- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzoleeex
csendes tag
Valaki mondja már meg mekkora hűtő a videó kártya hátoldalán?
Külőnben a MSI kt6 delta alaplapra elfér? -
VINIKOR
senior tag
Próbálta már valaki, hogy az NB1-C északi híd hűtőtől elfér e a Zalman ZM80D, ABIT-IC7-G lapon, AGP-s ASUS 6600GT-n?
[Szerkesztve] -
kirkri
addikt
Köszi, közben találtam egy képet, ahol egy NF7-S lapban volt /ilyen az enyém is/ és bőven van hely még a chipset hűtőig.Bővebben: link
Azóta már be is szereltem, és valóban kényelmesen elfér. -
sube
aktív tag
Megmerni mar nem tudom, mivel darabokba csucsul itt mellettem, de van egy kep, amin az emlitett chipset huto es vga huto is szerepel
Bővebben: link
Igaz picit tavolabb vannak egymastol. Olyan 1-1.5cm hely kell neki, ha lenne felette PCI slot akkor azt valoszinu elfoglalna. -
kirkri
addikt
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék egy a címben szereplő VGA hűtőt, de nem igazán tudom, hogy elfér-e a chipset-en lévő Zalman ZM-NB47J hűtőtől. Fölötte biztosan nem menne el, mert itt Bővebben: link azt írja, hogy 25mm lehet a magasság, ezért arra lennék kíváncsi, hogy a kártyáról a CPU irányban mennyire áll ki a hűtő. Mérje meg nekem valaki legyen szíves, mert nem akarom visszacserélni a chipset hűtőt aktívra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest