Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Itt tobb 6700-es gazda velemenyet megtalalhatod: Bővebben: link
Biztos segitenek neked. -
marcee
addikt
Ki tudnád próbálni a kedvemért 1 héten belül? Ettől függ, hogy veszünk-e 5.1-es cuccot, vagy ha rá tudjuk eröltetni a huszon x éves Videoton erölködőre, akkor az marad. Merthogy a játékost is azért vettem, mert lehalt a music center és a család nem bírja cd hallgatás nélkül, engem meg a mozizás érdekelt, így egy kicsit magam felé hajlottam, mikor megajándékoztam az ősöket. De a Geniust már velük vetetném, de csak akkor, ha audio cd hallgatás is meghálálja.

-
marcee
addikt
Vettem én is egy 6700-ast. Eddig kb fél órát sikerült foglakozni vele, lenne rögtön két kérdésem.
-Honnan tudhatom meg, hogy melyik FW van rajta?
-Nincs hozzá egyelőre hangcucc (TV-n szól sztereóban), egy Genius SW-5.1 SW-vel szemezek. Audio CD lejátszásnál szólna az összes hangfal? -
Bobojsza
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
No mikor kiszedtem a dobozbol, el volt valva az elolapon, eg ykb. 2 mm vastag muanyag csik, ami ra van ragasztva az alu hazra, es a dizajnt szolgalja, szoval az, probaltam begyomoszolni a helyere, de nagyobb, hosszabb volt a dragam, ezert puposodot fel es nem ment vissza a helyere.
Amirol te beszelsz, az az ezt vedo folia, ami valoban volt, csakhat nem ezzel volt a gond. -
kisho
senior tag
Tutira ezt tetted fel: Bővebben: link?
-
juanboy
csendes tag
Nah, megvolt a firmware frissítés (Official V', majd New Age V2 ''A''), de egyszerűen nem tudom hol kell magyarra állítani a menüt. A general setup page - Osd Lang-nál csak az angolt és My Language-et kínál fel.
Sorry a lamer kérdésért, a segítséget köszi! -
juanboy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy 6700-asom, még nem frissítettem rajta firmware-t. Az elmondottakból úgy tűnik, New Age V2 A lenne a jolly joker. Ezt közvetlenül felrakhatom a gyárira, vagy kell előtte egy Official V1?
Köszi! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Bobojsza
üzenetére
''1- pentek este vettem...''
OK. Én csak arra utaltam, hogy nem próbálgattam volna a lejátszót, hanem azon
nyomban vittem volna vissza (ha időm engedi, akkor pénteken)
''2-nezd csak meg jobban, es olvass utama! Nem mondanal ilyet!!!''
Na akkor világosíts fel légyszives, hogy mi is van a 6700-as elején ragasztva.
''3-ki mondta h nem tudom mi az? nehez gyerek lehetsz...
Én kérek elnézést. Elkerülte a figyelmemet a smily a mondatod elején.
''4,5-ezt en sem ertem''
A DivX, Xvid = ''avi'' kiterjesztés = MPEG-4
''6-lehet, tudod mi az a konfliktuskerulo magatartas?''
Mivel nem szociólugus vagyok, hanem informatikus, ezért pontos definíciót nem tudnék neked rá adni, de szerintem az a lényege, hogy egy konfliktus szereplői egy adott probléma megoldása érdekében valamilyen szinten együttműködnek egymással.
Idézet a 137-es hsz-ből:
''Nem ismeri fel a SUB-ot, az MPEG4-et és egyáltalán, kérem vissza a pénzt.''
Ez szvsz. tuti nem ''konfliktuskerülő magatartás'', mivel -- tapaszatlatom szerint -- a kereskedők szívesebben cserélnek egy adott terméket, szemben azzal, hogy visszafizessék annak árát. A kompromisszum tehát max. az eladó részéről volt meg azáltal, hogy már az ''első körben'' visszaadta neked a pénzt.
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Bobojsza
üzenetére
Őszintén megvallva tényleg nem értelek.
1) Én rögtön visszavittem volna a lejátszót, amint észreveszem, hogy hiányoznak belőle a csavarok.
2) Az előlapon semmi sincs ragasztva, hanem egy védőfólia van az egész előtt, amit a kicsomagolás után el kell távolítani.
3) Minek veszel frissíthető firmware-ű lejátszót, ha azt sem tudod, hogy mi az?
4) Nem értem, hogy hogy a túróba nem ment neked a SUB, ha mindenki másnak működik.
5) Azt pedig végképp nem értem, hogy miért írod azt, hogy nem viszi az MPEG-4-et. A DivX és az Xvid MPEG-4 alapú kodekek. Ezeket tuti, hogy kezeli a ''játékos''.
6) 1db megbuherált / javított készülék alapján nem kellene véleményt alkotnod. -
-
Vukocska
tag
Nem csak az also kategoriaba fordul elo az ilyen. Nekem a Panasonic Digam 5 nap mulva nem volt hajlanod bekapcsolni. Kicsit meglepodtem amikor mereg draga lejatszom beadta a kulcsot, gariba kicsereltek azota is szepen muzsikal....
Az hogy kifogtal egy selejtes darabot azmeg nem azt jelenti hogy a Yamada megbizhatatlan.
Nekem volt 6600 6700 5520 egyikkel sem volt semi gond.
Ennyi penzert jobb lejatszot nem talalsz a piacon hala New Agenek, talan a 6500x -
Bobojsza
aktív tag
ha mar itt tartunk..
eleg gagyin is volt összerakva, az elolapon ragasztva volt afelirathordozo, mondjuk igy a dizajn elem
szoval az egeszrol az volt a benyomasom, hogy Bbbrr....
Na mind1 ez maganvelemeny, egy orion kulsoleg jobban osszerakotnak tunik.
Szoval
kompakt szettben tudnatok ajalnani, valamit, tudom ez nem az a tpoic, de itt legelebb forog
-
Bobojsza
aktív tag
Na kérem!
Visszavittem...
mondtam:
- Hol vannak a csavarok?
- Kitől vette? Frissitett firmwire-t ?
-
azt sem tudom mi az, viszont nincsenek csavarok.
- Kipróbálta?
- Mondom persze, gondoltam csavarok nélkül is mennie kéne.
- Ja, jó csak azért, mert van aki rögtön visszahozza
(Hoppá !!!!, na it gyanút fogtam, meg külnben sem volt kedvem cipelni, és koncepciót váltottam...)
- Nem ismeri fel a SUB-ot, az MPEG4-et és egyáltalán, kérem vissza a pénzt.
- Eladtunk már több százat, ilyen probléma még nem volt, de ha ezt akarja természetesen visszadjuk.
Megköszöntem és békében elváltunk...
Vannak még normális kereskedők! Mindazonáltal a hibát nem tudom ki vétette, azéret a bizalmam a Yamada iránt elveszett... -
kisho
senior tag
válasz
Petikehehe
üzenetére
Ne felejtsd el, hogy ha fizikai problémád van a lejátszóval és vissza akarod vinni, akkor tedd vissza az eredeti firmware-t!
-
Petikehehe
csendes tag
Köszi a segítséget Kisho! Nem tudom honnan tudtad mit kell csinálni. Istenkirály vagy

-
Calogero
addikt
válasz
Bobojsza
üzenetére
A feliratoknak nem kell latszani a filekezloben. Ha a felirat neve megegyezik a film nevevel es a felirat nem hibas akkor automatikusan el kell indulnia. De ha nem is indul el akkor film lejatszas kozben a subtite gombbal elo lehet hozni.
Mivel a csavarok nem voltak a helyen es meg benne vagy a 3 napban igy en a helyedben rohannek visszacsereltetni, meg akkor is ha tokeletesen mukodne. Mert ha kesobb medoglik, akkor a szerviz nem fogja gariba megcsinalni. A hianyzo csavarok miatt, azt fogja hinni hogy te szedted szet, es oket nem fogja erdekelni hogy igy vetted.
Ugyhogy irany vissza a bolt. -
Bobojsza
aktív tag
-
kisho
senior tag
válasz
Bobojsza
üzenetére
Lehet hogy hibás a SUB formátuma. Bővebben: link ezzel próbáld meg átkonvertálni ''SUBRIP'' (SRT kiterjesztésű) típusúra.
-
kisho
senior tag
válasz
Petikehehe
üzenetére
Próbáld meg ebből feltenni az A típusút és (szerintem) a problémád megoldódik.
Bővebben: link (pontosan kövesd az utasításokat!!)
Azonkívül itt olvasgass: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Petikehehe
csendes tag
Írd meg hogy mikor vagy gépnél és mikor tudnánk folyamatosan levelezni a fórumban. Előre is köszi!
-
Petikehehe
csendes tag
Kisho! Nem tudom mi az a firmwhare de ha az érdekel rá raktam a magyarításokat.( 2 frissítést) Remélem tudsz segíteni.
-
Bobojsza
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy topivbeli szerkentyut...
Csakhogy van vele par problema, kerdesem az h irany vissza vagy mi ?
Ezek pedig a kovetkezok:
- nincsenek benne csavarok, ertsd, a burkolatot rogzito 4 csavar, tehat le lehet venni a fedelet
-.SUB -ot nem ismeri fel
es meg nem probaltam ki mendenfelet...
Szoval mit tegyek vele ???
Ja amugy mukodik... -
Tangerine
senior tag
Na én vettem tegnap az Euronics-ban 6500X-et anyámnak. Nagyon király, és csak 15990 Ft csereakcióban, egyébként 5-6e Ft-tal drágább. Szóval kell vinni elméletileg egy ócska videót, bár nekem ettől is eltekintettek. Szóval aki akar, és van a közelben Euronics, akkor egy próbát megér.
-
kisho
senior tag
válasz
Petikehehe
üzenetére
Milyen firmware-t használsz?
-
Petikehehe
csendes tag
Miért van hogy divx-es filmeknél (ha feliratos) olyan kicsik a betűk hogy rontja a szemet? Gondolom beállítási hiba ha tudjátok mit tegyek légyszi írjatok.
-
kisho
senior tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Hát itt nemnagyon fogják elkapkodni, ide többnyire tulajok járnak.

-
TheReMiXeR
senior tag
Oh, köcce, majd a fentebb említett linkekbül vegetálok egy updétet.
Viszont nem köll senkinek a 6500X? Még van 3db.
Számla+gar full bontatlan
-
htibor
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Ez a gyári alap firmwareben levő hiba.(V0)
Már az origin V1-esben kijavították ezt a hibát. -
kisho
senior tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
SZVSZ próbáld meg az új ''A'' típusú New Age firmware-el.
-
TheReMiXeR
senior tag
Ja nálunk van most ilyen :
Yamada DVD-6500X ---->17.000.- bruttóért tudok venni ha kell valakinek -
kisho
senior tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Én ritkán szoktam beletekerni, de akkor sem tapasztaltam ilyet. Milyen firmware? Milyen kódolású film?
-
TheReMiXeR
senior tag
Hi!
Az mitől van, ha belepörgetek egy filmbe (avi/divx/mpeg4) és megtalálom azt a részt, ahonnan folytatni szeretném a muvi nézését, akkor kiakad a kép és a hang megy tovább vagy a hang az elejétől indul vagy ezek további variációja lép fel?
Ti ezt a jelenséget még nem tapasztaltátok?
Üdv.Én -
gps2
csendes tag
Itt lehet még kapni 6700-ast:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
panizzi
aktív tag
nahh, csak 6500x-et láttam az MM-ben 21990ért
-
panizzi
aktív tag
MM-ben kapható ilyen gép ?
Fejhallgató kimenet nincs, jól láttam ? -
kisho
senior tag
Ha lényeges, hogy szinte minden formátummal kompatibilis akkor az asztali lejátszó (bármelyik legyen is az) nem túl jó megoldás szvsz. Ma pl. sikerült találnom egy olyan filmet aminek a hangját le se játszotta (divx 3 low-motion + ac3 448 kb/s (5 ch) CBR 48000 Hz).
Azonkívül előfordul, hogy 1-2 helyen néha hibás a kitömörítés. (pl. világos folt 1-2 másodpercig, pc-n meg tökéletes) -
<Adamsky>
nagyúr
Egy PC kompatibilitási színtjét szvsz. sose fogja elérni egy asztali lejátszó. A másik oldalról nézve viszont egy notebook-hoz képest bagatel összegért kapsz egy olyan lejátszót, ami 99%-ban visz mindent. Nekem eddig csak DivX 3.11-el kódolt filmekkel volt apróbb (ld. előző hsz.-ek) gondom. Szépen viszi viszont a DivX újabb verzióit, az XviD-et, és a különböző MPEG-eket. Van hozzá egy nagyszerű magyar fw., ami külön kiemeli a többi játékos közül.
Kérdésedre válaszolva: VGA kimenete nincs ugyan, de egy 72cm Nokia TV-n, szvsz. kifogástalan képet nyújt. Ja és természetesen a könyvtárokat kezeli. -
Tomasso
csendes tag
Sziasztok!
Kis dilemmában vagyok és szeretném kérni a ti segítségeteket!
Szükségem lenne egy lejátszó eszközre ami megbízható bármilyen körülmények között. Mobil vetítésre kellene eszköz.
Notebook és a Yamada 6700 között gondolkodom, csak sajnos nem tudom miért lenne jobb a Yamada.
Projektorral össze lehet kötni jó minőségben a Yamadát? (VGA kimenet van rajta?)
A Yamadával mindent ugyanúgy meg tudok oldani film vetítésnél mintha PCről történne? Tehát könyvtárakba bele lehet menni az adott médiumon vagy csak a gyökérben lévő dolgokat látja? AVIkat, MPEGet játszik gond nélkül? Szóval nálam a mobilitás lenne a lényeg és egy normális notebook és a Yamaa között árban azért nagy szakadék van... Notebooknak csak a filmlejátszó funkcióját használnám ki a leginkább és ha ezt a Yamada is mind tudja ugyan úgy akkor eldölt a kérdés...
Köszi előre is a segítséget!
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
DivX 3-as filmekkel kinek milyen tapasztalata van? Nekem ugyanis az ezzel kódolt filmek dekódolásakor gyakran csinál hibát a lejátszó. A kép néha bekockásodik, ilyenkor ha visszatekerek és újra lejátszom a problémás részt, akkor másodszorra már normális lesz a kép. Hasonló hibával találkoztam egyébként akkor is mikor még 3.1-es DivX-be tömörítettem a filmeket. Voltak olyan filmjeim, amelyekben ilyen Bővebben: link hibák voltak. Ezeken persze nem ''segített'' a tekergetés, hanem csak az újratömörítés. A játékosban lejátszott filmekkel viszont PC-n nincs ilyen gond, és mint már azt írtam visszatekeréssel orvosolható. -
kisho
senior tag
Fagyott már le valakinek a lejátszója? Nekem tegnap reggel egyszer. Kikapcs és vissza (főkapcsolóval) aztán utána jó lett. (new age v2 type a firmware van fent)
-
SAMYka
senior tag
Nem olvastam végi a topicot. Csak annyi lenne a kérdésem hogy ennek a játékosnak is olyan furcsa módon van fordítva a menüje és a használati utmutatója mint az 5520-nak?
Mod: közben rátaláltam az utmutatóra. Hát vannak benne furcsaságok.
[Szerkesztve] -
seem
csendes tag
No csak hogy megnyugtassam magam, hogy nem vagyok színvak, amit kiszedtem a játékosból, azt mellétettem egy másik zöld led mellé. A játékosé egyértelműen sárgásan világít. Lehet, hogy csak az enyém volt ilyen?

-
seem
csendes tag
Úgy értem, hogy (csak) 220 ohmos ellenállást tettek be, ami beállítja a led-en átfolyó áramot kb. 23mA, (szerintem kevesebb is elég lenne) ezért világít oly veszettül, s szerintem inkább sárga, mint zöld. (ez persze egyéni megitélés).
Engem föleg az zavart, hogy marhára világított, s a többi cuccomon, meg mindegyiken piros a power led, szoval kilógott a sorból.
[Szerkesztve] -
seem
csendes tag
Elvileg zöldnek kellett volna lennie, de annyira meghajtották, hogy az már inkább sárga volt.
-
seem
csendes tag
Nekem sem volt rajta matrica. Igy hirtelen felindulásból kicseréltem a sárga power led-et pirosra. Tudom, hogy gari ugrott, de nagyon erős és hülye sárga fénye volt. Most szép szolid piros.

-
Lala6
addikt
Nekem se volt rajta ilyen matrica.
-
Geree
senior tag
Na végre valahára sikerült beszereznem egy ilyen játékost...

fel is tettem gyorsan NAv2A-t. Eddig nagyon király... -
Calogero
addikt
A hatso rogzito csavarnal
Bővebben: link -
Calogero
addikt
Hajszaritoval melegited a matricat, magatol leesik serules mentesen. Szabad lett az ut a szedszedeshez. Amikor kesz vagy, visszaragsztod a matricat.
Az Yamimnak tonkre ment a tarcaja, nem tudta visszahuzni. Bevittem a szervizbe garanciaba megcsinaltak. Jah es megjegyezte a szerelo hogy nem gyari fw van rajta, es elkerte a linket honnan lehet letolteni, mert neki is kell.
-
Hypp
aktív tag
Igen, de az eredeti firm-et bármikor vissza tudod rakni, ergo ez nem számottevő gariztatási gond... A baj akkor van, ha egy nem origi firm-et raksz fel és akkor halálozik el a kedves. Ilyenkor 2 út járható:
1: kábel, de ehhez fel kell nyitni a gépet, így megsérül valami matrica --> garivesztés (, ami amúgy 1 év).
2: szerviz, ahol kb. 5eFt-ért (+tréfa? ezt nem tudom) alaplapot cserélnek. Azért nem ingyen, mert a rossz firm felrakása nem tartozik a garanciális javítások közé...
Amúgy meg volt szó olyanról is NAV1 release előtt, hogy Na firm-je valamilyen szinten hivatalossá fog válni. Az Origami vezetője (?) épp ezért adott NA-nak ingyen egy 6700-ast és egy plusz alaplapot (ha jó vettem ki...). Nem tudom, ezzel most mi van, csak úgy leírtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Fejhallgatós találkozó
- SONY LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azt sem tudom mi az, viszont nincsenek csavarok.

ugye nem a 3 nap visszavételi jogra gondolsz? mert az már rég nincs...

)

Szóval nem volt rajt egyáltalán matrica.