- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boyfish
senior tag
válasz
Xeon_Zeg #1724 üzenetére
Hi D. néha nézegetsd ez is
Bővebben: link
nincs valami vga hűtőd? -
vallas
őstag
válasz
Xeon_Zeg #1693 üzenetére
Semmi gond , bocsánatkérés elfogadva
amikor sokáig ki voltál kapcsolva, akkor gondoltam hogy külföldön vagy, csak a szombat miatt voltam kicsit mérges.
1000 ft volt a kondicsere, kifizeted és minden ok. azóta királyul megy a lap
remélem a barátodnak nincs komolyabb baja. -
_Elek_
csendes tag
-
sonar
addikt
válasz
Xeon_Zeg #1472 üzenetére
Nem azér de a nagykerek fogalmát illene tisztázni
Mert elég sokan félrebeszélnek.
Az igazi nagykerek importőrök a többi csak nagyker-ami az importörtől veszi a cuccot. Szal egy kis raktárral már én is nagyker vagyok. Mert nagyker az aki csak boltot szolgál ki. De nem minden nagyker kapja azonos árral az importőrtől az alkatrészeket. Szal nagy ker és nagyker között olyan különbségek vannak, hogy tök fölösleges itt nagyker árakat mondogatni, meg hivatkozni rá
Az meg hogy az mx 440 mit tud szánalmas Én szinte mindegyiken 25%-ot tudtam tuningolni extra hűtés nélkül és mire megy vele az ember. Megmondom. Semmire!
Attól egy kiba@szottnyit se lesz szebb a grafika. Max nyers 10fps-t 640*480 és akkor elmondhatod, hogy de fasza vagyok. De tény az tény szar kártyával szar a grafika tök mindegy milyen meem van bent -
pikámer
tag
válasz
Xeon_Zeg #1472 üzenetére
nem tudom milyen nagykerekröl beszélsz mikor itt zegen is van 10k-ért Global IT-nál pl,de azért még annyit megkérdek,hogy mi van még a kártyához,és hogy gondoltad a bizniszt.
az,hogy 128mb az ne tévesszen meg,64 bit az 64 bit ezekre meg nem fognak gyors ddr-t pazzarolni ugysem
az mx440 orajelei 275/400 ennek asszem még ennyi sem(a 128 bites 5200-sé 250/400) -
vallas
őstag
válasz
Xeon_Zeg #1464 üzenetére
A jövő hétvége nekem teljesen okés, de ha tudod akkor tedd félre légyszives.
Ha küldesz mailt telefonszámmal, akkor majd rádcsörgök, és lekonkretizáljuk a jövő hétvégét.
előre is köszi
de hülye vagyok, a holnap nekem szinte bármikor jó mert tanulmányi szabin vagyok.
[Szerkesztve] -
pikámer
tag
válasz
Xeon_Zeg #1448 üzenetére
csak átmenetileg kellene mivel az 5700-ast eladtam,ebben a honapban pedig 2 lagziba kell lerojam a kötelességem ugyhogy másra nincs keret azért is számoltatok be ddr-t meg vga-t.
milyen az 5200-as 64 vagy 128 bites?(nem mintha akkora külömbség volna a 2 között) és mennyi az annyi? -
Boyfish
senior tag
válasz
Xeon_Zeg #1456 üzenetére
D. lécci uppolj ide nekem néha
köszi, léptem
Bővebben: link -
Boyfish
senior tag
válasz
Xeon_Zeg #1453 üzenetére
múltkor mondtam hogy véletlenül BC10-helyett Bci10-et vettem:
Bővebben: link
itt az álmod -
Boyfish
senior tag
válasz
Xeon_Zeg #1447 üzenetére
Hi múltkor már kérdeztem Canon Bci10b 2 db gyári patron + Bci6b gyári patron nem érdekel, bőven nagyker ár alatt?
vagy ezért :
256 Mb/333 Mhz DDR ----> 3200 Ft
128 Mb/333 Mhz DDR ----> 1600 Ft
vagy ezért :Aerocool DP-102-es Giga hűtő (1 ventivel) ----> 7000 Ft
különbözetet megbeszéljük?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Revolut
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest