- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
Valószínűleg nem, gondolom nem véletlenül nincs ott, hogy legalább a csere ingyenes és a létező mellé a 2. fizetős csak. Elég gáz azért ez a hozzáállás. Engem meglep. Bármilyen rajtad kívülálló ok miatt kellhet egy kártyát törölni/visszavonni. Fizikaira még nagyjából oké is a költség felszámolása, meg egy magyar cégtől nem is lenne furcsa, de ilyen Revolut, Wise mellett nemzetközi piacon azért elég az egy virtuális kártyáért
-
-
pictigjis
őstag
az volt a baj, hogy én 20.30-kor kapcsoltam, és 21 körül frissül az árfolyam, úgy éreztem, akkor már hiába írom be
így is összevissza kapkodtam. kb. megint véletlenül futottam csak bele, miután 5-től 7-ig ovis szülőin ültem, aztán a nagyszülőktől összeszedtem a gyerekeket, és miközben a meséjüket nézték, feltűnt, hogy mi történt az usd-vel a FED bejelentése után
-
zerodot
aktív tag
Én az appban sehol nem találtam ilyet, de attól hogy én nem látom, még lehet valahol elrejteve... Revo esetén sem olyan egyszerű elsőre megtalálni.
BTW ha kérdés nélkül is megtaláltam volna, akkor nyilván nem kérdezek... Szóval egy ilyen választ tök értelmetlen volt ideírnod.
-
dredjudge84
őstag
így kezdődött a sztori:
"Zen meghívót tud valaki küldeni? Ha egyáltalán van valami ref bonus most..."
Az hogy én találtam egy olyan kódot anno, ami adott eurót az egy dolog. Ti azt állítottátok, hogy nincs ref kód. Én küldtem egy videót, ahol mutatják hogy van, igaz az nem ad pénzt, csak 90 nap free-t.
-
avl
senior tag
köszi,
tehat elsö honapban vagy 5€ havi diju "platina" csomagban 5000 €-ig ingyenes, felette 0.5%,"gold" csomagban pedig 3000 €-ig ingyenes, felette 0.5%
a honapot naptarira ertik, vagy mikortol a szamla megnyitasra került ?
utalni szoktatok ra (HUF-ot) ? sima es ingyenes menet ? (ha magyar bankom es csomagom nem szamitana fel dijat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Metal topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest