Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisho
senior tag
A Vakera által javított firmware egy bugot javít, amit akkor lehet észlelni, ha egy szöveg rövid időre van kiiratva (kevesebb mint 1 sec). Ilyenkor a lejátszó nem a megadott időtartamban jeleníti meg, hanem csak egy pillanatra felvillantja. (szerintem kizárólag az SRT felirat érintett) Nekem a Vakera által javított NAV3A van a lejátszómon, működik.
-
xtmod
senior tag
válasz
headhunter
üzenetére
hello!
te felraktad ezt a vakera féle javítottat, érdemes?
mármint a javított NAV3B-t.
[Szerkesztve] -
headhunter
addikt
Szia!
1. Minden attól függ milyen filmjeid vannak?( pl: packed bitstream, erre a NAV3A kellene (new_age firmware))
2. Viszont ha a filmekből eltávolítod akkor NAV3B ez a stabilabb verzió! (nincs Stand-by bug)
Nekem a NAV3A volt fent de állandóan ki kellett kapcsolni és vissza mert benne van ez a Stand-by bug (Készenléti állapotban). Most felraktam a NAV3B és ez a hiba nem jön elő a Packed Bitstream-es filmjeimet ha meg akarom nézni, bemásolom a DVD-ről a gépre és a MPEG4Modifier progival kiszedem a Packed Bitstream-et, utána kiírom egy DVD+RW-re és megnézem. Ez még mindig jobb mint a NAV3A firmware-nél állandóan ki-be kapcsolni a lejátszót, ha sokat volt készenléti állapotban!
MPEG4Modifier progi használata 7-ik hozzászólás az oldalon Bővebben: link
YAMADA Kisokos (firmware lekérdezés, frissítés, stb.) Bővebben: link
Vakera által javított new_age firmware (NAV3A+NAV3B) Bővebben: link
Eredeti new_age firmware Bővebben: link
Üdv.: headhunter
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Sziasztok!
igen láma vagyok, igen ma kaptam meg.
Hogyan tudom a feliratméretet állítani? A firmware verziót hogyan tudom megnézni? Melyik a magyaroknak legjobban ajánlott frissítés veriója? Bocsika, hogy nem olvasom végig a topicot, de se időm se türelmem most erre. Köszike a segítséget. -
gabee jr
tag
kisho!
veri köszi a segítséget. régi fajta G-Spot-om vót, így kikukáztam a netről az újat 2.52b-t. jó sok packetbitstreames ganyém van, le kell maj szedni a .NET bővítményt..
de remélem nem vágja haza a rendszerem, sose szoktam -utólag- ilyen bővítményket telepíteni. ugye nem..?
-
Vukocska
tag
En ugy tudom hogy nem tamogatja a DVD-AUDIO-t (gyari leiras szerint)
Bővebben: link -
kisho
senior tag
válasz
gabee jr
üzenetére
Itt a .NET Bővebben: link (ez valami bővítés a win-hez azt hiszem)
Ha legújabb G-spotod van (2.52beta) akkor valahogy így néz ki neked is: Bővebben: link itt az ''NVOP'' nevű felirat jelzi a packed bitstream jelenlétét. -
gabee jr
tag
Hi Embörök!
Én leszedtem ezt a Modifier progit, de még csak el sem indul. Már két gépen is kipróbáltam. Egy alkalmazáshiba (0xc0000135) hibaüzenettel válaszol. Van valami más megoldás, hogy megnézzem, hogy tartalmaz-e Packet Bitstream-et a fájl?
Vagy mi lehet a baj ? Vki találkozott már vele ?
Jah, most van úton a játékosom. Köszi mindenkinek, a ti véleményetek alapján döntöttem e mellett..
-
xtmod
senior tag
tudja valaki, hogy a yami, miért nem játssza le, a dvd audiot? az audigy zs-hez, kaptam egy audio sample dvd-t, és nem akarja lejátszani. a menü megy, a többi nem.
-
Draken
őstag
Köszönöm, majd 7-8 fele mar nezem is rajta a filmeket

-
Draken
őstag
A frissitéshez mindenképp kell az Official V1, vagy ez hanyagolhato? és egyből lehet NAv3at?
-
AlBundy
aktív tag
16k-ért vettem itt: Bővebben: link
-
Draken
őstag
-
Draken
őstag
Én is szeretnék venni egy ien dvd-t, csak nemtom hola legolcsobb ;Pmax 17ér akarom..igazából nem érteka dvd-khez, aszondták h ez a legjobb ár/teljesitményben
[Szerkesztve] -
AlBundy
aktív tag
Megvettem ma a ''Játékost''.
Persze ma nem működik az http://www.mpeg4-players.info/ oldal, ezért nem tudom letölteni a NAV3B firmware-t.
MURPHY bekaphatja
-
BaliTHC
tag
Sikerült már valakinek egy egyszerűbb univerzális távirányítóval működésre bírni a kicsikét (Thomson ROC 56)? Vajon melyik ismertebb DVD lejátszó kódjaival azonos ennek a távirányítása?
-
-
AlBundy
aktív tag
GSpot v2.21-el hol tudom megnézni, hogy egy XVID PBS-el van-e kódolva vagy sem?
-
Lovasy
csendes tag
Uff!
Énis tervezem a játékos megvételét, E-boltban újonnan és leértékelve (még garanciával) is jó áron kapható.
kisho
senior tag
Nemrégiben beszereztem egy filmet (minisorozat) ami 4 lemezes. A 2. lemezt kivéve nincs gondom egyikkel se. Ez viszont elég furcsa. Kékes-pirosas ''zajt'' tesz a képre.
G-spottal ránéztem mindegyik részre és minden egyezik, leszámítva azt, hogy a 2. lemeznél a ''QPEL'' is világít. Se asztali lejátszóban se media player classic-al nem játssza le rendesen egyedül a VLC player (ez viszont tényleg tökéletesen). Szóval az a kérdésem, hogy mi ez az egész? Sérült esetleg a header és azért hiszi QPEL-nek és próbálja úgy játszani? Vagy mi lehet a gond?
Itt egy sample: Bővebben: link -
kammu
csendes tag
Ezt már páran leírták, faq-ban is benne van, firmware mellett is :
ime bemásolom + beleírkálgattam
Frissítés Menete:
-------------------------
1. az iso file-t írjuk ki NERO programmal Cd kép felírás menüponttal egy cd-re
2. Helyezzük a cd-t a lejátszóba
3. Beolvasás után kiadja a cd-t (megkérdi tényleg frissítesz?)
4. Távolítsuk el a cd-t a tálcáról (de ne csukd be)
5. Nyomjuk meg a PLAY gombot (Igen akarom a frissítést)
6. Ne kapcsoljuk ki a készüléket (semmit se csinálj - ez eltart kb 20-30 másodpercig)
7. A frissítés befejezése után a tálcát behúzza.
+ elindul....
!!! FRISSÍTÉS UTÁN A GYÁRI ALAPÉRTÉKEKET ÁLLTSD VISSZA A PREFERENCES MENÜBEN !!!
ne felejtsd el a deafaultat!!!!
Én előtte is visszaállítok mindent a defaultra
New age esetében én 3x default
gyári frisítés előtt, után majd newage után is.
Firmware kiírás:
-----------------------
- CD-(RW) írási paraméterek:
CD-t lezárni
Maximum 4x sebesség
NewAge firmware frissítés:
--------------------------------------
1) Tedd fel a hivatalos V1 firmwaret - http://newage.mpeg4-players.info/yamada/6700/mtk6700v1x.zip
2) Preferences setup menüben Reset to defaults menüponttal állírsd vissza a gyári alapértékeket
3) Frissíts a New Age firmware-re az OlvassEl.txt -ben leírtak alapján
[Szerkesztve] -
pite_r1
csendes tag
Ezeket en mind ertem (amugy a B firmware-t szandekozom feltenni) igaz sok xvid-es filmem van de a packetbitstream kiszehető az Mpeg4Modifier nevu progival percek alatt ! Es semmi kapcsolgatas semmi , csak a film beszerzese utan rogton megkell vizsgalni meg a kiiras elott , es ha kell atkonvertalni ! Minden ugyanaz marad nem is tudom minek a packetbitstream ? Ha valaki tudja irja meg legyszi ! Meg egy kerdes : magara a folyamatra vagyok kivancsi hogy frissitek firmwaret ?
Es akinek szuksege van ra az Mpeg4Modifier progi:
Bővebben: link
vagy itt is megtalalod :
Hasznalata igen egyszeru :
-1. Betoltod az aldozatot . Ertelem szeruen kilikk ---> Browse...
-2. Ha azt irja a Packet Bitstream resznel hogy: Yes akkor kipipalod az Unpack-ot!
-3. A User data resznel legyen kipipalva az Auto kapcsolo !
-4. Mas beallitas nem is kell Klikk --> Save... elmented es lass csodat volt nincs PacketBitstream
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
kammu
csendes tag
Kösz, az a baj nekem sok a xvid-es filmem és azokból is a 25%-a akadozgatna. Egy időben a gépen is elromlott a xvidem és ott láttam milyen ez.
Igen a NAv3B - mentes a standby bug-tól
Végül is ha kikapcsolom, akkor megjavul. Így most csak akkor kapcsolom be ha játszani akarok
- energia takarékos
Csak így kicsit kényelmetlen, de majd megszokom.
Viszont a másik forumon írt egy srác akinek ez megjavult, csak utána senki nem erősítette meg.
Ő úgy oldotta meg hogy egy másik gyári v1-re tette rá a nav3a-t és megoldódott. Ki is rakta ezt a firmet, én összehasonlítottam a ''gyárival'' yamada.de és NewAge-es tényleg van benne különbség. Csak azért 1 embernek jó lett-ért nem merem felnyomni ezt a kétes firmet - inkább kapcsolgatok. -
kammu
csendes tag
Adalék a NAv3A fagyogatáshoz:
Akkor fagy ha sokáig ki van kapcsolva a lejátszó(3-4 óra) (stand by-ba van) amikor megnyomom a távirányító power gombját Hello majd Loading..... és semmi lefagy ha lenyomom megint a powert akkor kiírja OFF de persze nem kapcsol ki, tálcát sem ad ki semmit nem csinál. Lejátszó power gombja sem használ, nem bootol be rendesen.
Konektorból kihúz.... visszadug és már okés. Ezek után kapcsolgathatom ki/be mindig elindul.
Másnál nincs ilyen?
Szeretném ezt a fránya V3-at mert csak ez jegyzi meg a hangerőt. -
kammu
csendes tag
Ime a link:
http://newage.mpeg4-players.info/yamada/6700/6700.html
olvasgass, dönts, cselekedj!
Ne mi mondjuk meg hogy neked mi a jó
...
Le van írva egyes verziók mit javítanak.
Frissítés is le van írva. Rém egyszerű.
Nekem a v3 sajnos fagyogat lásd amit írtam, a gyári nem... de ez csak nálam van így állítólag. - ez ne vegye kedved. -
pite_r1
csendes tag
Nah lassan megveszem en is de hogy frissitsek firmwaret rajta? es melyiket a newage-bol a V3-at azon belul A vagy B melyik miert jobb mi az elonye/hatranya?
-
kammu
csendes tag
válasz
Patrik.Varga
üzenetére
Nézd meg a linked.... newage.

A gyári oldalon csak 2 van... állítólag ez a 3-4 a fejlesztőknek kiadott nem végleges firmvware.
A 3-as sok hiba volt ezért nem is adták ki hivatalosan, és egyből a 4-est fogják majd kiadni...ha elkészül.
Ne félj a newage-stől... ha nem jön be visszarakod a gyárit.
Ami furcsa mert amit 1 hete vettem azon is a gyári v1-volt.
pedig már van v2-is
-
Patrik.Varga
tag
Ja! És itt a link
http://newage.mpeg4-players.info/yamada/6700/6700.html -
Patrik.Varga
tag
Sziasztok! Ma vettem eg yamada 6700-ast szimpatikus darab.
Találtam egy oldalt ahol már !!!4!!! hivatalos frissítést lehet leszedni. Ez mennyire igaz? Engem a New age cuccok nem érdekelnek, annál parásabb vagyok.
Az lenne a másik kérdésem, hogy a gyárira egyből telepíthetem a 3 ast vagy 4est vagy végig kell zongoráznom az 1estől? Szóval a 4es tartalmazza az összes korábbit? -
kisho
senior tag
Hi!
Őszintén szólva minden kérdésedre megvan a válasz ebben a topicban, de legyen:
- mi az az NA firmware:
New Age becenevű magyar srác által módosított firmware
- mire jó:
pl.: többfajta feliratméret (olvashatóbbak és szebbek mint az origiben), új menüpont, stb...
- honnan lehet leszedni:
- melyik a legujabb:
a fenti linken megtalálod az aktuális legújabbat is (3A és 3B)
- mi az a DTS pontosan:
valami hangformátum a Dolby Digital vetélytársa, ha jól tudom
- kezeli a magyar feliratoknal az ékezetes betűket:
igen, az összes magyar ékezetes karaktert helyesen jeleníti meg
- a divx6.x verziokat lejatsza:
személyesen nem próbáltam, de: Bővebben: link
Remélem segítettem.
-
kammu
csendes tag
Sziasztok!
Csütrötökön megvettem a ''Játékost''.
Az én véleményem:
Jó
Első 2 nap csak a gyári fw-vel nyúztam,
DVD-k Ok
XVID/DIVX filmek jók, bár néha van kockásodás - pc-n hibátlan a kép. (nekem naygon kevés divx3-van javarészt divx4, 5.2-est is vitte) - a felíratok tényleg kicsik de olvashatóak.
MP3- visszi mint állat a régieket is
JPG-k szintén gond nélkül.
Írták a külseje csúnya... szerintem nem annyira gáz, a távírányító is megfelelő igaz szerintem lehetne pár gomb jobban elkülönítve. A kijelező gagyi - nem is néztem, úgy se az a lényeg.
Ami zavaró volt:
a hangerő... berakom a cd-t úgy szól mint 1 vacak 32kbites mp3... miez? akkor látom a hangerő a maximumon van (20) na le gyorsan 10-re és erősítőn fel ... máris megjavult... viszont kikapcs, vazze megint 20 a hangerő... mindennel ez a helyzet(film/DVD/mp3)
Felíratokat ledarabolta.
Na mondom jöhet az új firmware... NA2 és 3 közt vaciláltam... a három mellett az szólt hogy elmenti a hangerő beállításokat
Na fel a v1 majd a NA3 - lefagy jó villásdugó kihúz 1 perc...
Lejátszó ok, ez a firmware tényleg sokkal többet tud. Ügyes munka NewAge.
Viszont akinek ez a 3-as van, nem fagy néha?
Amikor bekapcsolom(vagy ne kapcsolgassam ki?).... csak loading loading és nem jön be... villásdugó kihúz 1 perc... és elindul.
Mondjuk 5 esetből 1x lefagy
ami jellemzően amikor épp dicsekednék vele, nézd milyen jó kis játékos.... erre el sem indul. -
pite_r1
csendes tag
Ja es lama vagyok de mi az a DTS pontosan es ez tudja e azt lejatszani?
És kezeli a magyar feliratoknal az ékezetes betűket valamint a divx6.x verziokat lejatsza? -
pite_r1
csendes tag
Hali !
Nezegettem en is ezt a Yamada DVX -6700 as lejatszot es szeretnek ilyet tobbek kozott az ar/tudas arany szempontjabol mert tenyleg jo....Csak nezegetem itt a forumot es nem bogarasztam vegig de valaki magyarazza mar el mi az az NA firmware mire jo honnan lehet leszedni melyik a legujabb es pontosan de tenyleg mire jo azt hasznalni vegulis az egyfajta hackelt firmware? -
denes
csendes tag
sziasztok!
megnéztem több xvid fordítást, és úgy tűnik, ott van gond, és igazából kockásodás, ahol túl nagy a tömörítési arány és/vagy túl összetett volt a kép. amiket először néztem, azokban pont volt hiba ;-( de egy csomó tök jó. nav3a tök jó. kb 10 perces várakozás/kikapcs a frissítés után szükséges volt. köszi a korábbi válaszokat! üdv
ja, persze a pc-n minden ok volt. -
denes
csendes tag
Szia/sztok!
na, én is csatlakoztam a tulajdonosok táborába. a dvd lejáccás a pc-s megoldáshoz képest /ami nálam athlon xp 2,5+, gef fx 5600, windvd6-ot jelent+tv svhs-en/ sokkal jobb lett. simább lejáccás, részletgazdagabb kép, teltebbek a színek, kontrasztos képek scarton keresztül /tesztalany: birodalom visszavág dvd/. szal ez okés. olyan gondom van, hogy én régebben sokat tömörítettem az xvid 04102002-es verziójával, és ezek a filmek bizony elég ramatyul néznek ki /ez még 1.x előtti verzió/. bizonyos képket marhára elken, pl amikor a starwarsban /tv felvétel/ jön a sw logó, aztán maga után húz egy nagy bazi sárga csóvát, ami talán a következő keyframenél megszűnik. próbált fwek: eredeti, v1, v2. semmi különbség. megpróbálom a többi cuccot is de addig is, volt valakinek hasonló gondja? asszem H263 módban ment a codec, kétmenetes fordításban. bocs, ha már volt, bár szoszo végigtúrtam az egész fórumot. előre is köszi és üdv
ui:a többi filmnél is volt ugyanez, ja és a pc-n persze minen okés -
rOwLeY
őstag
-
kisho
senior tag
SZVSZ a DVD képminősége ebben az árkategóriában nem olyan ingadozó, hogy szembetűnő különbségek legyenek. Azt legalábbis nagyon valószínűtlennek tartom, hogy meg lehetne mondani melyik a a jobb anélkül, hogy egymás mellett lenne 2 (vagy több) lejátszó képe. Ami pedig az 5.1-en való sztereó zene lejátszását illeti úgy emlékszem, hogy korábban volt róla szó és azt írták akik próbálták, hogy a hátsó hangszórókat is meg lehet szólaltatni. (nem vagyok 100%-ig biztos, olvass vissza pár oldalt
) -
kisho
senior tag
Az asztali divx lejátszók oldala új szolgáltatással bővült: megnyitották a webáruházukat, ahol ezt a lejátszót (is) meg lehet venni! Bővebben: link
-
kisho
senior tag
Az NA firm kiírja a verziót a menüben (a hivatalosok szerintem nem).
Az NA3A típusú firmware-el előfordult valóban, hogy nem indult frissítés után, az esetek többségében pár percnyi áramtalanítás után helyrejött.
A 2es verziójú NA firmek felrakása előtt javasolt a gyári V1 felrakása, a V3asok előtt nem szükséges (de default settings minden frissítés előtt ajánlott).
A sikertelen fw frissítés okozta halálozás könnyen orvosolható, ha van hozzá kábeled. (van 1-2 emberke aki tud segíteni ilyen esetekben) -
denes
csendes tag
válasz
Calogero
üzenetére
Szia!
Köszi a választ, jól néz ki a cucc, még talán többet is tudhat, de nem tűnik túl populárisnak, úgy értem kevés róla az infó...
2 kérdésem lenne még 6700 ügyben. az 1ik az hogy (megint lehet, hogy le vagyok maradva,) de milyen a dvd képminőség mongyuk scarton keresztül (mongyuk ismert ''márkák''hoz hasonlítva, hasonló kategóriában persze)? a másik pedig ha 5.1 analóg kimenetet használok és berakok 1 audio cd-t, vagy mp3-as zenéket, akkor értelemszerűen a két front hangszóróban szólal meg a két csatorna? bocs, tán kicsit amatőr, de köszi! -
kammu
csendes tag
Na ha minden jól megy ma meglesz a játékos, van a boltba időm is lesz beugrani...
Nem tudom milyen firmware lesz rajta.... gondoltam sebaj majd felnyomom a newage-t mert arról mondják a legjobb
Lehet hogy láma, meg 100x kérdezték már + én még nem is láttam yamadát működés közben (elolvastam az első 150 és itt az útóbbi 80 hozzászólást, nem kaptam megfelelő válaszokat)
Kérdések:
A firmware-t kiírja valahol - mármint melyik verzió?
olyakat olvastam ami elbizonytalanít...
New Age oldalon már van gyári 3, 4 es firm is... mégsem használja senki (a hivataloson meg csak 1,2 van - monván hogy a 3 nem stabil a 4 lesz a jó, de még írják)
New Age-nek 3 verziója van... sokan a 2-est javasolják mert a 3 valamikor megdögleszti a játékost...
de most mi van????
Állítólag ha A verziót akarsz akkor rakd fel a gyári 1-est és arra a NewAge xA-t, de ha B-t akkor meg a gyári 3-ast rakd és arra a NewAge xB-t
De van olyan is gyári 1 NewAgeA majd B - már ha B-t akarsz.
Nem szerteném első nap kinyiffantani a játékost - jó állítólag helyrehozható... gondolom eprom égetés
A NewAge v2 leírás is javasolja a gyári 1-est, de a NewAge 3 már nem... lehagyta? vagy nem is kell?
Aki érdemben tud segítsen!
Köszönöm! -
Calogero
addikt
Nem sok ilyen lejatszo van
Ez tudja a DTS-t analogon leiras szerint (de csak stereo downmix)
Lala6
addikt
Nincs ilyen. Bővebben: link
-
denes
csendes tag
Sziasztok!
nem olvastam végig az összes hozzászólást, de remélem, ezt a kérdést még nem tette fel más. szóval eddig pc alapokon ment a filmezés nálunk, aztán elkezdtem gondolkodni asztaliban. a yamadáról asszem még a pc magazinban olvastam, már akkor jókat. a kérdés az, hogy van-e olyan hasonló tudású dvx/dvd lejátszó hasonló árkategóriában, mint a 6700 és az 5.1-es analóg kimenetre képes kirakni a dts sávot is. vagy ne álmodozzak és vegyem meg a 6700-est ;-)
előre is köszi és üdv! -
Lala6
addikt
Én itt vettem, ez a nagyker: Bővebben: link
-
nagy1
csendes tag
Sziasztok én tegnap határoztam el hogy a NA2 ''B'' verzióról frissítem a játékost az NA3''A''-ra mindent úgy csináltam ahogy azt kell de amikor befejeződött a frissítés akkor én is tapasztaltam hogy atálcát behúzta a játékos de csak loadingolt és a tévén csak a háttér jelent meg semmi loading szöveg A távirányítóra sem reagált és a tálcát sem adta ki ekkor újra indítottam de ekkor is csak HELLÓZOTT ÉS LOADING a TV-n csak a háttér és semmi szöveg ekkor már kezdtem parázni hogy vihetem ujraéleszteni.
Kihúztam a falból kb 20 percig magára hagytam és ténleg úgy van mit ahogy a többiek már írták a fórumba visszadugtam bekapcsoltam és azóta is rendesen működik a frisssítés sikerült .
Remélem lessz még sok fain frissítés nekem nagyon tettszik, a frissítés utáni 20 percet kivéve !!!!!!!! -
rOwLeY
őstag
Hi!
nagyon gondolkodom egy ilyen masinának a beszerzésén!
nekem nagyon jónak tűnik!
csak azt szeretném tudni, h hol érdemes megvenni?
meg h hol mennyibe kerül? -
kisho
senior tag
Tesztelték az új divx-el is és állítólag viszi problémamentesen.
[Szerkesztve] -
kammu
csendes tag
válasz
Calogero
üzenetére
Köszi...
ezt a lapot még nem ismertem.
Akkor azthiszem maradok a 6700-as melett. Én is néztem miaz hogy újabb és olcsóbb ez nekem gyanús.
Már csak olyan mit gondoltok a témáról kérdés:
Én arra szerteném használni... most fogunk költözni és a gép elég messze kerül a tv-től... olyan 10m + 2 fal nem akarom a tv-t összekötni a géppel. Eddig 1 szobába volt így nem volt gond.
Arra gondoltam kiírom sebtiben a filmet egy újraírhatóra akár lehet 5-10 perc is majd jól lejátszom... így nem kell szenvednem hogy elindult... aha akkor rohanok hogy lássam az elejét meg ha vissza akarok picit tekerni, megállítani...
Szerintetek az új divx-eket is fogja majd vinni. Mennyire lehet bízni az firmware fejlesztőiben? Mert a divx 6 már itt van az ajtóban
Átömörítgetni meg nem szeretném (az nem 10 perc)
Az a baj annyira nem tudom mennyire függ össze az új divx és a yamada chipje, csak megtudják rá írni? -
Calogero
addikt
Nha MX105be Sunplus SPHE8281A chip van igy le kell mondanod a NA fele csoda fwrol
A 6700 is tudja a DTS-t igaz csak a coax kimeneten, de szerintem a MX105 is csak a digitalis kimeneten tudja a DTS-t mivel meg analog 5.1 kimenete sincs, csak analog stereo
Valamint aztsem lehet tudni biztosan hogy milyen avikat tud lejatszni.
A 6700 mar bizonyitott
Tehat 1 szavazatt 6700 re.
MX105:Bővebben: link
6700:Bővebben: link -
Mizo
tag
Szia!
Ha ez valamit segít, én itt vettem:
Eddig mindent megevett
-
kammu
csendes tag
Sziasztok!
Én is kacérkodom a gondolattal hogy beszerzek egy játékost...
Kereső szerint régen a pixmánián volt ilyen legjobb áron de már hónapok óta csak MX 105-ös van ami látszólag ugyanazt tudja sőt a DTS-is fel van sorolva...
valaki ismeri ezt a készüléket.
Mert havernak 6600-a van mondta az is tök jó. 6700 sokkal jobb mert többmindent tud. Azt akartam venni csak mindig elment a lóvé másra, de most...
Melyiket érdemes: 6700(eBOltban van) vagy MX105 - MX 105 olcsóbb és látszólag többet tud...
Vélmény? -
Mizo
tag
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy van ilyen topic! A héten megvettem a játékost és az itteni útmutatások alapján csont nélkül frissítettem NA3-ra. Mivel még nem nagyon volt időm tesztelgetni, így nem tudom, hogy mennyivel lett jobb, de biztosan az lett
-
válasz
Calogero
üzenetére
Jó ötletek egytől egyig

De sikerült eladnom bukás nélkül .
Nekem is pont ez volt a fő érv hogy egy dvd-n több film , de mit lehet olyankor tenni mikor az jön utána hogy akkor is .
Úgyhogy marad a sima AIWA XD-DV600 csak dvd és Mp3 játszó .
De a modding is király ötlet ! Sőt már arra is gondoltam hogy az AIWA tokba belebarkácsolom a Yamadát azt amikor lejátsza a divx-et is akkor majd azt mondom hogy frissítettem
De már késő , mert elvitte egy hozzáértő srác ! -
Calogero
addikt
Szia
Nalunk is volt hasonlo szitu amikor rmegvettem.
Neki jobban tetszett a regi markas DVD lejatszom mint ez a DivXes.
Elmagyaraztam/megmutogattam hogy mivel is tudd tobbet mint a szimpla os regi DVD (mp3/avi)
Egybol felcsillant szeme
''Dejo ha 1 lemezre max 6 film ramegy akkor nem kell annyi DVD tokot torolgetnem takaritaskor''
Meg mondtam neki ha filmet nezel akkor a TV-t nezd ne a lejatszot. Meg ha nem tetszik haza lehet koltozni anyadhoz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Szasztok !
Van egy ilyen játékosom nekem is . De el szeretném adni .
Egy hete vettem , hogy majd lecserélem a régi csak DVD-t játszó játékost erre . De a páromnak nagyon nem tetszik a külseje
, azt mondta hogy ebből ő nem kér
KB 1órát üzemelt ! Dobozos zacskós , minden megvan stb...
15000 eladnám ha volna kinek . -
kisho
senior tag
-
Calogero
addikt
Nem tudom ezt neked igy elore megmondani.
Elvegre mar szinte ez is fullos fw (NAv3) , szinte mar nem is lehet nagyon boviteni.
Talan a gyar kihoz egy olyan fw-t ami egyszerre tudja majd kezelni a PB es a SUB-ot (alom alaom edes alom)
Ha ez meglesz akkor biztos hogy lesz ujabb NewAge fele FW is, aminek ez az uj gyari v5 lesz majd az alapja. -
Calogero
addikt
PBS = Packed Bitstream Support, azaz a Packed Bitstream kodolasu Xvideket gond nelkul lejatsza. Az MPEG4Modifier nevu program megmondja hogy van benne vagy nincs.
Ha az ''A'' valtozatott hasznalod ne illyedj meg ha egyszer csak nem indul be a lejtszod.
Aramtalanitani kell 10-15 percre. -
Phobos
aktív tag
Hello
és ez a PBS micsoda pontosan, és honnan lehet tudni, hogy melyik filmben van, vagy nincs ?
A feliratok 90 % srt-ben van, szóval az A változat is jó lenne -
Calogero
addikt
NAV3A az egye kevert fw
8032: V4
ARM: V1 (PBS miatt)
A bekapcsolasi hiba abbol adodhat hogy valami szemet kerul a memoriaba a lejatszas soran, ami csak aramtalanitas utan torlodik. Es ez okozhat gondokat a ''bootolasnal''
NAV3B :
8032: V4
ARM: V4
A eseten
van PBS tamogatas
van 100%os srt felirat kezeles
nem tokeletes a sub felirat kezeles
lejatszas kozben nem elerheto a SETUP menu
MP3 IDtag nal hianyzik a komment resz
Standby bug
B eseten
nincs PBS tamogatas
van 100%os srt felirat kezeles
van 100%os sub felirat kezeles
lejatszas kozben elerheto a SETUP menu
Full MP3 IDtag
Nincs Standby bug
Innentol a te dontesed hogy melyiket teszed fel
Ujrairhato lemezt hasznalj es igen kulon-kulon kell felirni es le kell zarni a lemezt
Ha az A verziot valasztod akkor DirectSub nevu programra lesz szukseged hogy a sub-okat atalakitsd srt-ve
Ha pedig a B-t akkor pedig az MPEG4Modifier nevu programmal szedheted ki a PBS-t a filmbol. -
iwu
addikt
hali!
feldobtam én is a nav3-at, és nincs 5.1em...
a hangszóró beállításnál nem aktív a hátsó és a center...
mi a trükkje?
ja, és nm találom a restore to defaultsot sem
... sasszem...
thx előre is!
ÜDw! -
Jamana
csendes tag
Köszönöm a választ.
Még egy kérdés, ha nem vagyok sok: NA V3B-vel is gond van a bekapcsolás során?
Különben az első lejátszót visszavittem, és kicserélték, mert a lemez tálcája kicsit ferdén jött ki, és ahol a tálca két műanyagja össze van illesztve, ott kicsi perem képződött és beakadt a nyílásba.
Kedvesen, szó nélkül cserélték az eBolt-ban. Ajánlom mindenkinek, jó hely.
-
khalox
őstag
Van neki topicja...
Amúgy számos gyermekbetegségtől valóban megszabadították, de vannak neki idegesítő dolgai.
Pl. a feliratoknál a packed bitstream-es fájlok esetén egy idő után kisszék-kisszék kínai jelek és a SUBTITLE gombra sem reagál, csak ha ki/be kapcsolod.
Ha túl széles a videofájl (800-szor valami), akkor a jobb oldalon szép kis zöld csíkok vannak és a lejátszás is akadozik...
Egyes DVD-ket magasról lekakál (ezen már dolgoznak a fiúk...), és még sorolhatnám.
(A kedvencem a magyar (HUNGRIAN...
) menü... na az igen... vissza is állítottam gyorsan angolra, mert nem bírtam kiigazodni rajt 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- 0perces Kolink KLA-003
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)