? Az EUR kiutalása is free ebben az esetben? Mekkora összeget mertek feltölteni egyébként? Töltött már fel vki több Millát..
A másik opció a REVO 2500Ft-os csomagja lenne de annak nem látok sok előnyét a free-hez képest, csak a korlátlan átváltást. Ha nem folyamatosan akarok váltani akkor jobban megérheti a ZEN platinum és egyből vissza mondom ha megtörtént a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest