- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Akartam is már kérdezni, hogy tárgyaknál/anyagoknál van valami felső limit, hogy egyszerre mennyi lehet nálunk?
-
-
icemad
nagyúr
válasz
cactuar #4097 üzenetére
Ahha... Köszi. Hát az még eltart egy ideig, mert minden apró kavicsot megnézek még.
Próbálgatom a recepteket, fuse képességet, stb.
Lovat viszont hamar szereztem, valami nagyfülű manó vágtázott felém, könnyen levertem, a lova meg megmaradt. De azt meg nem tudom hívni füttyszóval.Erre tanítani kell valahogy? Vagy már túlgondolom?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Még új vagyok Zelda fronton. A BOTW is megvan már jó ideje, de sokat nem játszottam vele. Ez az új rész viszont nagyon tetszik. (főleg az építés miatt.)
Ezért is kerestem meg ezt a topikot. Pár dolog még nem tiszta a topikban. Pl, ha rájöttök valami érdekesebb dologra, azt csak simán beírjátok, vagy spoiler mögé teszitek? Pl sikerült már forgó csapdát csinálnom, meg gördeszkát is. Siklóernyőt viszont még nem.
Arra sem jöttem rá, hogy a térképet, hogy lehet bővíteni. Még semmi sem látszik rajta. Jelenleg ott tartok, hogy a tutorial sziget után elmentem az első faluba, ahol egy doktornővel beszéltem, a háza tetején volt egy nagy távcső, abba is belenéztem. De a térkép maradt sötét. Mi a trükkje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest