- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Esetleg kell valakinek Inno 6600-as PCI-E-s kártya,256MB,22 hónap gari Gianninál.Ha szükséges,le tudom vinni Egerszegre kipróbálás céljából.Ára legyen 25K.
-
szilchi
őstag
Estleg valakit érdekel Pentium 4 2.8/800/1024 Prescott processzor,S478-as,hüttő nélkül.Még októberig garis itt a PH-n.Ára 26000FtKipróbálható.
-
szilchi
őstag
Mielött még sokan beleélnék magukat.Rick-nél csak azért volt 34K az Inno 6600GT,mert a beszállítója elfelejtette rászámolni az áfát!!!Idézet Ricktől:''na, megvan mára a jóhír. egy szállítmányt kaptam jó áron és ezzel vége a kánaánnak. Kiderült hogy egy hülye beosztott adta az infót, hogy ennyi a cucc, csak épp elfelejtette mondani, hogy erre még rakjak rá 25%-ot.''Szal sajnos nincs 34K-ért GT.
Pedig már én is beleéltem magam..Szal ez csak egy ilyen párnapos akció volt.Aki az első napokban megrendelte és át is vehette,annak tényleg csak 34K volt...Mákosok..
ui.:Ha esetleg valakit érdekel,eladó lesz egy sima 6600-as AGP-s kártya,Eagle,128MB-os.Nálam sajnos inkompatibilitási gondok vannak.Még 8 hónap garival,számlával,garipapírral.Ára 27K.Posta megoldható. -
szilchi
őstag
Nem járt/jár valaki a Ganz Ábrahám Szki-be Egerszegen??Nem tudjátok,hogy jelenleg tartanak e ott Autocad tanfolyamot?
-
szilchi
őstag
Eladó Gigabyte FX 5900 XT,400/700 Mhz,2007.10-ig garis Pesten,dobozos,megvan minden hozzá.Ára 33K.Esetleg le tudom vinni Egerszegre.
-
szilchi
őstag
Intel chippes 56K-s modem+CD+kábel+doboz: 2000 Ft
ATA-33as(asszem,mert csak 40 eres kábel van benne) mobil rackBővebben: link:500 Ft
PCI-os 2.0-ás USB kártya 3+1(még garis Cellben)+CD+doboz:2000
Midi ATX ház+1.44-es floppy meghajtóBővebben: link:2000
CD olvasó,nemtomhányszoros(asszem 8X-os):800 Ft
Két db rossz monitor,egy 15-ös és egy 17-es,alkatrésznek:5000Ft
Aristona CD lejátszóBővebben: link
Ez már fél éve nálam van,kéne hozzá erősítő+hangfal mert annélkül nem megy.Távirányítója már nincs meg.Ki lehet próbálni elötte: 6000Ft
Átvehetők Szombathelyen,Celldömölkön,posázhatok is,esetleg vonatozok Egerszegre egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest